- 4 Ekim 2012
- 16.233
- 31.662
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.481
Yaaa çok komikti hiç sormaAnam TARKANIN KARISI simdi izliyor olabilir ahahaha hala aklima geldikce gulme krizine giriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok komikti hiç sormaAnam TARKANIN KARISI simdi izliyor olabilir ahahaha hala aklima geldikce gulme krizine giriyorum
Benimki bir parmak kadar Kaka yaptı bugün o kadar :) aç karnına sabah su içirdim, armut suyu verdim, ara ara yine su içirdim . Sadece o kadar yaptı işte :) bekliyorum işte canım. Uyansın bacaklarını hareket ettiririm, armut vereceğim yine suyunu. Öyle yani. Seninki de yapmamış okudum. Fitili öylece it içeri. Zaten kaygan bir şey. Ekstra bir şey yapmana gerek YÖK. Kolay gelsin. Sen fitili verirsen benden önce sonuç alırsıngirlinred canim naptin bebis kakasini yapti mi?
Kizlar bebisimin mamasini kuru erik kaynatip onun suyuyla yapsam nasil olir? Zeytinyagi bizde hic ise yaramadi
Sagolasin canim benim.aptamil yiyordu hoc sorun yoktu.sütümu de veriyordum.bu doktorun reçete ettigi neocate mamayi sadece 4 kere verdim.birdaha kaka yapmadi.birdaha vermeye korkuyorumBenimki bir parmak kadar Kaka yaptı bugün o kadar :) aç karnına sabah su içirdim, armut suyu verdim, ara ara yine su içirdim . Sadece o kadar yaptı işte :) bekliyorum işte canım. Uyansın bacaklarını hareket ettiririm, armut vereceğim yine suyunu. Öyle yani. Seninki de yapmamış okudum. Fitili öylece it içeri. Zaten kaygan bir şey. Ekstra bir şey yapmana gerek YÖK. Kolay gelsin. Sen fitili verirsen benden önce sonuç alırsın
Evetgirlinred canim naptin bebis kakasini yapti mi?
Kizlar bebisimin mamasini kuru erik kaynatip onun suyuyla yapsam nasil olir? Zeytinyagi bizde hic ise yaramadi
Doktorunla görüş bence. Neden değiştirmiş manayı bilemeyiz bizSagolasin canim benim.aptamil yiyordu hoc sorun yoktu.sütümu de veriyordum.bu doktorun reçete ettigi neocate mamayi sadece 4 kere verdim.birdaha kaka yapmadi.birdaha vermeye korkuyorum
Coklu gida alerjisi olduğu icin değiştirdi.icinde süt ürünü olan mamalar yasak melisaya.mecburen bunu vermek zorundayim.yada sutumu.zaten cogu sey yemem yasak.sütum alerji yapiyor diye mamaya ağırlık verdim boyle oldu.doktorla konusacagim yarin bidaha.gunlerdir bulgur pilavi yiyorum.bide pirasa yemegi yedim iste.öyle :/ neyse kızım iyi olsun daEvet
Doktorunla görüş bence. Neden değiştirmiş manayı bilemeyiz biz
girlinred canim naptin bebis kakasini yapti mi?
Tamam canim.simdi fitili bi kullanayim,bakalim mamayi yyince tekrar kabiz olacak mi.olursa doktorla gorusecegim gereken neyse onu yapacagmTabiki yapma canim daha cok kucuk yapar zorlama cocugu erik kaynatma nedir
Bosver ya sana hakaretten sinra birde benimle kavga ettigi gun geldi nasil biri oldugunu anla yaniO bahsettigin şahıs ben hamileyken gelip türlü türlü hakaret etmişti bana da.insan demiyorum ben oylelerine.cok üzülmüştüm o dönem.hatta tekrar gelip hakaret etseydi ayni sekilde mahkemeye verecektim yeminle.sonradan ogrendim ki minik kuzularida kocasıyla tehdit etmis.ben o donem bebegimi emzirmeye o kadar odaklanmistim ki bunlari kacirmisim.boyle tehdit santaj hakaret vs edenleri hic düşünmeden mahkemeye verin arkadaslar.maddi manevi tazminat talep edin.burasi kimsenin babasının çiftliği degil.agzina geldigi gibi hakaret tehdit edip gidemez kimse
Ama cok onemli birisiymis oyle dedi cumhurbaskani esi olmadigina gore biz o sandikAnam TARKANIN KARISI simdi izliyor olabilir ahahaha hala aklima geldikce gulme krizine giriyorum
5 ziyaretcimiz var el sallayalum :))Ama cok onemli birisiymis oyle dedi cumhurbaskani esi olmadigina gore biz o sandik
5 ziyaretcimiz var el sallayalum :))
Kzum pardon yazacaktim sana. Oglum 11 civari uyur gecede 3.4 kere uyanir sabahta 8 gibi kalkar sizde sorun mu varHer an sanki topikte olaylar başlayacakmış hibi hissediyorum ziyaretçilerden sonra içime korku girdi
Kızlar bu arada bana cevap vermediniz ya. Bebişlerin uykulrını sormuştummm
Birkaç çay kaşığı. Tadını beğenmediği içindir o suratı :)girlinred canim senin bebis ne kadar yiyor elmayi armutu mesela ben yediremiyorum bu cocuga bogazinda kaliyor gibi yzunu sekilden sekile sokuyor yogurt yerken boyle degil ama
Ay ben cay bardagi anlamisim senin olcuyu normal o zaman bizimkide hatta bugun zorla yedirdim cocuga cay bardagina koydum yarim bardakti onun yarisini yediBirkaç çay kaşığı. Tadını beğenmediği içindir o suratı :)
korkma bu kez koruruz seniHer an sanki topikte olaylar başlayacakmış hibi hissediyorum ziyaretçilerden sonra içime korku girdi
Kızlar bu arada bana cevap vermediniz ya. Bebişlerin uykulrını sormuştummm
5 ziyaretcimiz var el sallayalum :))