2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar, ben de inşallah Ağustos annesi olacağım :) Doktora gittim, kese göründü. Bu hafta da kalp atışı göreceğiz inşallah.
Hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin Allah.
Sağlıkla kucağına al inşallah kaç haftalıksin canım?

Herkese merhabalar, ben de inşallah Ağustos annesi olacağım :) Doktora gittim, kese göründü. Bu hafta da kalp atışı göreceğiz inşallah.
Hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin Allah.
Hayırlı olsun.. Ne guzel, gözünaydın Senin son adet tarihin neydi? Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor?

Beni de ekle GİRESUN ilk gebelik yaş 26

Bat ile birlikte ozel mesajdan atarsan cnm toplu ekliyorum araya kaynamasin :) bu arada giresun nasi biryer mesela gemilercekigi falan oraya yerlesme durumumuz varda cok merak ediyorum
Kusura bakma ben ilk defa burada paylaşımda bulunduğum için özelden nasıl atacağımı bilmiyorum sat 1 kasım. GİRESUN çok güzel yaşanılır bir yer ama büyük şehirden geliyorsanız küçük gelebilir ama şirindir

Konyadan gelcez cnm orta buyukluk annemde giresunlu oda cok guzel sıcak samimi biryer dedi ama gorunce yine sorayim dedim. Özelden yazdiysan hemencik ekleme yaparken ekliyim cnmm

Bu listedekilerin tamamı 2018 ağustos annesi mi?

hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta çok kaşıntım vardı benimde aynı kremi kullandım 3 güne geçer .

Kızlar günaydın, rüyamda doktor bebek beslenememiş, göremiyorum diyordu. Bir de vajinal muayene yapın nolur diyordum, yok olmaz diyordu.. Ayy çok stresli uyandım. Bugun doktor randevum var, sanırım ne kadar rahat olmaya çalışsam da endişeliyim neyseki rüyaydı...

Rüyalar tersine yorumlanır canım. Demektir ki bebeğin gayet sağlıklı. Heyecan yapıyoruz sadece. Benim de doktor kontrolüm var bugün. Hgc verdinmi daha önce?

Günaydın Kızlar nasılsınız bugun dktr konturolu olan arkadaşlarım varmış güzel haberlerle gelin inşllah.kızlar benim çok mide bulantım var çok affedersiniz çıkarmıyorum ama sürekli bulanıyor en çok geceleri uykumu tam alamıyorum bunyuzden bulantıdan benim gibi olan varmı

Rüyalar tersine yorumlanır canım. Demektir ki bebeğin gayet sağlıklı. Heyecan yapıyoruz sadece. Benim de doktor kontrolüm var bugün. Hgc verdinmi daha önce?
Sagol canım evet heyecan yaptıgım için öyle şeyler gördüm biliyorum ama işte insan endişeleniyor ister istemez. Hcg verdim adet olmam gereken günden 4 gün sonra 663 idi, bir 4 gün daha sonra-yani geçtiğimiz ctsi 5040 çıktı. Bakalım inşallah her şey yolundadır.. Sen de bugun güzel haberlerle gel inşallah. Kaçta randevun? Benim 16. 10 da.
Sagol canım inşallah.. Benim bulantım yok başından beri, inş seninki de en kısa sürede geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…