2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konuyu acarken ne kadar umutluydum oysa ki ya sanirim agustos annesi olamicam kismet deilmis

Bu konuyu acarken ne kadar umutluydum oysa ki ya sanirim agustos annesi olamicam kismet deilmis

canım olsun her şeyin hayırlısı hem hemen umudunu kesme belli olmaz bu işler... Bir dahaki ay bile tutsa ağustos sonuna yetişebilirsin bence

Allah ne zaman hayırlı ise o zaman nasip etsin inşallah. Ben de hala yumurtlamadım bu ay belki biz de bu ayı pas geçeceğiz.

Ben sormadim tam aslinda yumurtammi yok pko yuzundenmi gelismio tam bilmiyorum yani sormadan ciktim ooo cook kotu bunu beklemiyodum falan deyincr kafamdan asagi kaynar sular döküldü bidaha gidecem haftaya bakalim pkocuklar yumurtalarima izin verirlerse tabi

Insallaah allahim gonlune gore versin cnm yaa benimde bi oglum var klomen kullandim gun asiri iliski bakalim insallah 3 araliga güzel haberi alirim. Kismet olursa 10 agustos olacak ama galiba sezeryan olunca temmuzda alabilit doktor.
Pko mu cikti tam anlamadim ama insallat tutunmustur. Pko lu bir arkadasim sogan kuru ile gun asiri iliskiyle kizini dubyaya getirdi. Bir dene bence. Ama insallah bu ay olnustur. Unudunu yitirme. Bende de tatli nobetlerim basladi galiba bende adey olacagimmm

Canim birde bak hergun kuru incir 5 tane icini ac ceviz koy ye. Sogan kuru ile ikisi yumurtalarini gelistirecek Rabbimin izniyle.

Yumurta yokki tutunsun cok direncli bi pkom varmis hayirli ugurlu olsun bana bakalim yine gidecem klomen kullaniyorum bu aya gebe kalabilirim ins bana bu topic ugurlu gelir

Kesinlikle haklisin ama velkide dogru zaman degil demekki ayni grubu acmis die baska bir bayan cok sinirlenmistim ben aguatos annesi olacam benim sayfam olacak die ama durumumun bu kadar vahim olacagini tahmin etmezdim
Belki bu durumunun nedeni suan hamile olan o bayani uzdugun icindir. Hayat bir sinav ve bir karis topraga on metre pazenle giricez. Dunyadaki tek gercek bu.

Belki bu durumunun nedeni suan hamile olan o bayani uzdugun icindir. Hayat bir sinav ve bir karis topraga on metre pazenle giricez. Dunyadaki tek gercek bu.
M meyraacnl
Netleşen agustos annesi var mı diye bakayım dedim sayfaya, tesadüfen bu yazıyı gördüm. İnan ki benden yana bi ahh söz konusu değil ki hatta benimde daha ağustos annesi olacağım kesin değil bende aynı hayallerle fırladım buralara. Dün iğne oldum, bu akşam ilişki olması lazım ama eşimin amcası ağır hasta ameliyat olcak durumu kritik Allah korusun kaybetme durumları var. Durum böyle olursa benim yumurtlama kendi kendine çatlayıp kaybolcak. Yani kısmetten öteye köy yok. Yani yumurtan çatlasa bile olmayacağı varsa bi engel çıkıyor illaki. Rabbimden umut kesilmez inşallah bu ay isteyen herkes anne olur

Yok artik daha neler allah askina
He bide tekrar takvime baktım önümüzdeki ay hamile kalırsam 7 eylül doğum gunu diyor, sezeryan durumunda 1 hafta önce alıyorlar yani belki ucundam kenarından yakalarım umudu var içimde. Bide erken döllenme durumlarında tarih kendini öne atıyor. Benim ilk bebeğimde 6 hazirandı sonra 1 hazirana çekti doktorum tarihi erken döllenme olmuş diye. İnşallah yine o tarz durumlardan yakalarsın

Zaten bende onu demeye calistim cnm nolursa olsun bi topic icin ah edilirmi inan imkan veremedim zaten.. benimkiside tam belli deil ne yazikki gel biz senle eylul anneleri grubu acalim belki orda kismetimiz olur :)

Hic sikma canini yumurta 24 saat yaşıyormus ins amcaniza su süreçte birsey olmazda bu ayi bos gecirmek zorunda kalmazsiniz..

Evet aynen ama bu ayda olmazsa buraları terk edeyim diyorum insan ister istemez kafasına takıyor beynini bu işle meşgul edip hayatı normal yaşamayı unutuyorsun:)

İnşallah dediğin gibi herşey normal seyrinde giderde gününü kaçırmam :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Aslinda bende buralari terketmeyi dusunuyorum pazartesi gunu olumsuz gecerse eger hayirlisi olsun cnm insallah ikimizde bu grupta oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…