- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.201
Benim ki sürünüyor istediği yere gidiyorEmekleyenler var mı? Erken değil mi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki sürünüyor istediği yere gidiyorEmekleyenler var mı? Erken değil mi daha
Maşallah bira kilolu benimki daha yeni 8kiloya eriştiAynen.şu an 11.5 kg fazla mı bilmiyorum. Yalnız bizde kilo alımı durdu 2- 3 aydır aynı kilodayız neredeyse herkes böyle mi acaba.
Benim ki pek püre sevmiyor ben Rondo yapmıyorum çatalla hafif eziyorum yumurtayı filan elimle veriyorum az az o eziyorkızlar sizin bebişler pütürlü yiyebiliyormu. 7 aylık oldu kızım artık alıştırabilir miyim nasıl başlamalıyım?
Düşükmüş kilosu. Antibiyotik ne içindi boğaz enf. gibi şeyler mi? Yazık ona. daha 7 ayda antibiyotik alması kötü olmuş ama gerekliyse alınacak tabiki. Zayıf olması bi dert kilolu olması ayrı dert benimki de ne dönebiliyor ne yürütecinde yürüyor . Biz taytay yaptırıyoruz hemen yoruluyor.Bacaklar zor taşıyor bu kiloyu.26 Martta 8 ayı dolduruyoruz.11 kg geçmişiz.Kızlar benim minnoş 2500 kilo doğdu 7 aylık olmasına 10 gün var ama 6250gr doktoru normal kilosunu 2 ye katlamış diyor ebemizde artık kilo almaz hareketlendi diyor ama. Bu tembel daha yeni dönmeye başladı emeklesin diye yüzüstü bırakıyorum kıyameti koparıyor, yürüteç aldık 5 aylıkken daha yeni 4-5 adım ileri gidiyor, biberonunu bile ben veriyorsam tutmuyor ve her ay hasta olup antibiyotik kullanıyoruz. Normal mi şimdi bu çok zayıf geliyor gözüme.
Benim oğlumda 6 aylıkken 6.400 kiloydu doktor çok zayıf diyip durdu özel mama yazdı raporlu nutricia infatrini diye 1.5 ayda 500 Gr almış ama mamanin hepsini bitiremiyor 75 ml anca içiyor zorla o da. Hareketleride normal sürünüyor yürüteçte geziyor.Kızlar benim minnoş 2500 kilo doğdu 7 aylık olmasına 10 gün var ama 6250gr doktoru normal kilosunu 2 ye katlamış diyor ebemizde artık kilo almaz hareketlendi diyor ama. Bu tembel daha yeni dönmeye başladı emeklesin diye yüzüstü bırakıyorum kıyameti koparıyor, yürüteç aldık 5 aylıkken daha yeni 4-5 adım ileri gidiyor, biberonunu bile ben veriyorsam tutmuyor ve her ay hasta olup antibiyotik kullanıyoruz. Normal mi şimdi bu çok zayıf geliyor gözüme.
MaşallahDüşükmüş kilosu. Antibiyotik ne içindi boğaz enf. gibi şeyler mi? Yazık ona. daha 7 ayda antibiyotik alması kötü olmuş ama gerekliyse alınacak tabiki. Zayıf olması bi dert kilolu olması ayrı dert benimki de ne dönebiliyor ne yürütecinde yürüyor . Biz taytay yaptırıyoruz hemen yoruluyor.Bacaklar zor taşıyor bu kiloyu.26 Martta 8 ayı dolduruyoruz.11 kg geçmişiz.
Ya 6 aylıkken 5800dü doktoru dedi ki 2500 g doğdu kilosu çok iyi 2 ye katlamış. Ben zayıf dedikçe hayır iyi diyor anlamadım gitti.Benim oğlumda 5 aylıkken 6.400 kiloydu doktor çok zayıf diyip durdu özel mama yazdı raporlu nutricia infatrini diye 1.5 ayda 500 Gr almış ama mamanin hepsini bitiremiyor 75 ml anca içiyor zorla o da. Hareketleride normal sürünüyor yürüteçte geziyor.
Aslında benimki doğduğun da 2.600 du her doktor farklı yorum yapıyor bizim doktor gelişim geriliği olur diye mamaya başlattı ama bence bünye meselesi yakıyor gibi geliyor bana çünkü hiç yerinde durmuyor bakalım mama bitince kaç kilo almış olacak.Maşallah
3 aylık olduğundan beri ya kulaklarında sorun oluyor ya kanda enfeksiyon çıkıyor ya bronşit oluyor toparlayamıuoruz o kadar dikkat eden biriyim ki kimse izin almadan dokunmuyor çocuğuma. ama yine bir şekilde hasta oluyor.
Ya 6 aylıkken 5800dü doktoru dedi ki 2500 g doğdu kilosu çok iyi 2 ye katlamış. Ben zayıf dedikçe hayır iyi diyor anlamadım gitti.
Ağzına atsa ezmesine razıyım. Etrafa saçıp bırakıyor. Ağız yolunu nasıl öğrenir kiBenim oğlan da önce eziyor yada parçalıyor ondan sonra ağzına atıyor onuda tukuruyor:)
Benim kız anne karnında gelişim geriliği ile doğdu. 1 ayın sonunda 4 kilo oldu. Ama şuan 6250 başka doktora götürsem diyorum kendi kendime ama adım evhamlıya çıktı kimse ciddiye almıyor. :)Aslında benimki doğduğun da 2.600 du her doktor farklı yorum yapıyor bizim doktor gelişim geriliği olur diye mamaya başlattı ama bence bünye meselesi yakıyor gibi geliyor bana çünkü hiç yerinde durmuyor bakalım mama bitince kaç kilo almış olacak.
Kaç aylık şuan kızınız? Evham her anne için en normal şeydir, kimse bizim gibi hissedemez, oyüzden kimsenin müdahale etmeye de hakkı yok. Onlardan biz sorumluyuz gerek gördüğümüz ne varsa yapılmalı. İçinin rahat etmesi için de tabiki başka bir doktora da götür canım.Benim kız anne karnında gelişim geriliği ile doğdu. 1 ayın sonunda 4 kilo oldu. Ama şuan 6250 başka doktora götürsem diyorum kendi kendime ama adım evhamlıya çıktı kimse ciddiye almıyor. :)
Ben de öyle düşünüyorum ama benim kız yüzüstü yatmayı hiç istemiyor. Yeterince kuvvetlenmedi mi acaba ?? Ay sorunlar bitmiyor...Bebekleriniz zayıf diye üzülmeyin anneler eğer gelişimleri hareketleri aylarına uyuyorsa zayıf olmaları kilolu olmalarından iyidir.
Şuna 7 aylık olmasına 9 gün var. Çok zayıf geliyor gözüme.Kaç aylık şuan kızınız? Evham her anne için en normal şeydir, kimse bizim gibi hissedemez, oyüzden kimsenin müdahale etmeye de hakkı yok. Onlardan biz sorumluyuz gerek gördüğümüz ne varsa yapılmalı. İçinin rahat etmesi için de tabiki başka bir doktora da götür canım.
Benim ki yüz üstü yatınca basıyor ağlamayı. Yürüteci daha yeni 3-4 adım ileri götürüyor. Kemik suyu 6 aydan itibaren verilebilirmiş. Çorbalarına atıcam.Ben de öyle düşünüyorum ama benim kız yüzüstü yatmayı hiç istemiyor. Yeterince kuvvetlenmedi mi acaba ?? Ay sorunlar bitmiyor...
Ben eline sürekli bişey veriyorum bide fileli meyve sebze koyma aparatı var adını unuttum ondan alabilirsinAğzına atsa ezmesine razıyım. Etrafa saçıp bırakıyor. Ağız yolunu nasıl öğrenir ki
İçin rahat edecekse elbette götür doktora ama arkadaşın dediği gibi hareketleri ayina göre normalse gerek yok başka doktora bana kalsa ben o mamayida kullanmam ama gören çok zayıf çok küçük diyip duruyor eşimden çok zayıf diyor ama hareketleri gayet normal.Benim kız anne karnında gelişim geriliği ile doğdu. 1 ayın sonunda 4 kilo oldu. Ama şuan 6250 başka doktora götürsem diyorum kendi kendime ama adım evhamlıya çıktı kimse ciddiye almıyor. :)