- 30 Ekim 2012
- 451
- 489
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Sagol canim. Henuz bulanti falan yok ben dusuk tehlikesi olur mu diye korkuyorum yoksa ben dayanırım kendime olanaGünaydııınnn sen hamilelik takvimini ne zaman yapacaksın canım?
Ben şimdilik oluyorum pantolonlara.
Kusma yok ama öğrüntü geliyo,herşey kokuyo
Tuzlu çubuk kraker canım,Allah yardımcın olsun valla o yüreğim ağzımda tabirini çok iyi anlıyorum.
Bende calisiyorum canim yaklasik gunde 1 saat yolum var gidis gelis.Rabbim koruyor hepte korur insallahGünaydın arkadaşlar. Aranızda çalışan varmı? İstanbul’da yasıyorum 1 saat otobüs yolculuğu yapıyorum yuregım ağzımda. Haftaya doktora soracağım. Bılgısı olan var mı ne yapmak lazım
Amin canim. Takmamaya calisiyorum. 11 aralikta gel dedi doktorum nasil gecicek bilmiyorum. Carsamba gunu gunubirlik is seyahatim olacak ucakla. Ucakta bisey olmaz diyorlar ama yinede tedirgin oluyor insanBende calisiyorum canim yaklasik gunde 1 saat yolum var gidis gelis.Rabbim koruyor hepte korur insallah
Birsey olmaz canım Allahin izniyle insallah.doktoruna danisirsin yine giderken olmazsa.sen keseyi gordun mu hamilelik takvimin yok kac haftalik bebişinAmin canim. Takmamaya calisiyorum. 11 aralikta gel dedi doktorum nasil gecicek bilmiyorum. Carsamba gunu gunubirlik is seyahatim olacak ucakla. Ucakta bisey olmaz diyorlar ama yinede tedirgin oluyor insan
Tutacak bebek kolay kolay düşmez, düşecek bebeği de hiç bir şey tutmaz derdi doktorum. Eğer kendini iyi hissediyorsan ya duserse diye tedirgin olma canim. Ben ilk haftalarda 10 sa araba yolculuğu yaptim mesela. Daha haberim yokken yani. Uçak bir şey olmaz belki ama şu tarama cihazlarından gecmemeye çalış. Kenardan geç seni elle kontrol etsinler. Kendine dikkat et Allah yardımcımız olsunAmin canim. Takmamaya calisiyorum. 11 aralikta gel dedi doktorum nasil gecicek bilmiyorum. Carsamba gunu gunubirlik is seyahatim olacak ucakla. Ucakta bisey olmaz diyorlar ama yinede tedirgin oluyor insan
Hadi hayırlısı canımAteşim c.tesi akşam düştü cok şükür. Pazarı da hafif halsiz geçirdim. Şimdi iyiyim. Yedigimden oldu diye tahmin ediyorum. Midem de bozuldu çünkü. Atlattık ama. Bugün doktor randevumuz var kesemizi gorecez ınsallah. Heyecanliyim
Nebileyim bi kalbini duyayım ondan sonra dedim. Çok mu erken seviniyorum ya kursağımda kalırsa diye korkmuyor değilim. O yüzden beklettim. Doğum 6 ağustos görünüyor. Bugün 5+0 im. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinGünaydııınnn sen hamilelik takvimini ne zaman yapacaksın canım?
Ben şimdilik oluyorum pantolonlara.
Kusma yok ama öğrüntü geliyo,herşey kokuyo
Tuzlu çubuk kraker canım,Allah yardımcın olsun valla o yüreğim ağzımda tabirini çok iyi anlıyorum.
Balık dio ama doktorlar haftada en az iki öğün balık tüketin diyor bilemedim şuanBunlarda yenmesi zararlı olan gıdalar
Balık derin deniz balıklarında cıva bulunur o yüzden zararlıdır. Fazla abartmamak lazım. Balik omega 3 icin lazim onu da takviye olarak alabiliriz aslında. Balık konusunda ben de kararsizim.Balık dio ama doktorlar haftada en az iki öğün balık tüketin diyor bilemedim şuan
Derin deniz balıkları hangileri acaba alabalık tatlı su balığı onu yiyelim bariBalık derin deniz balıklarında cıva bulunur o yüzden zararlıdır. Fazla abartmamak lazım. Balik omega 3 icin lazim onu da takviye olarak alabiliriz aslında. Balık konusunda ben de kararsizim.
Tesekkur ederim canim. Ilk olunca insan tedirgin oluyor ne bilim herseyden tirsiyorumTutacak bebek kolay kolay düşmez, düşecek bebeği de hiç bir şey tutmaz derdi doktorum. Eğer kendini iyi hissediyorsan ya duserse diye tedirgin olma canim. Ben ilk haftalarda 10 sa araba yolculuğu yaptim mesela. Daha haberim yokken yani. Uçak bir şey olmaz belki ama şu tarama cihazlarından gecmemeye çalış. Kenardan geç seni elle kontrol etsinler. Kendine dikkat et Allah yardımcımız olsun
Cok once yazmıştım cnm sukur artik hamisimAaaa neden
Şansa bak ki omeganin en cok olduğu balıklar. Özellikle uskumru. Tatlı su balıklarında omega fazla olmuyor diye biliyorum ama emin degilim. Zaten vitamin verecekler omega olan vitamin isterizDerin deniz balıkları hangileri acaba alabalık tatlı su balığı onu yiyelim bariomega önemli gebeliğin ilk başların da
Hmm saolasin canımŞansa bak ki omeganin en cok olduğu balıklar. Özellikle uskumru. Tatlı su balıklarında omega fazla olmuyor diye biliyorum ama emin degilim. Zaten vitamin verecekler omega olan vitamin isteriz
Ben de dün taytlar aldım :) benim de kotlar hep sıkı sıkıymış çocuğu orda sıkıştırmayayım diye tayta geçtim :)))Kızlar bir de hamile pantolonları aldim. Dar streç kot giyerdim hep. Göbis şişince sıkmaya başladılar. Rahat edemedim bisey olur diye. Geniş kot alacağıma hamiş kotu alayim dedim. Benim gibi erken davranan var mı
Uzulme canim ilk ay bende kimyasal oldum 2 ay sonra cok sukur tekrar hamileyim. Uzulme stres en kotusuKızlar malesef benım kımyasal gebelık çok üzgünüm.
Keseyi gördüysen korkma canım çünkü o zaman doktor söylerdi,aşağıda görünüyo düşük riski var diye hamile olmadığımı bilmeden öyle ağır şeyler kaldırdım koşturdum hatta düştüm koruyann Allah koruyo,olmayacağıda varsa bağlasan durmaz o yüzden endişe etme..Sagol canim. Henuz bulanti falan yok ben dusuk tehlikesi olur mu diye korkuyorum yoksa ben dayanırım kendime olana