2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kardeş ne kadar pozitif doktorun varmış insanı öldürür, hevesini kursağında bırakmış resmen. Bizim de sağlık ocağında hemşire hep öyle laflar eder. Geçen gittiğimde hcg değerim 500 dü, kayıt açamam dedi keseyi gör sonra gel. O da kimyasal gebelik oldu. Bu sabah kan vermeğe gittim karşılaştım yine aaa biraz erken kalmışsın dedi içime kurt saldı

Cuma 11,89 dü bugün 6,80 e düşmüş
Çok üzüldüm canım, yaşayan bilir.. Hiç.kolay değil ama sonradan üzülmektense buna şükredelim en azından müdahale gerektirmiyor. Hem bir sonraki ay kalma şansın daha yüksek. Çok geçmiş olsun canım

Canim hcg degerim 2 gun sonra 2.5 kati artti doktor bir daha kan vermene gerek yok dedi. 11aralik da gel kese gorunur dedi insallah bakalim bekliyorum

600 e kadar olması mümkün canım maalesef

Allah herşeyin hayırlısını versin ama inşallah gönlümüzdeki hayırlıdır.

Cuma 11,89 dü bugün 6,80 e düşmüş

Ya çok üzüldüm. Hani demek ki sağlıklı değilmiş bebiş öyle düşünelim. Sağlıklı olanı istesen de düşüremezsin diyolar ya. Tabi ne desek boş şu aşamada. Allah sabır sebat versin. Olacak bi gün bizim de

Kızlar malesef benım kımyasal gebelık çok üzgünüm .
Hiç canını sıkma bebek kesinlikle sağlıksız olduğu için vücut kabul etmiyor. Aslında erken öğrenmesen belki de gecikmiş bir adetle atacaktın farkinda bile olmayacaktın. Herşeyin hayırlısı

Arkadaşlar ben hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim son adet tarihim 2 Kasımda başlamıştı yarın doktora gidecem kese görünür mü? Bu durumda 5. haftanın içinde olmuş oluyor çok heyecanlıyım

Üzülme inşallah istediğin gibi olur herşey ancak merak ettim kimyasal gebelik nedir? Ilk kez duydum
Hamile kalıyorsun fakat yumurta ya da spermde oyle bir bozukluk varki vücut bebeği kabul etmiyor ve hamilelik sonlanıyor. Genellikle adetle veya bir kaç gün geciken adetle atılır. Kadı lar hamile olduğunu bile anlamaz. Ama biz adetten once didikledigimiz için öğreniyoruz ve moralimiz bozuluyor. Hcg değerleri cok küçük başlar ve artması gerektiği gini artmaz. Buna kimyasal deniyor

Kızlar ben keseyi gördüm. Ama keseyle beraber bugün küçük bir leke de gördük. 2 hafta sonra kalp duymaya gidecez. Hayırlısı rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder insallah

Dongun nedir. Normalde aralığın kaçında adet olacaktın.

Kızlar ben keseyi gördüm. Ama keseyle beraber bugün küçük bir leke de gördük. 2 hafta sonra kalp duymaya gidecez. Hayırlısı rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder insallah
kesenin etrafında kanama falan demedi demi neymiş ki o leke?

Teşekkür ederim ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…