2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim. Henuz bulanti falan yok ben dusuk tehlikesi olur mu diye korkuyorum yoksa ben dayanırım kendime olana

Bende calisiyorum canim yaklasik gunde 1 saat yolum var gidis gelis.Rabbim koruyor hepte korur insallah

Bende calisiyorum canim yaklasik gunde 1 saat yolum var gidis gelis.Rabbim koruyor hepte korur insallah
Amin canim. Takmamaya calisiyorum. 11 aralikta gel dedi doktorum nasil gecicek bilmiyorum. Carsamba gunu gunubirlik is seyahatim olacak ucakla. Ucakta bisey olmaz diyorlar ama yinede tedirgin oluyor insan

Amin canim. Takmamaya calisiyorum. 11 aralikta gel dedi doktorum nasil gecicek bilmiyorum. Carsamba gunu gunubirlik is seyahatim olacak ucakla. Ucakta bisey olmaz diyorlar ama yinede tedirgin oluyor insan
Birsey olmaz canım Allahin izniyle insallah.doktoruna danisirsin yine giderken olmazsa.sen keseyi gordun mu hamilelik takvimin yok kac haftalik bebişin

Tutacak bebek kolay kolay düşmez, düşecek bebeği de hiç bir şey tutmaz derdi doktorum. Eğer kendini iyi hissediyorsan ya duserse diye tedirgin olma canim. Ben ilk haftalarda 10 sa araba yolculuğu yaptim mesela. Daha haberim yokken yani. Uçak bir şey olmaz belki ama şu tarama cihazlarından gecmemeye çalış. Kenardan geç seni elle kontrol etsinler. Kendine dikkat et Allah yardımcımız olsun

Nebileyim bi kalbini duyayım ondan sonra dedim. Çok mu erken seviniyorum ya kursağımda kalırsa diye korkmuyor değilim. O yüzden beklettim. Doğum 6 ağustos görünüyor. Bugün 5+0 im. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Balık derin deniz balıklarında cıva bulunur o yüzden zararlıdır. Fazla abartmamak lazım. Balik omega 3 icin lazim onu da takviye olarak alabiliriz aslında. Balık konusunda ben de kararsizim.
Derin deniz balıkları hangileri acaba alabalık tatlı su balığı onu yiyelim bari omega önemli gebeliğin ilk başların da

Kızlar selam. Az önce kan vermeye gittim. Dr desi ki çıkan değer pozitifse bile çok sevinme önemli olan çarşamba iki katına çıkması dedi. Çıkmazsa kimyasaldır dedi. Bunları biliyordum ama yine de üzüldüm ne bileyim. Sizin 11. Gün ya da 10. Gün değeriniz neydi?

Tesekkur ederim canim. Ilk olunca insan tedirgin oluyor ne bilim herseyden tirsiyorum

Derin deniz balıkları hangileri acaba alabalık tatlı su balığı onu yiyelim bari omega önemli gebeliğin ilk başların da
Şansa bak ki omeganin en cok olduğu balıklar. Özellikle uskumru. Tatlı su balıklarında omega fazla olmuyor diye biliyorum ama emin degilim. Zaten vitamin verecekler omega olan vitamin isteriz

Ben de dün taytlar aldım :) benim de kotlar hep sıkı sıkıymış çocuğu orda sıkıştırmayayım diye tayta geçtim :)))

Sagol canim. Henuz bulanti falan yok ben dusuk tehlikesi olur mu diye korkuyorum yoksa ben dayanırım kendime olana
Keseyi gördüysen korkma canım çünkü o zaman doktor söylerdi,aşağıda görünüyo düşük riski var diye hamile olmadığımı bilmeden öyle ağır şeyler kaldırdım koşturdum hatta düştüm koruyann Allah koruyo,olmayacağıda varsa bağlasan durmaz o yüzden endişe etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…