2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada demek ki yoğurt yapmayı beceremiyorsun canım bebişi suçlama, kimse yoğurdum ekşi demez zağar

Bazen size de bildirim gelmediği oluyor mu? Çok ilginç ama ben hiç bildirim almadığım halde 4 , 5 hatta 10 sayfa biriktiğini gördüm. Şimdi de öyle 4 sayfa birikmiş. Bir de mesaj yazılan saatlerle güncel saat uyuşmuyor. Nedendir ki bilen var mı? Yani gece yarısı yazıldığı belli olduğu halde mesajın saati atıyorum 15.30 oluyor. Bi ben de mi böyle herkeste aynı mı onu merak ettim.

Onur_hira_ela canım nasılsın? Bebişin nasıl büyüdü mü? 2018 e hamile olarak girmek isteyrnler grubundan beri denk geldik baya isim değişikliğim oldu. Önceden okurdum grupta mesajlarını uzun zamandır yoksun merak ettim.

Günaydın kızlar. Keyifler nasıl? Ben hastayım offf yine sinüzit oldum galiba ve gittiğim KBB doktorunda iki gün randevular dolu. Aile hekimi antibiyotik yazabiliyor mu bilen var mı?

Günaydın kızlar. Keyifler nasıl? Ben hastayım offf yine sinüzit oldum galiba ve gittiğim KBB doktorunda iki gün randevular dolu. Aile hekimi antibiyotik yazabiliyor mu bilen var mı?
Cok gecmis olsun canim gecenlerde ben ebeye sormustum ozellikle isim vererek yazmasini rica ettim ilac icin yazabilecegi bi antibiyotikse olur demisti yani yaziyorlar sana uygun olani yazarlar sanirim

Ufff ben sitenin bu haline hiçççç alışamadımmmm hersey allak bullak sizi kaybediyorum bulana kadar sinir oluyorum. Bildirim gelmiyor ne pis bişi oldu ya durduk yere neden renklerle siteyle oynanırki anlamadım

Ufff ben sitenin bu haline hiçççç alışamadımmmm hersey allak bullak sizi kaybediyorum bulana kadar sinir oluyorum. Bildirim gelmiyor ne pis bişi oldu ya durduk yere neden renklerle siteyle oynanırki anlamadım
Bildirim gelmişti bana aslında ama dün gelmemiş. Zaten takip ettiğim konular listesini de bulamıyorum :) takip etmediğim konulardan bildirim geliyor :) ninelere döndüm yaa :)

Tekrardan gecmis olsun. Bende klavunat kullanmistim seninkide Amoksisilin grubu antibiyotik
Bi zarar gormedim bebek biraz ishal olmustu ama
Evet ya prospektüste böyle yazıyor. Anne sütüne geçer ama zarar vermez diyor. Keşke cempes yazın deseydim. Teşekkür ederim çok sağol

Evet ya prospektüste böyle yazıyor. Anne sütüne geçer ama zarar vermez diyor. Keşke cempes yazın deseydim. Teşekkür ederim çok sağol
Rica ederim canim cok kotuysen kullan gecmezse daha yuksek dozda kullanmak zorunda kalma benim bebegim 4 aylikti kullandigimda geceleri alirsan emzirene kadar etkisi gecer belki

Etme annesi :) ona mecbursun
Sevmenin bi yolunu bulmalı o zaman
Hayırdır ne oldu canım?
Aslında pek cogumuza olan şeydir diye tahmin ediyorum.. blw yapmaya karar verdim baştan aşağı hertarafimiz batıyor ama ağzına bir lokma gitmiyor gidincede oguruyor zaten.. doktoru biraz sen Besle dedi ama kesinlikle ağzını açmıyor ben kaşık uzatınca zorlamak istemiyorum.. oynadığı yeter tadını aldığı yeter diye kendime telkin verip devam ediyorum zaten hala tadım yapıyor gibiyiz bir çay kasiginda sorun yok sadece daha hic bir çorba kaşığı kadar bişey yememistir...

Bildirim gelmişti bana aslında ama dün gelmemiş. Zaten takip ettiğim konular listesini de bulamıyorum :) takip etmediğim konulardan bildirim geliyor :) ninelere döndüm yaa :)
Senmi benmi :)) insan sitede kaybolurmu yaa bu teknoloji hiççç bana göre birşey değil

Canım sesli müzikli ışıklı oyuncaklar işe yarıyor bazen dikkatini ona verince ağzını açıyormuş bebişler, varsa öyle bir oyuncağı bir dene istersen yemek yedirirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…