- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Narin hanımdan memnun olan kadar olmayan da var ya benim arkadaşım geçen sene ona gitti doğumunu da o yaptırdı ama hiç memnun kalmadık ayrıntı verip can sıkmak istemem ama ben gitmezdim ve gitmedim de :)Tulin yaman var benim dogumumu o yaptirdi cok memnundum ama cok kalabalik o yuzden gitmiyorum. Bayan olarak duydugum narin hnmdan memnunlar rengin hnm var nil okur var
Bende iste yunurtam gelismiyo bi parti ilac kullandim simdi ikoncibpartiyi kullaniyorum bugun doktor kontrolum var yumustalar gelismisse ins calismalar baslicak... 3 aralik cnm daha bata varNarin hanımdan memnun olan kadar olmayan da var ya benim arkadaşım geçen sene ona gitti doğumunu da o yaptırdı ama hiç memnun kalmadık ayrıntı verip can sıkmak istemem ama ben gitmezdim ve gitmedim de :)
Senin durumlar nedir? Bat'ın ne zaman?
Ben de pcos sendromluyum :) ben de ilaçla hamile kaldım :) hiç stres yapma inşallah gelişmiştir yumurtalar sonra gelsin bebişler :)Bende iste yunurtam gelismiyo bi parti ilac kullandim simdi ikoncibpartiyi kullaniyorum bugun doktor kontrolum var yumustalar gelismisse ins calismalar baslicak... 3 aralik cnm daha bata var
Ne kadar sure tedavi gordun cnm? Bana eger gelismediyse igneye baslayacakmis onunda sonu asilama sanirim benim onumu gormem lazim belirsizlikler bana gore deil vallaaBen de pcos sendromluyum :) ben de ilaçla hamile kaldım :) hiç stres yapma inşallah gelişmiştir yumurtalar sonra gelsin bebişler :)
Ya ben hemen hamile kaldım aslında 1 kutu klomenden sonra. Onun da sağlıklı beslenme ve stresi kafadan atmakla ilgili olduğunu düşünüyorum.Ne kadar sure tedavi gordun cnm? Bana eger gelismediyse igneye baslayacakmis onunda sonu asilama sanirim benim onumu gormem lazim belirsizlikler bana gore deil vallaa
Doktor bugun 2 tane yumustamin oldugunu soyledi 13 ve 16cm boyunda 24 26 28inde iliski olsin dedi. Eger tutarsa hamilr kalirsin olmazsa reglnin 2.gunu gel dedi bakalim hayirlisi...Ya ben hemen hamile kaldım aslında 1 kutu klomenden sonra. Onun da sağlıklı beslenme ve stresi kafadan atmakla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Çok güzel bi haber bu:) çatlatma iğnesi yapmayacak mı?Doktor bugun 2 tane yumustamin oldugunu soyledi 13 ve 16cm boyunda 24 26 28inde iliski olsin dedi. Eger tutarsa hamilr kalirsin olmazsa reglnin 2.gunu gel dedi bakalim hayirlisi...
Ilac verdi o gunlerde kullan die ufakmi acaba o yuzdenmi igneye gerek duymadi bilmiyorumÇok güzel bi haber bu:) çatlatma iğnesi yapmayacak mı?
Hayirli olsun cnm darisi basimiza ins.Kan sonucu 21 çıktı ağustos annesi olacağım gibi duruyor
Masallah ne guzel hayirli olsun. Rabbim bizede nasip etsin. Belirtin var ki bata kac var? Benim de 5 gunum kaldi bata. Grip oldum ve hapsirinca kasigim batiyo. Baska birsey de yok.Kan sonucu 21 çıktı ağustos annesi olacağım gibi duruyor
Amin inş canımHayirli olsun cnm darisi basimiza ins.
Saol canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin benim bat yarın normalde bi belirtim olmadi sadece yerleşme kanamam olduMasallah ne guzel hayirli olsun. Rabbim bizede nasip etsin. Belirtin var ki bata kac var? Benim de 5 gunum kaldi bata. Grip oldum ve hapsirinca kasigim batiyo. Baska birsey de yok.
Grubun ilk hamisi oldun tebrikler tekrar cnm. Benim ikibinon agustos dogumlu oglum var. Bu ay tutarsa agustos 5 diyor ama sezeryan olunca temmuzda alir sanirim drSaol canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin benim bat yarın normalde bi belirtim olmadi sadece yerleşme kanamam oldu
benim de 3 agustos dio bakalım sezeryan olursa temmuz sonu olur nasip Allahdan inş senden de guzel haberler alırızGrubun ilk hamisi oldun tebrikler tekrar cnm. Benim ikibinon agustos dogumlu oglum var. Bu ay tutarsa agustos 5 diyor ama sezeryan olunca temmuzda alir sanirim dr
Kizlar sezeryanla da agustos annesi olabilirsiniz bebislerin anne karninda durdugu 1 gun bile kiymetli erkenden aldirtmayin bebislerinizi benim ablam 42.haftada aldirdi surekli kontrole gidin durabildigi kadar dursun bebisler
Amin imsallah cnmbenim de 3 agustos dio bakalım sezeryan olursa temmuz sonu olur nasip Allahdan inş senden de guzel haberler alırız
Mecburiyete lafim yok cnmm insallah diyelim o zaman gebe kalabilirsem benimde 10 agustos olacak sezeryan alirsa 38de falan temmuz benimkideValla ilkte bacagima oturmustu oglum resmen felcli gibiydim 38 de aldi sizimdan. İkinci oglum da 37+0 da suyum geldi mecbur alindi.