- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.001
Karnından bakar ilk önce canım göremezse vajinal muane yapar eğer istemezsen bakmazsa ama vajinal muanenin bebeğine hiç bir zararı YokArkadaşlar benim bugün randevum var ilk bebeğimiz olacak inşallah vajinal muayene yapmazlar de mı? Biraz tedirginimde
Haklisin canim. Kitaplarin isimlerini alabilirmiyim okumak isterim.
Eyvah kötü bir şey olacak- Alp KaraosmanogluHaklisin canim. Kitaplarin isimlerini alabilirmiyim okumak isterim.
Vajinal muayene riskli değildir. Öyle olsa gebeliğin ilk döneminde cinsel ilişkiye bile musade etmezler. Rahat olArkadaşlar benim bugün randevum var ilk bebeğimiz olacak inşallah vajinal muayene yapmazlar de mı? Biraz tedirginimde
Benim hala değmiyorBenim adetime 9 gün kala göğüslerime el bile değmiyordu şimdi hassasiyet azaldı.
Arastirmaya basliyorum canim. Cunku moral cok onemli. Insanlar moralle kanseri yeniyorlar..Eyvah kötü bir şey olacak- Alp Karaosmanoglu
İyi Hissetmek - David Burns
Her ikisi de psikonet yayınlarının. Öyle sıradan ve içi boş kişisel gelişim kitaplarından değil. Bilimsel olarak psikoterapistlerin terapilerde kullandığı teknikleri anlatan ve endişe, evham, karamsarlık gibi olumsuz duygularla baş etmeyi öğreten kitaplar bunlar.
Benim ilk gebeliğimdeki değerimle aynı bu değerde kese görünüyor kızım oldu hızlı değer artışları kız bebek demişlerdi belki tesadüftür kızım olduMerhaba canım ben de 4 gün arayla test yaptım. İlkinin 4 katı kadar değer beklerken 663 ten 2600leri beklerken 5040 çıktı. Biraz araştırdım. İkiz işareti de olabilirmiş veya mol gebelikte de değerler çok hızlı yükselirmiş. Ama normal her şeyin yolunda oldugu gebeliklerde bile dengesiz artışlar olabiliyormuş. Yani bence tek bir ihtimale odaklanmak yerine sakin kalıp muayene gününe kadar sabretmek en saglıklısı. İlk mol gebeliği okuyunca çok endişelendim ama sonra kendime dedimki dur bakalım bu sadece ihtimallerden biri...Çarşamba dr randevum var. Bu artışı dr a soracagım. Hem keseyi görmeyi hem de her şeyin yolunda olup olmadıgını öğreneceğim ama çoook heyecanlıyımhepimiz için hayırlısı olsun...
Ben sizi çok iyi anlıyorum kızıma hamile iken hergün korku içinde yaşıyordum öncesinde 2 düştüğüm oldu bu beni çok etkiliyor du pozitif düşünmeni dua etmeni mümkün olduğunca hamileliginin tadını çıkarmanı tavsiye ederim ben bu hamileliğimde öyle yapıyorum çünkü olacağın önüne geçemiyoruzGunaydin kizlar.. hepinizi okuyorm herkes mutlu huzurlu hamileliginin tadini cikariyor. Bense tup bebekle ilk denemede hamile kaldim. Ama hep olumsuz seyler aklima getiriyorum. Daha hala mutlulugumun tadina varamadim. 2 hafta sonra kalp atisini duyacagiz ama evham yapiyorum. Nasil gececek bu halim?
Ben de kızım olmasını isterdim ama Allahtan hayırlısı tabii.. Saol canım yarın göreceğiz inş bakalım, yazarım size...Benim ilk gebeliğimdeki değerimle aynı bu değerde kese görünüyor kızım oldu hızlı değer artışları kız bebek demişlerdi belki tesadüftür kızım oldu
Dua edince rahatliyorum..insallah hersey cok guzel olacak..sagolunBen sizi çok iyi anlıyorum kızıma hamile iken hergün korku içinde yaşıyordum öncesinde 2 düştüğüm oldu bu beni çok etkiliyor du pozitif düşünmeni dua etmeni mümkün olduğunca hamileliginin tadını çıkarmanı tavsiye ederim ben bu hamileliğimde öyle yapıyorum çünkü olacağın önüne geçemiyoruz
Kızımda çok bulantı olmuştu şimdi hafif vaeTunaydin kizlar. Nasilsiniz? Bulantilariniz basladi mi? Bende yok cok sukur insallah bu sefer bulanti olmaz iki oglumda cok zorlanmistim cunku.
Kizlarda olurmus cok ama bunyesel bence. Kuzenim kizinda zerre bulanti olmadi oglunda yata dosekti. Annem iki kizda hic bulanmamis oglunda yatak dosekti. Ben iki oglanda yatak dosektim. Sindilik bulantim yok insallah olmaz. İki cocuk bir es bulanti olursa fena olur halimiz.Kızımda çok bulantı olmuştu şimdi hafif vae
Doktor randevun nasil gectiTunaydin kizlar. Nasilsiniz? Bulantilariniz basladi mi? Bende yok cok sukur insallah bu sefer bulanti olmaz iki oglumda cok zorlanmistim cunku.
1 hafta daha sürebilir benim yeni yeni azaldı..ama göğüs hassasiyeti hala varKizlar akıntınız devam ediyor mu benim ediyor hala korkuyorum valla adet olucam diyegoguslerim cok aciyor aynısı devam. Doktorum pazartesi cagirdi daha cok nasil bekleyecegim bakalim
Göstermiyosa kızdırMerhaba kızlar bende 16 haftalık hamileyim. Fakat hala cinsiyet ögrenemedim :/
NO | ANNE | ÜLKE/ŞEHİR | YAŞ | SAT | T.DOĞUM/G.DOĞUM/ŞEKLİ | CİNSİYET | BEBEĞİN ADI | KAÇINCI ÇOCUK | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | meyraacnl | KONYA | 29 | 03/11/2017 | 10/08/2018 | - | - | 2 | |||||||||
2 | @_Eda_ | ISTANBUL | 31 | 31/10/2017 | - | - | - | 3 | 3 | @Whiteandblue | ISTANBUL | 34 | 29/11/2017 | - | - | - | 3 |
4 | @secondlife | INGILTERE | 33 | 25/10/2017 | - | - | - | 1 | |||||||||
5 | @yenievlii | ADANA | 26 | 25/10/2017 | - | - | - | 1 | |||||||||
6 | @gazelim_24 | ISTANBUL | 28 | 25/10/2017 | - | - | - | 2 | |||||||||
7 | @Yemyesilbirdeniz | ADAPAZARI | 34 | 27/10/2017 | - | - | - | 1 | |||||||||
8 | @Tugbanusta | BALIKESIR | 28 | 27/10/2017 | - | - | - | 1 | |||||||||
9 | @ezgi1925 | IZMIR | 27 | 23/10/2017 | - | - | - | 1 | 10 | @Arse82 | ISTANBUL | 35 | 05/11/2017 | - | - | - | 2 |
11 | @MissClara | ISTANBUL | 30 | 25/10/2017 | - | - | - | 1 | |||||||||
12 | @Burcu588 | SIVAS | 27 | 27/10/2017 | 04/08/2018 | - | - | - | |||||||||
13 | @babyonthego | IZMIR | 28 | 30/10/2017 | - | - | - | - | |||||||||
14 | @Mdmd | ISTANBUL | 27 | 26/10/2017 | - | - | - | 1 | |||||||||
15 | @Destina 01 | ADANA | 36 | 02/11/2017 | - | - | - | - | |||||||||
16 | @niiiiiiii | ISTANBUL | 31 | 27/10/2017 | 03/08/2018 | - | - | 1 |