2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar erken gebelik testi yaptım. Tek çizgi çıktı. Bat 27 Aralık. Geç döllenme olsaydı erken gebekik testinde çıkar mıydı sizce??

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kandamı öğrendin bende 4 gün kala öğrenmiştim bata. Şu ansa bat 1 gün geçti.

Merhaba canım. Sağlıkla doğsun hepimizin bebeği. Kan testi yqptırmadım daha bat’ı bekleyeceğim. Bikaç gündür uyandıktan sonra midem bi tuhaftı ve akşamları çok uykum geliyor diye şüphelendim idrar testi yaptım. Bu ay ümidim yoktu kürtajdan sonra kanama farklıydı ve yumurtlama günümü tahmin etmek zordu. Midemde değişiklik özellikle testi yapmaya zorladı beni :)

Kasık bel ağrın falan varmı canım.

HAyırlı olsun, Allah tamamına erdirsin bu sefer inşallah.

Bugün günüm geçeli 6. gün, ben test yaptırmamak için direniyorum , ama karnım çok gergin, iki gündür gece uyuyamıyorum, üşütürsün iğne iğne batar öyle, bilmiyorum içimde neler oluyor. Ha oldum olacam diye bekliyorum

Şuan sana hayran kaldım canım. Ben bı gün geçti ve goguslerim ağrıyo diye test yaptım. Sen alti gunu gerode birakmissin. Inşaallah bebeğin geliyo. Daha once de öyle olmus muydu? Nasıl sabrediyosun?

Maşallah canım, Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin. Daha yeni döllenmiş minnoşun testte çift çizgi çıkması bile bir mucize :)

Maşallah canım, Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin. Daha yeni döllenmiş minnoşun testte çift çizgi çıkması bile bir mucize :)
Evet gerçekten herkes şaşkın hani 5 tl lik test hassas olsa anlayacağım ama bekledikce kırmızılaştı

Rabbim cümlemize nasip etsin hayırla sağlıkla kucaklamayı inşaAllah ❤❤

Şuan sana hayran kaldım canım. Ben bı gün geçti ve goguslerim ağrıyo diye test yaptım. Sen alti gunu gerode birakmissin. Inşaallah bebeğin geliyo. Daha once de öyle olmus muydu? Nasıl sabrediyosun?
Geçen sene bir kere 5. gün sabah oldum geçen ay iki gün gecikmeli oldum ama genelde düzenlidir, kendimi kaptırmak istemiyorum, hastaneye gidip negatif sonucu alıp bi kaç saat sonra ya da ertesi gün regl olunca canım sıkılıyor, yarın yola gidecem olmazsam yarın bi hastane yolu göründü bana

Bugün kırmızları gördüm :)
Son adetimi bekliyordum calismalara baslamak icin :)
Gec geldi :) bu satla birlikte tutarsa tahmini dogum 4 Ekim gorunuyor.
Ilki mecburi sezeryandı,2. bakalim beni ne anası yapacak :))))))))

Ocak sonu katilirim belki araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…