2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üstüne görmem imkansız cünki düşük yaptım yani kimyasaldı ama sanırım yine hamileyim baska bi marka test yaptım oda pozitif

malesef ben bebeğimi kaybediyorum. doktor kimyasal olabilir takip edelim eger beta hcg düşmezse diş gebelikte olabilir dedi. 144 sonra 174 en son 173 çıktı değerlerim. yarın tekrar yapıcam test. inşallah bir an önce sıfırlanır ve kanamam başlar. ve tekrar herşey normale döner. doktor üzülme olur böyle hatta benımde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu dedi. moral veriyorda bana . inşallah sizinkiler sağlıklı bebişler olarak devam eder.

Kızlar ben de gördüm keseyi nihayet çok şükür. haftaya da kalp atışları için gideceğiz. Doktor gayet saglıklı guzel yere yerleşmiş dedi. Ben 6 hafta diye gittim, 5,5 haftalık dedi doktor. Darısı göremeyen arkadaşlarımın başına:dua:
Gözünaydın haftaya ne zaman gidiyorsun? Haftaya perşembe de ben gidicem kalp atışını dinlemek için. İnşallah sıkıntısız geçer bu süreç

ben de bugun keseyi gördüm kalp atışı icin haftaya gel dedi.ben 6 hafta diye hesaplamistim ama 4h5gun dedi doktor

Tesekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur bata 6 gün var daha baya erken oldu
Bat a 6 gün varken hemen çift çizgi çıkması zaten değerlerinin erkenden yükselmeye başladığını gösteriyor. Kimyasal olmayabilir gibi. Emin olmak için kan yaptır bekletme canim

malesef ben bebeğimi kaybediyorum. doktor kimyasal olabilir takip edelim eger beta hcg düşmezse diş gebelikte olabilir dedi. 144 sonra 174 en son 173 çıktı değerlerim. yarın tekrar yapıcam test. inşallah bir an önce sıfırlanır ve kanamam başlar. ve tekrar herşey normale döner. doktor üzülme olur böyle hatta benımde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu dedi. moral veriyorda bana . inşallah sizinkiler sağlıklı bebişler olarak devam eder.
Herşeyin hayırlısı canim. Demek zamani gelmemiş. Gönlünü ferah tut

X