- 4 Ekim 2012
- 16.222
- 31.640
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.161
Cidden besliyor muMama sandelyesine oturtuyorum o şekilde zaten blw yapıyoruz güya kendi kendini besliyor
Yok canım nerde ağzına bi lokma gittiği bile şüpheli yerleri üstünü başını besliyor minciklayip minciklayip oynuyor sipaCidden besliyor mu
Ben de güvenip yapamıyorum da o yüzden.Yok canım nerde ağzına bi lokma gittiği bile şüpheli yerleri üstünü başını besliyor minciklayip minciklayip oynuyor sipa
Evet yaptirdik nasil yok asiArkadaşlar siz altıncı ay aşılarını yaptırabildiniz mi bize aşı yok dendi hala bekliyoruz
Stokta kalmamıştırEvet yaptirdik nasil yok asi
Yok dediler gelecekmiş ama hal gelmediEvet yaptirdik nasil yok asi
Himmmm ben genel.itibariyle yapilmayacak anladim gec olmasinda bi sorun olmuyor canimYok dediler gelecekmiş ama hal gelmedi
Genel olarak 6. Ayda asi yok sandimStokta kalmamıştır
Yol hayır var tabiki hani sizde de böyle bir durum oldu mu diye sordum yanlış sormuşum heraldeGenel olarak 6. Ayda asi yok sandim
Olmadı. Hatta ben memlekete gitmiştim orda yaptırdım.Tekrar sormadınız mı? Ben olaydım başka sağlık ocaklarına civar ilçelere falan yönelirdim. Aklıma takılacağına...Yol hayır var tabiki hani sizde de böyle bir durum oldu mu diye sordum yanlış sormuşum heralde
Yok canim bizde boyle bi durum olmadiYol hayır var tabiki hani sizde de böyle bir durum oldu mu diye sordum yanlış sormuşum heralde
Ay ben bugün yaptırdım yaptırmaz olaydım çok ağır geldi çocuğa 8 de ateş düşürücü verdim 10 da ateşi 38.1 di. Az önce yine verdim düşmüyor diye duş aldırdım şimdi 37.3Arkadaşlar siz altıncı ay aşılarını yaptırabildiniz mi bize aşı yok dendi hala bekliyoruz
Canım 2 çeşit varmış doktorumuz söyledi ikisini de aldık ama aynı anda yapılıyormu bilmiyorum. Yarın doktora gideceğiz bakalım hangisini yapacak diğeri ne zaman olacak buraya yazarımKızlarr selamm nasılsınızzz bebişler nasılll emeklemeler başladını ? yine sessiz kalmış buralar7. Ayda aşı yok dimi kızlarrrr birde meningokok aşısı ne zaman yapılacakmış dr unuz bi bilgi verdi mi?
Şuan ne kadarlık canım sen bebişCanım 2 çeşit varmış doktorumuz söyledi ikisini de aldık ama aynı anda yapılıyormu bilmiyorum. Yarın doktora gideceğiz bakalım hangisini yapacak diğeri ne zaman olacak buraya yazarım
9-23 ay arası yapılıyormuş veya 2 yaşta yapılıyormuş canım. Ben geçen ay dr kontrolüne gitmedim sağlık ocağında yaptırdım aşıları o yüzden bş tedirgin oldum dr la görüşemedim diyeCanım 2 çeşit varmış doktorumuz söyledi ikisini de aldık ama aynı anda yapılıyormu bilmiyorum. Yarın doktora gideceğiz bakalım hangisini yapacak diğeri ne zaman olacak buraya yazarım
4 gün sonra 7 aylık olacak canım bugün iki aşısı da yapıldı meningokok’un.Şuan ne kadarlık canım sen bebiş
Önce 9 aydan itibaren yapılıyormuş ama hastalık artış gösterince 2 aylıktan itibaren yapılabilir ruhsatı alınmış. B grubu ve ACWY iki grup ayrı aşı.9-23 ay arası yapılıyormuş veya 2 yaşta yapılıyormuş canım. Ben geçen ay dr kontrolüne gitmedim sağlık ocağında yaptırdım aşıları o yüzden bş tedirgin oldum dr la görüşemedim diye