2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın canım sürekli burayı kontrol etme ihtiyacı duyuyorum çok heyecanlı bi süreçmiş. Sen nasıl oldun, ateşin nasıl?
Ateşim c.tesi akşam düştü cok şükür. Pazarı da hafif halsiz geçirdim. Şimdi iyiyim. Yedigimden oldu diye tahmin ediyorum. Midem de bozuldu çünkü. Atlattık ama. Bugün doktor randevumuz var kesemizi gorecez ınsallah. Heyecanliyim :dua:

Kızlar bir de hamile pantolonları aldim. Dar streç kot giyerdim hep. Göbis şişince sıkmaya başladılar. Rahat edemedim bisey olur diye. Geniş kot alacağıma hamiş kotu alayim dedim. Benim gibi erken davranan var mı :olamaz:

Gunaydin tatli hamisler:KK200: bunlantisi kusmasi baslayan var mi?
Sabah bulantılarım yok ama tiksinmeler başladı. Sucuk ve kokusu midemi bulandırıyor. Sigara da öyle. Kusma hic yaşamadım. Ilk hamileliğimde de hic bulantı ve kusmam olmamıştı. Aserme tiksinme nedir bilemedim. Bu farkli olsun azicik esime naz yapayim diyorum bakalim kismet :KK48:

Yok canimm gitmedimmm carsamba yada peesembe gitmeyi dusunuyorum fethi beye hem keseyide gormus olurum diyorum ❤
Şimdiden al randevunu fethide yer bulmak zor. Ben artık bir sonraki randevuda fethiye giderim. Keseyi görme işini daha fazla erteleyemem çünkü dış gebelik geçmişim var. Bu arada fethi ilk oğlumun doğumunu yaptırmıştı.

Günaydın arkadaşlar. Aranızda çalışan varmı? İstanbul’da yasıyorum 1 saat otobüs yolculuğu yapıyorum yuregım ağzımda. Haftaya doktora soracağım. Bılgısı olan var mı ne yapmak lazım

Şimdiden al randevunu fethide yer bulmak zor. Ben artık bir sonraki randevuda fethiye giderim. Keseyi görme işini daha fazla erteleyemem çünkü dış gebelik geçmişim var. Bu arada fethi ilk oğlumun doğumunu yaptırmıştı.
Anladim canimmm ozama sen git ama yuregini ferah tut guzel sonuclar alacagina inaniyorum❤

Tüm hamişlerimize kocaman GÜNAYDIIINNN :anneadayı::KK200::KK54:
Günaydııınnn sen hamilelik takvimini ne zaman yapacaksın canım?
Kızlar bir de hamile pantolonları aldim. Dar streç kot giyerdim hep. Göbis şişince sıkmaya başladılar. Rahat edemedim bisey olur diye. Geniş kot alacağıma hamiş kotu alayim dedim. Benim gibi erken davranan var mı :olamaz:
Ben şimdilik oluyorum pantolonlara.
Gunaydin tatli hamisler:KK200: bunlantisi kusmasi baslayan var mi?
Kusma yok ama öğrüntü geliyo,herşey kokuyo :KK43:
Günaydın arkadaşlar. Aranızda çalışan varmı? İstanbul’da yasıyorum 1 saat otobüs yolculuğu yapıyorum yuregım ağzımda. Haftaya doktora soracağım. Bılgısı olan var mı ne yapmak lazım
Tuzlu çubuk kraker canım,Allah yardımcın olsun valla o yüreğim ağzımda tabirini çok iyi anlıyorum.

X