-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.041
Hangi bilgiler yada listedekilere göre verelim bizde o haldeEklenmek isteyen 2018 anneleri cnm daha fazla var ama bilgilerini yollamadiklari icin ekleyemiyorum
Tebrik ederiz senide aramıza hoşgeldin...Günaydın anneler bende varım agustos annelerinde
Teşekkür ederim ederim canımTebrik ederiz senide aramıza hoşgeldin...
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahTeşekkür ederim ederim canımhoşbuldum..nasıl gidiyo hamileliğiniz ?
Gunaydin cnm ben varim.mumkun oldugunca slk yemeye calis ve uzanirken basin yuksekte olsun.ben nerdeyse oturarak uyuyorum.daha cok rahat hissediyorum.Günaydın Kızlar nasılsınız bugun dktr konturolu olan arkadaşlarım varmış güzel haberlerle gelin inşllah.kızlar benim çok mide bulantım var çok affedersiniz çıkarmıyorum ama sürekli bulanıyor en çok geceleri uykumu tam alamıyorum bunyuzden bulantıdan benim gibi olan varmı
Aminnn inşallahh önemli olan o..saglıkla gelsin yavrucaklar..Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok güzelmiş gerçekten canım... Biz de eşimle nerdeyse her gün bunu konuşuyoruz, her anı bir mucize ve Rabbime şükürler olsun böyle mucizeler için bizim bedenimizi ve ruhumuzu vesile kıldıHamileyken bir düşün!
“Benim içimde bir insan var.” diye. Ben herhangi bir işle uğraşırken içimde nemucizeler oluşuyor, o kalp benim iradem olmaksızın var olup, atmaya başlıyor. O beyin, nasıl karmaşık, cevabı bulunamayan bir bilmece gibi. O eller, ayaklar, minicik gözlerdeki o incecik damarlar…
Ne kadar hikmet dolu, ne kadar eşsiz bir dönemden geçmektesin. Düşün ve tefekkür et lütfen!
Cok hosuma gitti bu yazi.sizlerle paylasayim dedim.
Eklenmek isteyen 2018 anneleri cnm daha fazla var ama bilgilerini yollamadiklari icin ekleyemiyorum
Listede yer alan bilgiler sat dogum tarihi sehir yas cocuk sayisi :)Hangi bilgiler yada listedekilere göre verelim bizde o halde
Cnm bilg acinca toplu ekliyorum ozel mesaj atarmisinMerhaba, beni de ekler misiniz? Ankara, sat:30.10.2017 yasim 29,
Tahmini dogum 07.08.2018 2. Bebegim
Evet hepimizde aynı endişeler var sanırım benim de rüyalar hep bebekle ilgili olmaya başladı :))Kızlar günaydın, rüyamda doktor bebek beslenememiş, göremiyorum diyordu. Bir de vajinal muayene yapın nolur diyordum, yok olmaz diyordu.. Ayy çok stresli uyandım. Bugun doktor randevum var, sanırım ne kadar rahat olmaya çalışsam da endişeliyimneyseki rüyaydı...
Tamam canım dediklerini yapıcam gerçekten tuhaf bir bulantı uykum okadar ağır olmasına rağmen uykudan bulandıyla uyanıyorum sağlıklı olsunda melekler bunlarada şükürGunaydin cnm ben varim.mumkun oldugunca slk yemeye calis ve uzanirken basin yuksekte olsun.ben nerdeyse oturarak uyuyorum.daha cok rahat hissediyorum.
Sağlıkla kucağına al inşallah kaç haftalıksin canım?
Teşekkür ederim :) Benimki 24 Ekimdi. Aslında vajinal ultrasonla 5+4 iken biraz gördük kalp atışını. Fakat doktor bir hafta içinde tekrar gel net görelim dedi. Bu sabah tuhaf bir parçacık geldi, hem kontrol amaçlı hem de inşallah sağlıklı ise kalp atışı duymak için bugun yani 6+1 de tekrar gideceğim.Hayırlı olsun.. Ne guzel, gözünaydınSenin son adet tarihin neydi? Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor?
Benimde 25 ekim son regli tarihim dktr iki hafta sonra gün vermişti yani Pazartesi ye denk geliyor ama dayanamıyorum cumadan gidicem duyarım diymi kalp atışınıTeşekkür ederim :) Benimki 24 Ekimdi. Aslında vajinal ultrasonla 5+4 iken biraz gördük kalp atışını. Fakat doktor bir hafta içinde tekrar gel net görelim dedi. Bu sabah tuhaf bir parçacık geldi, hem kontrol amaçlı hem de inşallah sağlıklı ise kalp atışı duymak için bugun yani 6+1 de tekrar gideceğim.
Benimkine çok yakın, fakat uzun süre duyamayan da oluyormuş. Yani duyamazsan da panikleme bence.Benimde 25 ekim son regli tarihim dktr iki hafta sonra gün vermişti yani Pazartesi ye denk geliyor ama dayanamıyorum cumadan gidicem duyarım diymi kalp atışını
Evet doğru son reglim 25 ekim ama döllenme muhtemelen 4 yada 5 kasımda oyuzden duyulur diye umut ediyorum cuma gideyim hayırlısıyla duyayım o sesi haber vericem burdandaBenimkine çok yakın, fakat uzun süre duyamayan da oluyormuş. Yani duyamazsan da panikleme bence.