2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar ben gecen ay kimyasal bi gebelik ysadım hcg ilk 28 snra 160 snra 800 sonra 300 en son 8e düştü ve kanamam oldu daha snra hcg icin gitmedim kanamayla bittigini düşündüm daha adetime 6 gün var evdede gecen aydan kalma bi ovü tesstim vardı boşa gitmesin dedin :KK17:neyse bi yaptım pozitif neyse sabah uyanır uyanmaz bi gebelik testi aldım saniyesinde 2. Cizgi cıktı tabi silik şimdi demem oki en sn hcg 8di ve kanamam oldu 10 gün sıfırlandı diye düşündim diyelimki sıfırlanmadı 8de kaldı ama bu degerle gebelik testindede cıkmazdı dimi ay beynimde deli sorular
Yok canim aynı anda çizgi çıkmaz. 8 de kalmamıştır o bence kanaman olduğu için. Gebe olabilirsin kan testi yap hemen için rahat eder

Yok canim aynı anda çizgi çıkmaz. 8 de kalmamıştır o bence kanaman olduğu için. Gebe olabilirsin kan testi yap hemen için rahat eder
Dimi ya kafayı yicem beynim dondu ben evde teste devam edeyim koyulasıyormu diye adetim geçsin öyle kan veriym şimdi yine düşük cıkıcaktır muhtemelen inşallah hamileyimdir eger öyleysem herkese umut olsun kimyasaldan sonra hic adet olmadan tekrar gebe kaldım diye

Dimi ya kafayı yicem beynim dondu ben evde teste devam edeyim koyulasıyormu diye adetim geçsin öyle kan veriym şimdi yine düşük cıkıcaktır muhtemelen inşallah hamileyimdir eger öyleysem herkese umut olsun kimyasaldan sonra hic adet olmadan tekrar gebe kaldım diye
Kanaman normal miydi her adette olduğu gibi miydi? Senin hangi test pozitif ovilasyon mu gebelik testi mi?

Hayırlısıyla beraber ilerleriz o zaman. Bir nevi kk kardeşi olurlar :)
İnşallah canım,ilk mi senin?

Kanaman normal miydi her adette olduğu gibi miydi? Senin hangi test pozitif ovilasyon mu gebelik testi mi?

İnşallah canım,ilk mi senin?
Baya yogundu kanamam ve on gün sürdü akşam ovü testim pikti sabahta gebelik testi pozitif cıktı 8 yasında bir oğlum var

Kızlar bende daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Şuan bata bir gün kala kan verdim 85 çıktı sizce düşük değil demi? Korkuyorum yine kimyasal olacak diye. İkinci kan tahlilimi vericem inşallah yükselmiştir

Kızlar bende daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Şuan bata bir gün kala kan verdim 85 çıktı sizce düşük değil demi? Korkuyorum yine kimyasal olacak diye. İkinci kan tahlilimi vericem inşallah yükselmiştir
Bata bir gün varsa düşük degil. Iki gün sonra tekrarla 170 i geçerse problem yok canim

Canim cihaz 1500 e kadar olcum yapiyormus acil diye benimde 1500>Uzeri oldugu icin sadece 1500 ustu yazmislardi netlik kazanmadi yani

X