- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
- Konu Sahibi Nesrinay86
Bende adaym ins olur olursa bebegmle ayni ay hatta ayni gun dogcaz ayy ins olur:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cnm bata ne kadar var?Bende adaym ins olur olursa bebegmle ayni ay hatta ayni gun dogcaz ayy ins olur:)))
10 gun cnm kaldi baklm beklyrm olmzsada uzlmm bu ay calsma ypmdk ondn senn bata kc gn varInsallah cnm bata ne kadar var?
Bata ne kadar var ? Hayırlı olsun bu arada :))Merhaba sanırım bende aranıza katildim bikac saat once test yaptım cok silik bir pozitif gordum ama sevinemiyorum temmuz ayında dış gebelik yasamıştım. Çok korkuyorum
Tebrikler :))Kızlaarr Günaydınn
Dün aksam kan testi yaptırdık 246 çıktı. Doktorum %95hamilesin cuma bir daha yaptır dedi heyecanla cumayı bekliyorum
Canm birsy sorablrmym lekenlrnmen nasl pedse oluyr kahverngi aknti akinti deme benim peceteye grlmyr sadce pedde oluyr senndemi oleselam bende pazartesi anne olacağımı öğrendim 3haftalıkmıs fakat lekeleme yaşıyorum 3gündür ne olacak bilmiyorum
Evet canım kahve rengi günlük ped kullanıyorum adet öncesi lekeleme gibi oluyorum progestan verdi bügün ilk kez içtim 70lik içmiş gibiyim ama pencetede de görünüyor özellikle yürüyünceCanm birsy sorablrmym lekenlrnmen nasl pedse oluyr kahverngi aknti akinti deme benim peceteye grlmyr sadce pedde oluyr senndemi ole
Benimde ole canm bian gelyr sari akintida degl kahverngi akinti hep pedim dolu benime onceden bole olmazdi acaba bende mi gtsm dr brlki vardr bende baslrm senn gbi ilaca cnm peki o ilaci hamileler mi tek kullnyrEvet canım kahve rengi günlük ped kullanıyorum adet öncesi lekeleme gibi oluyorum progestan verdi bügün ilk kez içtim 70lik içmiş gibiyim ama pencetede de görünüyor özellikle yürüyünce
Mutlaka hemen gitmelisin vallaha bütün ilkkez içtim düşük süpehesinde veriyormuşBenimde ole canm bian gelyr sari akintida degl kahverngi akinti hep pedim dolu benime onceden bole olmazdi acaba bende mi gtsm dr brlki vardr bende baslrm senn gbi ilaca cnm peki o ilaci hamileler mi tek kullnyr
Cddmsn ya canm ben test yapim daha 9 gun var ckar mi ki senceMutlaka hemen gitmelisin vallaha bütün ilkkez içtim düşük süpehesinde veriyormuş
Vallaha çıkar herhalde bende bu konuda biraz cahil sayılırım hakkımızda hayırlısıCddmsn ya canm ben test yapim daha 9 gun var ckar mi ki sence
İns canm bakalmVallaha çıkar herhalde bende bu konuda biraz cahil sayılırım hakkımızda hayırlısı
Cnm teşekkür ederim, benim regli döngüm kısa ve biraz dağınık 22-27 gün arası değişiyor ama 27 yi pek görmüyorum. ortalama 25 gün desek 1 gün sonra öğrenmiş oluyorum.Hadi hayırlı olsun canım. Değerin çok iyi aklına kötü bir şey getirme, iyi düşün iyi olsun, bat kaç gün geçince yaptın testi
Canım benden sana tavsiye fitil olarak kullan yoksa dediğin gibi düşüp kalırsın bi yerde fena bi ilaç anamı ağlattı ilk içtiğimdeMutlaka hemen gitmelisin vallaha bütün ilkkez içtim düşük süpehesinde veriyormuş