2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende adaym ins olur olursa bebegmle ayni ay hatta ayni gun dogcaz ayy ins olur:)))

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum aşılamamın 14. günü, 2 buçuk yıldır uğraşıyoruz sebepsiz infertilite nasip olmadı henüz, heyecanla adet olmamayı bekliyorum bata 2 gün kaldı.

selam bende pazartesi anne olacağımı öğrendim 3haftalıkmıs fakat lekeleme yaşıyorum 3gündür ne olacak bilmiyorum
Canm birsy sorablrmym lekenlrnmen nasl pedse oluyr kahverngi aknti akinti deme benim peceteye grlmyr sadce pedde oluyr senndemi ole

Canm birsy sorablrmym lekenlrnmen nasl pedse oluyr kahverngi aknti akinti deme benim peceteye grlmyr sadce pedde oluyr senndemi ole
Evet canım kahve rengi günlük ped kullanıyorum adet öncesi lekeleme gibi oluyorum progestan verdi bügün ilk kez içtim 70lik içmiş gibiyim ama pencetede de görünüyor özellikle yürüyünce

Evet canım kahve rengi günlük ped kullanıyorum adet öncesi lekeleme gibi oluyorum progestan verdi bügün ilk kez içtim 70lik içmiş gibiyim ama pencetede de görünüyor özellikle yürüyünce
Benimde ole canm bian gelyr sari akintida degl kahverngi akinti hep pedim dolu benime onceden bole olmazdi acaba bende mi gtsm dr brlki vardr bende baslrm senn gbi ilaca cnm peki o ilaci hamileler mi tek kullnyr

Benimde ole canm bian gelyr sari akintida degl kahverngi akinti hep pedim dolu benime onceden bole olmazdi acaba bende mi gtsm dr brlki vardr bende baslrm senn gbi ilaca cnm peki o ilaci hamileler mi tek kullnyr
Mutlaka hemen gitmelisin vallaha bütün ilkkez içtim düşük süpehesinde veriyormuş

Hadi hayırlı olsun canım. Değerin çok iyi aklına kötü bir şey getirme, iyi düşün iyi olsun, bat kaç gün geçince yaptın testi

Hadi hayırlı olsun canım. Değerin çok iyi aklına kötü bir şey getirme, iyi düşün iyi olsun, bat kaç gün geçince yaptın testi
Cnm teşekkür ederim, benim regli döngüm kısa ve biraz dağınık 22-27 gün arası değişiyor ama 27 yi pek görmüyorum. ortalama 25 gün desek 1 gün sonra öğrenmiş oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…