2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gece güzel uyusunlar önemli olan o :) tam 2 yaşında canım yeni yaptık doğumgünü kutlamasını :) akşam 21:00’de başlıyor bizim uyku serüveni. Altını değiştir,tulum giydir,mama hazırla derken 21:15 gibi yatağa giriyor kızım max 15 dakika sonra uyumuş oluyor. Uyku saati hiç değişmedi,her koşulda onun saatlerine uymaya çalıştık. Dışarda bile olsak saat 21:00 oldumu bebek arabasında uyuttuk. Şimdi uyku saati gelmişse ve ben farkında değilsem hadi anne uyuyalım diye kendi söylüyor maşallah :) öğlende birkere uyuyor,yetiyor artık ona.

Anladım canım sağol 2 haftaya yakındır hiç kahve gelmemişti. Bugün geldi görünce yine moralim bozuldu
Ya o biraz değişiyor ilk zamanlar beyaz geliyordu sonra kahve rengi artık siyah.birikme yapıyor hepsi çıkmıyor içerde kaldıkçada çıkana kadar rengi değişiyor diye düşünüyorum doktor normal dedikten sonra çok da takmamak lazım

Çocuğum inşallah bana çeker ve uykuyu sever çünkü kocamda bende acayip uykucuyuz çocuk erken uyanırsa bayaa zorlanıcaz

Bizde seviyoruz haftasonu öğlene doğru uyanırız hep ama uykuyu sevmezse de yapacak birşey yok ben bugünleri senelerdir bekliyorum şikayet etmeyeceğim hamilelikte bol bol uyumak lazım. Bebek uyurken annede uyumalı enerji depolamalı diyorlar da evde işler beklerken nasıl uyunur bilmem

Canım sen evde süpürge vs yapıyor musun?

Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin yavruna Maşallah akşam da güzel uyuyormuş. Biz de gündüz uykusunu bire düşürdük ama iki saatten fazla uyuyor şükür.

Çocuğum inşallah bana çeker ve uykuyu sever çünkü kocamda bende acayip uykucuyuz çocuk erken uyanırsa bayaa zorlanıcaz
uykuyu ne kadar severse sevsin ilk 3 ay bir düzen olmuyor malesef. Sonrasında ya geç uyuyup grç uyanıyor ya erken uyuyup etken uyanıyor. Ben normalde de 10-11 de uyuyan bir insan olarak zor gelmiyor böylesi:) ama bebeğim biraz daha küçükken akşam 7 de gece uykusuna yatar sabah 4.30-5 te uyanırdı o zaman zorlanıyordum.

Öyle bir uyunuyor ki çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor insan. Biraz canının kıymetini bilen her şeyin dört dörtlük olamayacağını anladığında salıyor ben hala toparlayamadım kendimi mesela.

Merhaba kızlarrr nasılsınızzz yarın doktra gıtcem kalp atışı ıcın dua edınnn bide bişi sorcammm ya bazenn ıcımden cok bışe alasım gelyr ufak bişide olsaa ama beklemek en doğrusu belkıde ama bıvtane bışe alsammı hevesımın gitmesi icin

Geçmiş olsun canım

Ya tabi bende 2 yılımda alcam yavrumu kucağıma tabi herşeyine katlanılır Ev işleri sorun değil eşim temizlik hastası olduğu için çok düzenli topludur zaten 2 kişiyiz bi dağınıklık olmaz diye umud ediyorum artık eşlerde daha fazla yardımcı olur bize kaç yıldır bekliyosunuz bebişinizi allah kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi kolay olur inşallh

Benim de gece uykum yok geç kalkıyorum düzenimi bi tuttaramadım ama çocuk olunca beden yorulduğu için erken uyuşabilirim diye düşünüyorum inşallah öylede olur

Benim de gece uykum yok geç kalkıyorum düzenimi bi tuttaramadım ama çocuk olunca beden yorulduğu için erken uyuşabilirim diye düşünüyorum inşallah öylede olur
Biliyor musun gebelikteki uyku düzeni doğum sonrasında bebeğin uyku düzeniyle çok benzer oluyor. Şimdiden uyku saatlerini düzenlesen senin için iyi olur.

Kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Ben kullanıyorum arada kahverengi şekilde geri geliyor ve sinirlerim bozuluyor
Ben de kullanıyorum dr önlem amaçlı verdi, hamile kalmadan önce kullanmıştım toprak gibi koyu şkl de geliyordu, şimdi hamileyken 2. Kutuya geçtim böyle bi durum olmadı, renk Beyaz yada krem rengi dışarı atıyor .
Koyu renk dışarı atanlar da korkmasın biriktiği için öyle renk alıyor.

Canım al ne olacak sanki bende çok hevesliydim birkaç zıbın aldık şimdi onlara bakıp bakıp mutlu oluyorum cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş alırım inşallah.

Merhaba kızlar bugün randevum vardııı kalp atışını duyduk çok şükürrrrr
Çok şükür canım gözünüz aydın. Müthiş bir duygu değilmi mucize ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…