2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa gerçekten mi haberim yoktu. Tahmin ediyordum ama. Doktor önemli ya rahat olmak adına. İnşallah siz de rahat bir hamilelik geçirirsiniz.
Cok tesekkur ederim insallaah ben sayfayi actim ama aday adayiyim suan. Insallâh agustos annesi olacagim :)

Yok canım tedavi görmek istiyorum ama doktor herşeyin normal diyor bende inat ettim bu ay bişeyler yaptırmak için yarın gitcem bakalım:)
Hadi gönlüne göre olsun herşey
bizimde tüm tahlillerimiz normal ama yaşım 32 olduğu için tedavi istedim
yumurta rezervini daha da artırmak için femara ilaç verdi ve takip etti
yumurtalar gelişince çatlama iğnesi yapıldı ve 36 saatte bir ilişki takvimi verdi
tabi bunun yanında d vitamini folik inositol gibi takviyeler...
Geçen ay tutmadı bu 2.ay yine ilaç içiyorum...

Anladım canım bende kısmetse bu ay denicem bişeyler. İnşallah bu ay tutturursun :)

İnsallah ikinci defa agustos annesi olmak nasip olur. Oglum 2010 agustos dogumlu. Bu ay hamis olursam agustos 5 gorunuyor dogum. Muhtemel temmusda alir doktor tabi. Rabbim tekrar nasip etsin insallah. Yumurtlamadan 3 gun gecti. Yani test yapmaya 9 gun var. İki dusugum oldu. İnsallah bu sefer saglikla kavusuruz. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.

Insallaah allahim gonlune gore versin cnm yaa benimde bi oglum var klomen kullandim gun asiri iliski bakalim insallah 3 araliga güzel haberi alirim. Kismet olursa 10 agustos olacak ama galiba sezeryan olunca temmuzda alabilit doktor.

Hayirli olsun cnm erkenmi ogrendin? Hangi doktora gidiyorsun?
Adetten 1 gun once ogrendim cok caba harcadim zor hamile kaldim sorunlarimiz vardi Rabbim nasip etti cok sukur .Tesekkur ediyorum daha cok yeni dr a gitmedim henuz .Siz kime gidiyorsunuz

Adetten 1 gun once ogrendim cok caba harcadim zor hamile kaldim sorunlarimiz vardi Rabbim nasip etti cok sukur .Tesekkur ediyorum daha cok yeni dr a gitmedim henuz .Siz kime gidiyorsunuz
Ayy hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Önce kese sonra kalp atışı inşallah :)

Bende ugrasiyorum son adetim 3 kasim bakalim bu aya umutluydum ama olmuyacak sanirim çünkü klomen kullaniodum kontrolum vardı yumurtalar gelişmemis pko cok direncliymis bugun yime basliyorum bakalim 5 gun sonra bidaha gidecem ins yumurtalarim gelisir..

Insallah canim arisutu kullan madem konyadasin aziziyenin orda balevi var oraya git bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…