2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de 2 saatte bir kalkıyodu ben doktoruna dedim böyle böyle normal mi diye hayır dedi.. ama açlıktan mı yoksa sen burdamısın diye gğven kontrolümü yapıyo bakmamız gerek dedi.. eğer emzirdin 2 saat sonra uyanıyosa dedi al pışpışla omzunda zaten aç olan bebek uyumaz ağlat bi şekilde ablarsın dedi bu 1 saat sürebilir pes etme dedi hakikaten denedim oldu alıştı artık acıktığında uyanıyo ama atak zamanı 1 saat arayla butun gece uyandıgımı biliyorum.. her bebek farklı tabii hep deneme yanılma işleri bunlar:)

Çok sağ ol canım bunu bildiğim iyi oldu bende bir deneyim bakalım
Bugün iki saat içinde üç kez uyandı inanır mısın hepsinde de emdi dolu dolu öyle uyudu

Suyu kaynatarak mı veriyorsunuz? Ve nekadar veriyorsunuz?

Yaa çok zor dimii yavrucak ne zorlanmıştır. Ek gıdayı ne yaptın canım devam mı meler veriyorsun su başkadın mıı
Sorma ya gaz çıkarıp ıkınıp durdu. Evet devam ek gıdaya. Yavaşladım biraz ek gıdada ama veriyorum. Balkabağı ezip verdim bugün ve yoğurt başladım. Yulaflı armut verdim dün...

Sorma ya gaz çıkarıp ıkınıp durdu. Evet devam ek gıdaya. Yavaşladım biraz ek gıdada ama veriyorum. Balkabağı ezip verdim bugün ve yoğurt başladım. Yulaflı armut verdim dün...
Kıyamam yawrum benim:) meyveleri cm rendedemi rendeleyip veriyosum canım çiğden

Selam kızlar nasılsınız? Benim oğlum bu aralar huysuz ve ilk dişler çıktı. Diş buğdayı yapan oldumu? Nasıl oluyor neler yapılıyor? Ben yapacam fikir almak istedim.
Hayırlısı olsuuun darısı başımıza inşallah.. çıktığı gün çok huysuzlanma oldu mu? Ben sadece dişini gösterdiğiniz ilk kişinin hediye alması gerektiğini biliyorum:)

Selam kızlar nasılsınız? Benim oğlum bu aralar huysuz ve ilk dişler çıktı. Diş buğdayı yapan oldumu? Nasıl oluyor neler yapılıyor? Ben yapacam fikir almak istedim.
Hayırlı olsun canım erkenci çıktı :) valla hiç bilmiyorum o ritüelleri ben

Hayırlısı olsuuun darısı başımıza inşallah.. çıktığı gün çok huysuzlanma oldu mu? Ben sadece dişini gösterdiğiniz ilk kişinin hediye alması gerektiğini biliyorum:)
Amin canım inşallah. Huysuzlanma naz kucak isteme baya var canım ama şükür ates olmadı. İlk gören hediye sözü verdi bakalım :) darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…