-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Hay Allah... Hayırlısı olsun canım böyle olduysa bir hayır vardır mutlaka.. Ama insan üzülmeden edemiyor.. O hüzüne çok teslim olmamaya çalış... Belki daha hayırlısı seni bekliyordur...Kızlar malesef benım kımyasal gebelık çok üzgünüm.
yaaa kan değerin mi çıkmadı ?Kızlar malesef benım kımyasal gebelık çok üzgünüm.
Yaaa çok üzüldüm İnşallah bi dahaki hemencecik tutar. Değerlerin nasıldı canım benim de kimyasal ihtimalim varKızlar malesef benım kımyasal gebelık çok üzgünüm.
600 e kadar olması mümkün canım maalesefYaaa çok üzüldüm İnşallah bi dahaki hemencecik tutar. Değerlerin nasıldı canım benim de kimyasal ihtimalim var
Cuma 11,89 dü bugün 6,80 e düşmüşyaaa kan değerin mi çıkmadı ?
Kardeş ne kadar pozitif doktorun varmış insanı öldürür, hevesini kursağında bırakmış resmen. Bizim de sağlık ocağında hemşire hep öyle laflar eder. Geçen gittiğimde hcg değerim 500 dü, kayıt açamam dedi keseyi gör sonra gel. O da kimyasal gebelik oldu. Bu sabah kan vermeğe gittim karşılaştım yine aaa biraz erken kalmışsın dedi içime kurt saldıKızlar selam. Az önce kan vermeye gittim. Dr desi ki çıkan değer pozitifse bile çok sevinme önemli olan çarşamba iki katına çıkması dedi. Çıkmazsa kimyasaldır dedi. Bunları biliyordum ama yine de üzüldüm ne bileyim. Sizin 11. Gün ya da 10. Gün değeriniz neydi?
Çok üzüldüm canım, yaşayan bilir.. Hiç.kolay değil ama sonradan üzülmektense buna şükredelim en azından müdahale gerektirmiyor. Hem bir sonraki ay kalma şansın daha yüksek. Çok geçmiş olsun canımCuma 11,89 dü bugün 6,80 e düşmüş
Keseyi gördüysen korkma canım çünkü o zaman doktor söylerdi,aşağıda görünüyo düşük riski var diye hamile olmadığımı bilmeden öyle ağır şeyler kaldırdım koşturdum hatta düştüm koruyann Allah koruyo,olmayacağıda varsa bağlasan durmaz o yüzden endişe etme..
600 e kadar olması mümkün canım maalesef
Cuma 11,89 dü bugün 6,80 e düşmüş
Hiç canını sıkma bebek kesinlikle sağlıksız olduğu için vücut kabul etmiyor. Aslında erken öğrenmesen belki de gecikmiş bir adetle atacaktın farkinda bile olmayacaktın. Herşeyin hayırlısıKızlar malesef benım kımyasal gebelık çok üzgünüm.
Üzülme inşallah istediğin gibi olur herşey ancak merak ettim kimyasal gebelik nedir? Ilk kez duydumKızlar malesef benım kımyasal gebelık çok üzgünüm.
Hamile kalıyorsun fakat yumurta ya da spermde oyle bir bozukluk varki vücut bebeği kabul etmiyor ve hamilelik sonlanıyor. Genellikle adetle veya bir kaç gün geciken adetle atılır. Kadı lar hamile olduğunu bile anlamaz. Ama biz adetten once didikledigimiz için öğreniyoruz ve moralimiz bozuluyor. Hcg değerleri cok küçük başlar ve artması gerektiği gini artmaz. Buna kimyasal deniyorÜzülme inşallah istediğin gibi olur herşey ancak merak ettim kimyasal gebelik nedir? Ilk kez duydum
Dongun nedir. Normalde aralığın kaçında adet olacaktın.Arkadaşlar ben hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim son adet tarihim 2 Kasımda başlamıştı yarın doktora gidecem kese görünür mü? Bu durumda 5. haftanın içinde olmuş oluyor çok heyecanlıyım
Dongun nedir. Normalde aralığın kaçında adet olacaktın.
Döngü 27 gün
kesenin etrafında kanama falan demedi demi neymiş ki o leke?Kızlar ben keseyi gördüm. Ama keseyle beraber bugün küçük bir leke de gördük. 2 hafta sonra kalp duymaya gidecez. Hayırlısı rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder insallah
Yaniii 29 Kasımda başlaması gerekirdiDongun nedir. Normalde aralığın kaçında adet olacaktın.
Teşekkür ederim ilk kez duydumHamile kalıyorsun fakat yumurta ya da spermde oyle bir bozukluk varki vücut bebeği kabul etmiyor ve hamilelik sonlanıyor. Genellikle adetle veya bir kaç gün geciken adetle atılır. Kadı lar hamile olduğunu bile anlamaz. Ama biz adetten once didikledigimiz için öğreniyoruz ve moralimiz bozuluyor. Hcg değerleri cok küçük başlar ve artması gerektiği gini artmaz. Buna kimyasal deniyor
Yok canim özellikle sordum yok dedi. Daha önce dış gebelik geçirmiştim ondan kaynaklanabilir dedi. Artacak mi rengi değişecek mi beklemedeyizkesenin etrafında kanama falan demedi demi neymiş ki o leke?