2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin cnm ben varim.mumkun oldugunca slk yemeye calis ve uzanirken basin yuksekte olsun.ben nerdeyse oturarak uyuyorum.daha cok rahat hissediyorum.

Hamileyken bir düşün!
“Benim içimde bir insan var.” diye. Ben herhangi bir işle uğraşırken içimde nemucizeler oluşuyor, o kalp benim iradem olmaksızın var olup, atmaya başlıyor. O beyin, nasıl karmaşık, cevabı bulunamayan bir bilmece gibi. O eller, ayaklar, minicik gözlerdeki o incecik damarlar…

Ne kadar hikmet dolu, ne kadar eşsiz bir dönemden geçmektesin. Düşün ve tefekkür et lütfen!
Cok hosuma gitti bu yazi.sizlerle paylasayim dedim.

Çok güzelmiş gerçekten canım... Biz de eşimle nerdeyse her gün bunu konuşuyoruz, her anı bir mucize ve Rabbime şükürler olsun böyle mucizeler için bizim bedenimizi ve ruhumuzu vesile kıldı

Evet hepimizde aynı endişeler var sanırım benim de rüyalar hep bebekle ilgili olmaya başladı :))

Gunaydin cnm ben varim.mumkun oldugunca slk yemeye calis ve uzanirken basin yuksekte olsun.ben nerdeyse oturarak uyuyorum.daha cok rahat hissediyorum.
Tamam canım dediklerini yapıcam gerçekten tuhaf bir bulantı uykum okadar ağır olmasına rağmen uykudan bulandıyla uyanıyorum sağlıklı olsunda melekler bunlarada şükür

Herkese merhabalar ben gecen ay kimyasal bi gebelik ysadım hcg ilk 28 snra 160 snra 800 sonra 300 en son 8e düştü ve kanamam oldu daha snra hcg icin gitmedim kanamayla bittigini düşündüm daha adetime 6 gün var evdede gecen aydan kalma bi ovü tesstim vardı boşa gitmesin dedin neyse bi yaptım pozitif neyse sabah uyanır uyanmaz bi gebelik testi aldım saniyesinde 2. Cizgi cıktı tabi silik şimdi demem oki en sn hcg 8di ve kanamam oldu 10 gün sıfırlandı diye düşündim diyelimki sıfırlanmadı 8de kaldı ama bu degerle gebelik testindede cıkmazdı dimi ay beynimde deli sorular

Hayırlı olsun.. Ne guzel, gözünaydın Senin son adet tarihin neydi? Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor?
Teşekkür ederim :) Benimki 24 Ekimdi. Aslında vajinal ultrasonla 5+4 iken biraz gördük kalp atışını. Fakat doktor bir hafta içinde tekrar gel net görelim dedi. Bu sabah tuhaf bir parçacık geldi, hem kontrol amaçlı hem de inşallah sağlıklı ise kalp atışı duymak için bugun yani 6+1 de tekrar gideceğim.

Benimde 25 ekim son regli tarihim dktr iki hafta sonra gün vermişti yani Pazartesi ye denk geliyor ama dayanamıyorum cumadan gidicem duyarım diymi kalp atışını

Benimkine çok yakın, fakat uzun süre duyamayan da oluyormuş. Yani duyamazsan da panikleme bence.
Evet doğru son reglim 25 ekim ama döllenme muhtemelen 4 yada 5 kasımda oyuzden duyulur diye umut ediyorum cuma gideyim hayırlısıyla duyayım o sesi haber vericem burdanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…