- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.281
4 te randevum eşim de gelebilsin diye biraz geç saate aldım, valla rüyamda duyduk kalp atışlarınıCanım naptın doktora gittin mi? duyarsın inşallah kalp atışlarını miniğin
4 te randevum eşim de gelebilsin diye biraz geç saate aldım, valla rüyamda duyduk kalp atışlarını
Gece güzel uyusunlar önemli olan o :) tam 2 yaşında canım yeni yaptık doğumgünü kutlamasını :) akşam 21:00’de başlıyor bizim uyku serüveni. Altını değiştir,tulum giydir,mama hazırla derken 21:15 gibi yatağa giriyor kızım max 15 dakika sonra uyumuş oluyor. Uyku saati hiç değişmedi,her koşulda onun saatlerine uymaya çalıştık. Dışarda bile olsak saat 21:00 oldumu bebek arabasında uyuttuk. Şimdi uyku saati gelmişse ve ben farkında değilsem hadi anne uyuyalım diye kendi söylüyor maşallah :) öğlende birkere uyuyor,yetiyor artık ona.her gün böyleyiz biz, şikayetim yok gece uykuları düzgün olsun sabah 6 da kalkarım ben =)
bu gece diş yüzünden pek uyuyamamıştı az önce oyun oynarken uyuyakalmış, altını değiştirdim hiç uyanmadı bile=)
maşallah iyi uyuyormuş 2 yaşındaydı değil mi, kaçta yatıyor akşam. benim kızım 18 aylık 21:30-22 de uyuyor
Ya o biraz değişiyor ilk zamanlar beyaz geliyordu sonra kahve rengi artık siyah.birikme yapıyor hepsi çıkmıyor içerde kaldıkçada çıkana kadar rengi değişiyor diye düşünüyorum doktor normal dedikten sonra çok da takmamak lazımAnladım canım sağol 2 haftaya yakındır hiç kahve gelmemişti. Bugün geldi görünce yine moralim bozuldu
Çocuğum inşallah bana çeker ve uykuyu sever çünkü kocamda bende acayip uykucuyuz çocuk erken uyanırsa bayaa zorlanıcaz
Canım sen evde süpürge vs yapıyor musun?Bizde seviyoruz haftasonu öğlene doğru uyanırız hep ama uykuyu sevmezse de yapacak birşey yok ben bugünleri senelerdir bekliyorum şikayet etmeyeceğim hamilelikte bol bol uyumak lazım. Bebek uyurken annede uyumalı enerji depolamalı diyorlar da evde işler beklerken nasıl uyunur bilmem
Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin yavrunaGece güzel uyusunlar önemli olan o :) tam 2 yaşında canım yeni yaptık doğumgünü kutlamasını :) akşam 21:00’de başlıyor bizim uyku serüveni. Altını değiştir,tulum giydir,mama hazırla derken 21:15 gibi yatağa giriyor kızım max 15 dakika sonra uyumuş oluyor. Uyku saati hiç değişmedi,her koşulda onun saatlerine uymaya çalıştık. Dışarda bile olsak saat 21:00 oldumu bebek arabasında uyuttuk. Şimdi uyku saati gelmişse ve ben farkında değilsem hadi anne uyuyalım diye kendi söylüyor maşallah :) öğlende birkere uyuyor,yetiyor artık ona.
uykuyu ne kadar severse sevsin ilk 3 ay bir düzen olmuyor malesef. Sonrasında ya geç uyuyup grç uyanıyor ya erken uyuyup etken uyanıyor. Ben normalde de 10-11 de uyuyan bir insan olarak zor gelmiyor böylesi:) ama bebeğim biraz daha küçükken akşam 7 de gece uykusuna yatar sabah 4.30-5 te uyanırdı o zaman zorlanıyordum.Çocuğum inşallah bana çeker ve uykuyu sever çünkü kocamda bende acayip uykucuyuz çocuk erken uyanırsa bayaa zorlanıcaz
Bizde seviyoruz haftasonu öğlene doğru uyanırız hep ama uykuyu sevmezse de yapacak birşey yok ben bugünleri senelerdir bekliyorum şikayet etmeyeceğim hamilelikte bol bol uyumak lazım. Bebek uyurken annede uyumalı enerji depolamalı diyorlar da evde işler beklerken nasıl uyunur bilmem
evet calisiyorum ama is olmasa da bizim kucuk bey erken uyaniyor.Günaydınn. Çalışıyor musun ondan mı erken kalktın. Biz baba işe giderken uyanıyoruz bir daha uyuyamıyoruz :/
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar. Dün dışardan yemek yedim ve zehirlendim. Gece yarısı kusma ve ishal başladı. Aynı tabahtan eşim de yedi ama ona bişey olmadı. Neyse bugün akşama kadar hiçbişey yiyip su bile içemeyince devletin aciline gittim. Dünden önceki gün betahcg değerim 6000 civarıydı bugün 12000 civarı olmaşıydı ama 8000 civarı çıkmış. Önceki kan testimi poliklinikte yaptırmıştım. Her laboratuarda değişir mi değerler neden olması gerektiği gibi artmamış? Ağrım sızım kanamam yok diye kadın doğuma göndermediler kontrole serum da alamadım işlemler çok uzun sürdü evde 3 yaşında kızım vardı dönüp uyutmam lazımdı bensiz uyumaz diye çıktım geldim. Zehirlenme belirtisi yok ama idrarda lökosit ve kanda crp değerim yükselmiş yani enfeksiyon var. Yarın dr a sorucam ama çok takıldım değerin gerektiği şekilde artmamasına
Ya tabi bende 2 yılımda alcam yavrumu kucağıma tabi herşeyine katlanılır Ev işleri sorun değil eşim temizlik hastası olduğu için çok düzenli topludur zaten 2 kişiyiz bi dağınıklık olmaz diye umud ediyorum artık eşlerde daha fazla yardımcı olur bize kaç yıldır bekliyosunuz bebişinizi allah kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi kolay olur inşallhBizde seviyoruz haftasonu öğlene doğru uyanırız hep ama uykuyu sevmezse de yapacak birşey yok ben bugünleri senelerdir bekliyorum şikayet etmeyeceğim hamilelikte bol bol uyumak lazım. Bebek uyurken annede uyumalı enerji depolamalı diyorlar da evde işler beklerken nasıl uyunur bilmem
Benim de gece uykum yok geç kalkıyorum düzenimi bi tuttaramadım ama çocuk olunca beden yorulduğu için erken uyuşabilirim diye düşünüyorum inşallah öylede oluruykuyu ne kadar severse sevsin ilk 3 ay bir düzen olmuyor malesef. Sonrasında ya geç uyuyup grç uyanıyor ya erken uyuyup etken uyanıyor. Ben normalde de 10-11 de uyuyan bir insan olarak zor gelmiyor böylesi:) ama bebeğim biraz daha küçükken akşam 7 de gece uykusuna yatar sabah 4.30-5 te uyanırdı o zaman zorlanıyordum.
Biliyor musun gebelikteki uyku düzeni doğum sonrasında bebeğin uyku düzeniyle çok benzer oluyor. Şimdiden uyku saatlerini düzenlesen senin için iyi olur.Benim de gece uykum yok geç kalkıyorum düzenimi bi tuttaramadım ama çocuk olunca beden yorulduğu için erken uyuşabilirim diye düşünüyorum inşallah öylede olur
Ben de kullanıyorum dr önlem amaçlı verdi, hamile kalmadan önce kullanmıştım toprak gibi koyu şkl de geliyordu, şimdi hamileyken 2. Kutuya geçtim böyle bi durum olmadı, renk Beyaz yada krem rengi dışarı atıyor .Kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Ben kullanıyorum arada kahverengi şekilde geri geliyor ve sinirlerim bozuluyor
Canım al ne olacak sanki bende çok hevesliydim birkaç zıbın aldık şimdi onlara bakıp bakıp mutlu oluyorum cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş alırım inşallah.Merhaba kızlarrr nasılsınızzz yarın doktra gıtcem kalp atışı ıcın dua edınnn bide bişi sorcammm ya bazenn ıcımden cok bışe alasım gelyr ufak bişide olsaa ama beklemek en doğrusu belkıde ama bıvtane bışe alsammı hevesımın gitmesi icin
Çok şükür canım gözünüz aydın. Müthiş bir duygu değilmi mucize yaMerhaba kızlar bugün randevum vardııı kalp atışını duyduk çok şükürrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?