2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oturtarak yutabiliyor mu bebişler. 1 kere oturtarak yoğurt vereyim dedim büyük insan gibi oluk oluk kustu kızım. Tekrar denemeye korkuyorum :KK43:

Kızlarr selamm nasılsınızzz bebişler nasılll emeklemeler başladını ? yine sessiz kalmış buralar :KK43: 7. Ayda aşı yok dimi kızlarrrr birde meningokok aşısı ne zaman yapılacakmış dr unuz bi bilgi verdi mi?

Arkadaşlar siz altıncı ay aşılarını yaptırabildiniz mi bize aşı yok dendi hala bekliyoruz
Ay ben bugün yaptırdım yaptırmaz olaydım çok ağır geldi çocuğa 8 de ateş düşürücü verdim 10 da ateşi 38.1 di. Az önce yine verdim düşmüyor diye duş aldırdım şimdi 37.3
inş normale döner bir kaç saate anlamam da havale geçirir diye çok korkuyorum.

Kızlarr selamm nasılsınızzz bebişler nasılll emeklemeler başladını ? yine sessiz kalmış buralar :KK43: 7. Ayda aşı yok dimi kızlarrrr birde meningokok aşısı ne zaman yapılacakmış dr unuz bi bilgi verdi mi?
Canım 2 çeşit varmış doktorumuz söyledi ikisini de aldık ama aynı anda yapılıyormu bilmiyorum. Yarın doktora gideceğiz bakalım hangisini yapacak diğeri ne zaman olacak buraya yazarım

Canım 2 çeşit varmış doktorumuz söyledi ikisini de aldık ama aynı anda yapılıyormu bilmiyorum. Yarın doktora gideceğiz bakalım hangisini yapacak diğeri ne zaman olacak buraya yazarım
9-23 ay arası yapılıyormuş veya 2 yaşta yapılıyormuş canım. Ben geçen ay dr kontrolüne gitmedim sağlık ocağında yaptırdım aşıları o yüzden bş tedirgin oldum dr la görüşemedim diye

9-23 ay arası yapılıyormuş veya 2 yaşta yapılıyormuş canım. Ben geçen ay dr kontrolüne gitmedim sağlık ocağında yaptırdım aşıları o yüzden bş tedirgin oldum dr la görüşemedim diye
Önce 9 aydan itibaren yapılıyormuş ama hastalık artış gösterince 2 aylıktan itibaren yapılabilir ruhsatı alınmış. B grubu ve ACWY iki grup ayrı aşı.

X