- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
- Konu Sahibi Nesrinay86
TşkSende aramiza hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TşkSende aramiza hosgeldin
Bende aynı şekilde düşünüyorum nasıl olacak diye ama mutluyum herşeyin güzel olması dileğiyleCok karisik duygular icindeyim. Ilk basta sok oldum, simdi hosuma gitmeye basladi bu fikir. Umarim altindan kalkariz:)
Tebrik ederim sizi. En güzelini yapıyorsunuz. Ben çok ara verdim pişmanım. Şimdi yaş da geçti diyorum acaba 2 ve 3 u mu arka arkaya doğursam. Mutlu ve kalabalık olmak gibisi var mıBende aynı şekilde düşünüyorum nasıl olacak diye ama mutluyum herşeyin güzel olması dileğiyle
Merhaba canım ben de 4 gün arayla test yaptım. İlkinin 4 katı kadar değer beklerken 663 ten 2600leri beklerken 5040 çıktı. Biraz araştırdım. İkiz işareti de olabilirmiş veya mol gebelikte de değerler çok hızlı yükselirmiş. Ama normal her şeyin yolunda oldugu gebeliklerde bile dengesiz artışlar olabiliyormuş. Yani bence tek bir ihtimale odaklanmak yerine sakin kalıp muayene gününe kadar sabretmek en saglıklısı. İlk mol gebeliği okuyunca çok endişelendim ama sonra kendime dedimki dur bakalım bu sadece ihtimallerden biri...Çarşamba dr randevum var. Bu artışı dr a soracagım. Hem keseyi görmeyi hem de her şeyin yolunda olup olmadıgını öğreneceğim ama çoook heyecanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun...Kızlar benim beta hcg değerim cuma günü 952 iken bugün 3952 olmuş. Yani fazla artmış iki katından. Acaba kese görülür mü ben cumaya kadar beklemek istiyorum kese için.
Cok fena istah acildi benimm boyle giderse duba gibi olcamBende çok heyecanlıyım. Bugün hgc verdim yarın cevabını alacağım inşallah. Ve çok korkuyorum kötü bir şey duymaya hiç hazır değilim.
Kızlar siz de çok acıkıyormusunuz? Başka zaman günde bir öğünle doyan ben şimdi çok sık acıkır oldum
İnşallah ileride yavaşlar bu iştah. Bir arkadaşıma gülmüştüm doğuma kadar 40 kilo aldı diye, başımamı geliyor acabaCok fena istah acildi benimm boyle giderse duba gibi olcam
Canım mol gebelikte cok ucuk rakamlar çıkıyor bildiğim kadarı ile. Ikiz olması daha mantıklı geldi bana. Çarşamba gider ve karından göremezsen tedirgin olma. Ikiz olma ihtimali daha da fazla olur. Emin olmak için vajinal baktir benceMerhaba canım ben de 4 gün arayla test yaptım. İlkinin 4 katı kadar değer beklerken 663 ten 2600leri beklerken 5040 çıktı. Biraz araştırdım. İkiz işareti de olabilirmiş veya mol gebelikte de değerler çok hızlı yükselirmiş. Ama normal her şeyin yolunda oldugu gebeliklerde bile dengesiz artışlar olabiliyormuş. Yani bence tek bir ihtimale odaklanmak yerine sakin kalıp muayene gününe kadar sabretmek en saglıklısı. İlk mol gebeliği okuyunca çok endişelendim ama sonra kendime dedimki dur bakalım bu sadece ihtimallerden biri...Çarşamba dr randevum var. Bu artışı dr a soracagım. Hem keseyi görmeyi hem de her şeyin yolunda olup olmadıgını öğreneceğim ama çoook heyecanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun...
Ben de endişeliyim sürekli Araştırma halindeydim kafam rahat olamıyorum bir türlü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin kucağını doldursun rabbimMerhaba canım ben de 4 gün arayla test yaptım. İlkinin 4 katı kadar değer beklerken 663 ten 2600leri beklerken 5040 çıktı. Biraz araştırdım. İkiz işareti de olabilirmiş veya mol gebelikte de değerler çok hızlı yükselirmiş. Ama normal her şeyin yolunda oldugu gebeliklerde bile dengesiz artışlar olabiliyormuş. Yani bence tek bir ihtimale odaklanmak yerine sakin kalıp muayene gününe kadar sabretmek en saglıklısı. İlk mol gebeliği okuyunca çok endişelendim ama sonra kendime dedimki dur bakalım bu sadece ihtimallerden biri...Çarşamba dr randevum var. Bu artışı dr a soracagım. Hem keseyi görmeyi hem de her şeyin yolunda olup olmadıgını öğreneceğim ama çoook heyecanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun...
Senin değerlerin cok iyiki niye endişeleniyorsun. Min 2 kat artmalı 2.5 kat artmayacak diye bir kural yok. 952 cuma değerin pazar bu değer muhtemelen 2000 'in üstüne cikti. P.tesi de en az bunun yarışı kadar daha artmali. Bu durumda 3000 kusuru bulur. Rahat ol. Rahat edemiyorsan da yarın karından görünür senin ki. Kuruntu yapma.Ben de endişeliyim sürekli Araştırma halindeydim kafam rahat olamıyorum bir türlü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin kucağını doldursun rabbim
Çok sağol ya baya rahatlatıcı konuşuyorsunSenin değerlerin cok iyiki niye endişeleniyorsun. Min 2 kat artmalı 2.5 kat artmayacak diye bir kural yok. 952 cuma değerin pazar bu değer muhtemelen 2000 'in üstüne cikti. P.tesi de en az bunun yarışı kadar daha artmali. Bu durumda 3000 kusuru bulur. Rahat ol. Rahat edemiyorsan da yarın karından görünür senin ki. Kuruntu yapma.
Birde çok araştırmaktan aklıma kötü kötü şeyler geliyor dış gebelik özelllikle.Senin değerlerin cok iyiki niye endişeleniyorsun. Min 2 kat artmalı 2.5 kat artmayacak diye bir kural yok. 952 cuma değerin pazar bu değer muhtemelen 2000 'in üstüne cikti. P.tesi de en az bunun yarışı kadar daha artmali. Bu durumda 3000 kusuru bulur. Rahat ol. Rahat edemiyorsan da yarın karından görünür senin ki. Kuruntu yapma.
Iyide tatlim dış gebelik de aksine hcg artmadığı için problem olur. Dış gebeliği kafandan sil bi kere. Ben yaşadım ne olduğunu biliyorum. Lekelenme dışında eğer hcg değerleri iyi ise rahat olun. Agri da olur sizi da olur. Hepsi gebeliğin güzellikleri. Boş boşuna stres yapmayınBirde çok araştırmaktan aklıma kötü kötü şeyler geliyor dış gebelik özelllikle.
Normal çünkü rahmi rahatlatan hcg hormonu bağırsakların da tembellesmesine neden olur. Tum vucudu etkiler hatta. O yüzden uykulu oluruz meselaBu sıralar aşırı derecede gazım var kızlar. Artık eşim etkilenmesin diye yataktan sık sık kalkıyorum rahatlamak için. Böyle belirtiler normal mı
Canım inşallah tek veya ikiz saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun da diğerleri önemli değil...çarşamba karından görünür diye umuyorum canım. Çünkü 5040 cumartesi olandı, bugun 10.000 olsa çarşamba 20000leri bulması gerek. Böyle olursa değerim görünmeme ihtimali yoktur herhalde,. Karından görünmezse ikiz olma ihtimali mi olur  ay ben şok ikiz olursa kaçıncı haftada belli olurki.. Bak kız yine heyecanlandımCanım mol gebelikte cok ucuk rakamlar çıkıyor bildiğim kadarı ile. Ikiz olması daha mantıklı geldi bana. Çarşamba gider ve karından göremezsen tedirgin olma. Ikiz olma ihtimali daha da fazla olur. Emin olmak için vajinal baktir bence
Hoşgeldin aramıza...Benimde 10 aylık kızım var bende Ocak 2017 annelerini takip ederken dediğin gibi kendimi burda buldum
Canım bunlar hep bebeklerimizi kaybetmekten korktuğumuz için. Rahatlamaya çalış. Endişelere teslim olma. Ben de artık aklımı kurcalayagını düşündüğüm şeyleri okumamaya karar verdim. Bir arkadaşın dr da demiş ya internete girme diye girelim ama her şeyi okuyup kafamızı bulandırmayalımBirde çok araştırmaktan aklıma kötü kötü şeyler geliyor dış gebelik özelllikle.
O kadar yüksekte görülebilir belki. Şimdi diyelim hcg degerlerin hızlı yükseliyor ve tek bebek için karından görülme değerine ulaştı ve keseyi göremediler. O zaman hızlı yükselmeyi çoğul gebeliğe bağlayabiliyorlar. Çünkü aslında tek bebek için düşünecek olursan değerin hala azdır. 3000 'le karından bakılmaya gittin diyelim aslında tek bebek hala 1500 buyuklugundedir. Nasil gorunsun. Ikiz olduğu için iki kat yerine dort kat yukselmistir. Degerlerin yukselmeye devam ediyorsa doktor seni gonderir sonra bakalim der. Ya da emin olmak icin vajinal bakarlar. Bunlar benim bildiklerim. Hadi hayırlı haber insallahCanım inşallah tek veya ikiz saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun da diğerleri önemli değil...çarşamba karından görünür diye umuyorum canım. Çünkü 5040 cumartesi olandı, bugun 10.000 olsa çarşamba 20000leri bulması gerek. Böyle olursa değerim görünmeme ihtimali yoktur herhalde,. Karından görünmezse ikiz olma ihtimali mi olur  ay ben şok ikiz olursa kaçıncı haftada belli olurki.. Bak kız yine heyecanlandım
Anladım canım sagol aydınlattın, hayırlısıO kadar yüksekte görülebilir belki. Şimdi diyelim hcg degerlerin hızlı yükseliyor ve tek bebek için karından görülme değerine ulaştı ve keseyi göremediler. O zaman hızlı yükselmeyi çoğul gebeliğe bağlayabiliyorlar. Çünkü aslında tek bebek için düşünecek olursan değerin hala azdır. 3000 'le karından bakılmaya gittin diyelim aslında tek bebek hala 1500 buyuklugundedir. Nasil gorunsun. Ikiz olduğu için iki kat yerine dort kat yukselmistir. Degerlerin yukselmeye devam ediyorsa doktor seni gonderir sonra bakalim der. Ya da emin olmak icin vajinal bakarlar. Bunlar benim bildiklerim. Hadi hayırlı haber insallah