2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya... bunla kafayı bozdum gibi Allah hepimizinkini korusun
Kızlar ben de daha hamile kalmadan önce yogun olarak yaşıyordum bu korkuyu, çünkü eşimle akrabalıgımız var. Çok yakın değil ama işte yine de korkuyor insan. tabiiki Allah korusun hepimizin yavrularını ama endişelenmek sadece bize ve dolayısıyla bebişe zarar veriyor. Biliyorum çok zor ama olacaksa zaten olacak ve yaşayacağız. Allah a teslim olmakta fayda var diye düsünüyorum. Yoksa belki hiç olmayacak bir şey yüzünden zarar göreceğiz. Sırf düşüncemizde bu korkuyu yaşattıgımız için...her şey insanlar için. Olursa da Rabbim kolaylıgını verir.. Ayrıca bir şeyi düşünmemeye çalışmak değil olursa en kötü ne olur, dünyanın sonu değil diye düsünmek daha etkili. Bununla ilgili bilimsel çalışmalar yapılmış, beyaz ayıyı düşünme desem size aklınızda direk beyaz ayı canlanır. Bir şeyi düşünmemek için önce düşünmek zorunda kalırız. O yuzden düsünmemeye çalışmayın. İşe yaramaz.. İyi olacagına inanın, guzel olacak inşallah her şey.. @niiiiiiii E Egepam

Hoşgeldin canım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…