2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Adilama nadil oluyor rica etsem anlatirmisin. Bende bu ay kalmasam aslinda istiyorum ama bir bilgim yok. Surec nasil masraf ne kadar
Adetin 2 yada 3. Gün dr gidiyorsun, 10 güne yakın yumurta büyütücü çoğaldığı iğne kullanıyorsun , sürekli dr kontrolündesin uygun büyüklüğe gelince dr çatlatma iğneni vurmanı söylüyor, yaklaşık 36 saat sonra eşinden alınan ve hareketli olan sperpmler özel kataterle ağrısız bir şekilde rahim ağzına bırakılıyor, ben özelde yaptırdım, rapor çıktığı için ilaçları devlet karşıladı, aşılama ücreti 600 tl di, her yerde Farklı ücret oluyor , tüp bebekten önce denemekte fayda var

Ay canim ya tesekkur ederim detayli anlatdigin icin. Allah razi olsun

3 haftalık derken?
Sat iniz ne
Tsh oldukça önemli biran evvel doktorunuzla(endokrin) görüşp ilacinizi planlamasini sağlayin

Ay kizlar telefonum delirdi. Hiç bildirim gelmedi kaç gündür. Tam hiç ses çıkmıyor. Bi girip bakayım yeni arkadaşlar var mı demeye kalmadan yeni arkadaşları gördüm. MaşaAllah. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin. Hepimizin gönlünce olsun herşey. Benim de bat bu gündü. Yani 27 si. Geçti. Bakalım öğleden önce erken gebelik testi yapıcam daha garanti olsun diye. Inşaallah beklediğim gibi çıkar. Çok yoğun iki hafta geçirdim. O yüzden ne yorgunluğumu ne de sırt ve bel ağrılarımı belirti olarak göremiyorum. Ama bu göğüsler beni çok umitlendiriyo.

Sabah idrarı güzel sonuç veriyor daha fazla turtuğun için. Yaptın mı testi:) hayırlısıyla gelsin minnak.

Bu arada ben hala hastaneye gidip kan testi veremedim:) hamileyim diyorum çift çizgiyi gördüm kırmızılar da gelmedi şükür. 6. Haftada gidip direkt kalp atışlarını duymak istiyorum :)
En iyisi rahat olmak zaten tahmini doğum tarihi 1 eylül müş bebeğinizin benimde doğum günüm 1 eylül :)

inşallah vardır canım hayırlı haberlerle gel inşallah.

Canım öyle biri diğer topicte vardı 2018'e hamile olarak girmek isteyenler diye battan 1 hafta sonra öğrendi hamile olduğunu. Adetinin geçmesini bekle kan verirsen aslında daha kesin sonuç olur.
3 gün sonra hastaneye randevum var orda yaptırırım. Bebek olmasa dayanamayıp sağlık ocağına da giderimde hastalanır telaşı işte :). Tşk ederim canım

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kandamı öğrendin bende 4 gün kala öğrenmiştim bata. Şu ansa bat 1 gün geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…