Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sanırım bende aranıza katildim bikac saat once test yaptım cok silik bir pozitif gordum ama sevinemiyorum temmuz ayında dış gebelik yasamıştım. Çok korkuyorum
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum aşılamamın 14. günü, 2 buçuk yıldır uğraşıyoruz sebepsiz infertilite nasip olmadı henüz, heyecanla adet olmamayı bekliyorum bata 2 gün kaldı.
Merhaba sanırım bende aranıza katildim bikac saat once test yaptım cok silik bir pozitif gordum ama sevinemiyorum temmuz ayında dış gebelik yasamıştım. Çok korkuyorum
Evet canım kahve rengi günlük ped kullanıyorum adet öncesi lekeleme gibi oluyorum progestan verdi bügün ilk kez içtim 70lik içmiş gibiyim ama pencetede de görünüyor özellikle yürüyünce
Evet canım kahve rengi günlük ped kullanıyorum adet öncesi lekeleme gibi oluyorum progestan verdi bügün ilk kez içtim 70lik içmiş gibiyim ama pencetede de görünüyor özellikle yürüyünce
Benimde ole canm bian gelyr sari akintida degl kahverngi akinti hep pedim dolu benime onceden bole olmazdi acaba bende mi gtsm dr brlki vardr bende baslrm senn gbi ilaca cnm peki o ilaci hamileler mi tek kullnyr
Benimde ole canm bian gelyr sari akintida degl kahverngi akinti hep pedim dolu benime onceden bole olmazdi acaba bende mi gtsm dr brlki vardr bende baslrm senn gbi ilaca cnm peki o ilaci hamileler mi tek kullnyr
Bugün kan testi yaptırdım 461 çıktı degerim doktora cumartesi gideceğim. Önceki tek gebeliğim dış gebelik idi, cok uzun süre bekledim. Hayirlisi ile ağustos annesi olurum inşallah
Cnm teşekkür ederim, benim regli döngüm kısa ve biraz dağınık 22-27 gün arası değişiyor ama 27 yi pek görmüyorum. ortalama 25 gün desek 1 gün sonra öğrenmiş oluyorum.