2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emekleyenler var mı? Erken değil mi daha
Benim sipa emekliyor tutabilene aşk olsun yedi aylık olduk çok hızlandı artık sürekli evde keşif halinde nerde mazaratlik bizimki orda oyuncaklarıyla hiç ilgilenmiyor boşa verdim onca parayi

Benim sipa emekliyor tutabilene aşk olsun yedi aylık olduk çok hızlandı artık sürekli evde keşif halinde nerde mazaratlik bizimki orda oyuncaklarıyla hiç ilgilenmiyor boşa verdim onca parayi
Yanlış kişiye yazmışım. Sizinki emekliyor galiba. Maşallah diyorum tekrar.

Bana gelmiyor bildirimler yaa, kontrol edeyim bakayım. Bu arada meningokok neymiş ilk defa duyuyorum

Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler

Aynen.şu an 11.5 kg fazla mı bilmiyorum. Yalnız bizde kilo alımı durdu 2- 3 aydır aynı kilodayız neredeyse herkes böyle mi acaba.
Benim oğlum 7,5 aylık 7 kiloda emekliyor dişleri 2 tanesi çıktı maşallah karınca gibi karıştırmadığı yer yok sürekli peşindeyim. Zayıflar daha çabuk ilerliyor galiba:)

Aynen.şu an 11.5 kg fazla mı bilmiyorum. Yalnız bizde kilo alımı durdu 2- 3 aydır aynı kilodayız neredeyse herkes böyle mi acaba.
kilosundan dönemiyor olabilir benim oğlumda 7 aylık olunca dönmeye başladı ama hala emekleme yok :) boyu kaç cm?

Maşallah nasıl tombis bizimde kilo alımı çok yavaşladi sekiz buçuk kiloyu biraz geçti bizimki..

Kızlar benim kız parmak yiyecek nedir anlayamadı ya :) önüne doğradığım muzları ağzına götürmüyor elinde eziyor. Ne yapmalıyım :))??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…