- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Ben geçen hafta doktora gittiğim de kesin birşey söyleyemedi doktorum, 2 hafta sonra gel dedi.. alttan muayene etti çift yumurta atmışsın ikiz olabilir dedi. İlk değerim 461di. 3 gün sonra 3696.. bende merakla bekliyorum tek mi çift mi herşey yolunda mı?Anladım canım sagol aydınlattın, hayırlısı
Anladım canım gerçekten bazen çok şey bilmemek iyi değil egepam arkadaşımızın dediği gibi şimdi adeti beklemeden acaba hamile miyiz diye bozukluktur,sende sıkma canını sağlıkla kucağına alırsın inşallahBosver bilme zaten canim insan bildikce daha cok kafsi karisiyor veseveseye dusuyor. Bugun dr yazdim aksamustu yolk kesesi varmiydi diye. Bana erken dedi ve lutfen internete girmeyin dedi.
Aminn canım stres sigara kadar zararlı şu an bilesin.Ben de endişeliyim sürekli Araştırma halindeydim kafam rahat olamıyorum bir türlü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin kucağını doldursun rabbim
tebrikler:)kan testini iki gün sonra tekrarla bakalım,yukselmisse bir hafta sonra da hastaneye gidersinMerhaba bende aranıza yeni katıldım.. 2 gün önce idrar testinde çift çizgiyi gördüm ama kan testi yapmadan emin olmak istemedim florance nigh. Hastanesinde kan testi yaptırdım sonuç 43.87 çıktı muhtemelen 3-4 hafta arası o aralıktada 5.8/ 71 yazıyordu cok anlam veremedım ama arasında bır deger oldugu ıcın sanırım pozıtıf dıye dusundum daha bılgılı olan varsa bu konuda destek beklerım :)
Allah korusun kizz vallahi insan korkmuyor degilİnşallah ileride yavaşlar bu iştah. Bir arkadaşıma gülmüştüm doğuma kadar 40 kilo aldı diye, başımamı geliyor acaba
Gunaydin canimGünaydın
Günaydın canım Allah kolaylik versin sabahlari mi oluyor sadece.ben rahatım tiksinti geliyor sadece gün içinde surekli.kusma fln yok daha.günaydın Bulantılarım başladı
Canım gün içinde herşey kokuyo zaten oda spreyleri bile midemi bulandırıyo ama sabah çok fena oldumGünaydın canım Allah kolaylik versin sabahlari mi oluyor sadece.ben rahatım tiksinti geliyor sadece gün içinde surekli.kusma fln yok daha.
Tatli hamislerr sizler ne durumdasiniz
Bende oğlumda çok rahattım 20 kilo almıştım hatta hamileliğimde doymak bilmiyordum doktorum diyet yazmıştı o zaman sabah ben doymadım diye ağladığımı bilirim :) şimdide yemek görmesem o kadar iyiyim her çocuğun farklı olduğu gibi her hamilelikte farklı oluyo demekkiGunaydinn 3 gundur bende de bulanti var normal artik bikac gune cikarmalar da baslar.oglumda 7 hafta yataktan kalkamamistim.4 kilo kaybetmistim.o yuzden simdi yiyebildiginiz kadar yiyin.hic sorun etmeyin derim.
Gunaydin canim bu evhamli haller dogursan bile gecmiyor ne yazik ki aklin kalbin hep yavrunla oluyor ilk onu ogrendigin andan itibaren.guzel seyler dusun hayal et.yapilmasi gerekenleri yap kendine dikkat et ve gerisini Allaha birak.Gunaydin kizlar.. hepinizi okuyorm herkes mutlu huzurlu hamileliginin tadini cikariyor. Bense tup bebekle ilk denemede hamile kaldim. Ama hep olumsuz seyler aklima getiriyorum. Daha hala mutlulugumun tadina varamadim. 2 hafta sonra kalp atisini duyacagiz ama evham yapiyorum. Nasil gececek bu halim?
Canım duygularını yönetmeyi bir şekilde öğrenmelisin. İyi hissetmek, eyvah kötü bir şey olacak diye iki kitap var bu konuda. Önerebilirim. Güzele iyiye odaklan,ne guzel ilk denemede tutmuş bebiş.. Kötü ihtimaller hep olacak ama güçlü olan biz olmalıyız, endişeler değilGunaydin canim bu evhamli haller dogursan bile gecmiyor ne yazik ki aklin kalbin hep yavrunla oluyor ilk onu ogrendigin andan itibaren.guzel seyler dusun hayal et.yapilmasi gerekenleri yap kendine dikkat et ve gerisini Allaha birak.
Ben de cok rahatım canim ya göğüslerim adetime 5 gun kala bir basladi hala cok hassaslar.tiksinme var bulsnti desem degil degisik bisey.ama cok kötü degilim cok şükür.herkes daha dur yeni diyor ama insallah bulantisiz kusmadan geceririz bu gunleri.bnm kullandigim hap kusmayi bulsntiyi onluyormus birde belki onun da etkisi vardirGunaydin kızlar ben çok rahatım adetime 10 gün kaladan beri hala devam eden göğüs hassasiyetim var sadece. Sabahları daha hassas oluyor. Bir de arada genellikle sol karında batma gerilme hissediyorum. Başka da bir şey yok. Ne bulantı ne tiksinme çok şükür. Allahtan saydıklarım var da gebeliğime kanıt var. Yoksa acaba hamile değil miyim diyeceğimannem de bana hamileyken böyle rahatmış, inş devam ederim ben de böyle..