2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba dunden beri agrim vardi.sabahta kahverengi leke ile uyandim.acile gittim hemen.cok sukur keseyi ve yolk saci gorduk.sol ovarieste birsey olmusta ondan kanama olmusmus.beynim o kadar donuktu ki anlamadim bile ne dedigini kadinin.2 hafta sonra kontrolum var yine

merhabalar herkese. ben tüp bebek ıle hamile kaldım. agustos gıbı gozukuyor dogum. bugun keseyı gördük pek minikti. 15 kasımda transferım oldu sat ise 30 ekim. sanırsam tam 5 haftalık gebelik söz konusu. bugun kese muayenesınde doktor ıcı dolu degıl mı dedım evet dedı. ama yolk kesesını sormayı unuttum. sımdı de aklıma takıldı. canım sıkıldı. sızde kendılerı mı soyluyordu doktrlr benıkı neden söylemediki acaba.

Yolk kesesi ne ilk kez duyuyorum bide güya ikinci ne cahilim :)

Benim doktorumda yolk keseyi söylemedi. 2 hafta sonrasına randevu verdi

Yolk kesesi ne ilk kez duyuyorum bide güya ikinci ne cahilim :)
Estagfurullah. Siz muhtemelen dogal hamile kalanlardansiniz. Bizler tedavi ile hamile kaldigimiz icin masallah arastirmadigimiz hic bir sey kalmiyor. Birde gebeligin en basindan itibaren isin icinde olunca boyle oluyor. Bu kese bebekten once olsusan bir kese.o varsa bebekte olusur yani.

Kızlar benim beta hcg değerim cuma günü 952 iken bugün 3952 olmuş. Yani fazla artmış iki katından. Acaba kese görülür mü ben cumaya kadar beklemek istiyorum kese için.

Selam herkese, ben de agustos 2018 annesi olacağım inşallah 9 aylık bir kızım daha var, daha yeni şubat 2017 annelerini takip ediyordum, şimdi kendimi burada buldum, bakalım nasıl olacak Herkese saglikli hamilelikler
Tebrikler aramıza hoşgeldin... Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle

Selam herkese, ben de agustos 2018 annesi olacağım inşallah 9 aylık bir kızım daha var, daha yeni şubat 2017 annelerini takip ediyordum, şimdi kendimi burada buldum, bakalım nasıl olacak Herkese saglikli hamilelikler
Benimde 10 aylık kızım var bende Ocak 2017 annelerini takip ederken dediğin gibi kendimi burda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…