-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Ateşim c.tesi akşam düştü cok şükür. Pazarı da hafif halsiz geçirdim. Şimdi iyiyim. Yedigimden oldu diye tahmin ediyorum. Midem de bozuldu çünkü. Atlattık ama. Bugün doktor randevumuz var kesemizi gorecez ınsallah. HeyecanliyimGunaydın canım sürekli burayı kontrol etme ihtiyacı duyuyorum çok heyecanlı bi süreçmiş. Sen nasıl oldun, ateşin nasıl?
GünaydııınnnGünaydın canımmm.
Sabah bulantılarım yok ama tiksinmeler başladı. Sucuk ve kokusu midemi bulandırıyor. Sigara da öyle. Kusma hic yaşamadım. Ilk hamileliğimde de hic bulantı ve kusmam olmamıştı. Aserme tiksinme nedir bilemedim. Bu farkli olsun azicik esime naz yapayim diyorum bakalim kismetGunaydin tatli hamislerbunlantisi kusmasi baslayan var mi?
Insallah canim yukselmistir ben inaniyorum.aklina olumsuz seyler getirmeGünaydın kızlar kan vermeye gıdıyorum dua edın olur mu degerım yukselmıs olsun
Gunaydin canimTüm hamişlerimize kocaman GÜNAYDIIINNN
Insallah yukselmistir canim benimGünaydın kızlar kan vermeye gıdıyorum dua edın olur mu degerım yukselmıs olsun
Ben bugun medikale gidiyorum. Fethi den randevu alamadım. Rahim filmimi fatma çekmişti diye ona gidecem, sen gittin mi doktora canimGunaydin canim
Hadi hayırlı sonuçla gel ınsallahGünaydın kızlar kan vermeye gıdıyorum dua edın olur mu degerım yukselmıs olsun
Yok canimm gitmedimmm carsamba yada peesembe gitmeyi dusunuyorum fethi beye hem keseyide gormus olurum diyorum ❤Ben bugun medikale gidiyorum. Fethi den randevu alamadım. Rahim filmimi fatma çekmişti diye ona gidecem, sen gittin mi doktora canim
Bu arada haber vermeyi unutma canim guzel haberlerle gel insallahBen bugun medikale gidiyorum. Fethi den randevu alamadım. Rahim filmimi fatma çekmişti diye ona gidecem, sen gittin mi doktora canim
Şimdiden al randevunu fethide yer bulmak zor. Ben artık bir sonraki randevuda fethiye giderim. Keseyi görme işini daha fazla erteleyemem çünkü dış gebelik geçmişim var. Bu arada fethi ilk oğlumun doğumunu yaptırmıştı.Yok canimm gitmedimmm carsamba yada peesembe gitmeyi dusunuyorum fethi beye hem keseyide gormus olurum diyorum ❤
Insallah canim yukselmistir ben inaniyorum.aklina olumsuz seyler getirme
Insallah yukselmistir canim benim
amin kızlarHadi hayırlı sonuçla gel ınsallah
Tamam haber veririm elimde mendillerleBu arada haber vermeyi unutma canim guzel haberlerle gel insallah
Anladim canimmm ozama sen git ama yuregini ferah tut guzel sonuclar alacagina inaniyorum❤Şimdiden al randevunu fethide yer bulmak zor. Ben artık bir sonraki randevuda fethiye giderim. Keseyi görme işini daha fazla erteleyemem çünkü dış gebelik geçmişim var. Bu arada fethi ilk oğlumun doğumunu yaptırmıştı.
Hadi insallahhhhhhTamam haber veririm elimde mendillerle
Günaydııınnn sen hamilelik takvimini ne zaman yapacaksın canım?Tüm hamişlerimize kocaman GÜNAYDIIINNN
Ben şimdilik oluyorum pantolonlara.Kızlar bir de hamile pantolonları aldim. Dar streç kot giyerdim hep. Göbis şişince sıkmaya başladılar. Rahat edemedim bisey olur diye. Geniş kot alacağıma hamiş kotu alayim dedim. Benim gibi erken davranan var mı
Kusma yok ama öğrüntü geliyo,herşey kokuyoGunaydin tatli hamislerbunlantisi kusmasi baslayan var mi?
Tuzlu çubuk kraker canım,Allah yardımcın olsun valla o yüreğim ağzımda tabirini çok iyi anlıyorum.Günaydın arkadaşlar. Aranızda çalışan varmı? İstanbul’da yasıyorum 1 saat otobüs yolculuğu yapıyorum yuregım ağzımda. Haftaya doktora soracağım. Bılgısı olan var mı ne yapmak lazım