2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlum tam alması gerektiği kadar alıyor. Ben hep bu evdekiler yuzunden basladım ama çocuğumun geleceğiyle oynuyorsunuz anna sütü varken ek gıda derdine düştünüz 6 ay dolmadan günahı boynunuza sütümde stresten kesiliyor dedim çekildiler. Bi duramadılar 6 ayın bitmesini..
Ah büyükler... niyetleri iyi amayaptıkları yanlış. Neyse iyi durmuşsun karşılarında. Çoğalır sütün de merak etme.

Sen doktorun anlattıklarını duysaydın az yedirdiğini düşünürdün :) bir tam gün boyunca birkaç çay kaşığı elma, ertesi gün birkaç çay kaşığ armut sabah, akşam yoğurt. Aslında çok ve saçma bir menü değil ama Sanırım acele ettim ya. Minik kuzular Minik kuzular senin fitil neydi? Bir araştırayım
Canim gliserin kansuk yaziyordu pediatrik olan ama kutuyu attim sonuncuydu bugun gayt yumusak bi yapisi var

İnşallah canım oğlum emdiği sürece emzirmek istiyorum.
Senin oğlan su içiyormu canım? Benimki kesinlikle içmiyor. Kaşıkla ağzına döküyorum anında çevirip diliyle yandan dışarı akıtıyor. Her şekil vermeyi denedim, alıştırma bardağı bilmem nesi. Sonuç sıfır

Aynen benimki de ağlıyo hafiften ama çaba sarfetsin diye hemen müdehale etmiyorum sonra oyuncağını yaklaştırıyorum hemen tutunca susuyo hem de başarmış oluyo:)
Bende aynı sekilde yapiyorum :) çok ağlarsa oyuncaği veriyorum veya sırt ustu ceviriyorum.Bu konuları konuşurken kosusturmaya baslicaklar bile... :)

Altımızda ziyaretçilermi var kız :)) kimlerki onlar tanıdıkmı.
Forumda olanlarin ismi gözüküyor kuzum,ama dışardan burayı takip edenler ziyaretci olarak görünüyor :KK66: dün tam 15 ziYaretçi vardi,17 ye kadar çıktı hatta.dışardan 17 kisi okuyordu :))

Forumda olanlarin ismi gözüküyor kuzum,ama dışardan burayı takip edenler ziyaretci olarak görünüyor :KK66: dün tam 15 ziYaretçi vardi,17 ye kadar çıktı hatta.dışardan 17 kisi okuyordu :))
Sabahin korundemi :)))) vayyanam ne populer oldu konu hahha

Senin oğlan su içiyormu canım? Benimki kesinlikle içmiyor. Kaşıkla ağzına döküyorum anında çevirip diliyle yandan dışarı akıtıyor. Her şekil vermeyi denedim, alıştırma bardağı bilmem nesi. Sonuç sıfır
Su içiyor canım biberona koyuyorum o şekilde içiriyorum ben.

İyim bende teşekkürler bu yaşlarda anne olmak çok daha güzelmiş tadını çıkarıyorum
Katılıyorum daha sabırlı ve daha bilinçli bir anne oluyorsun. İnşallah evlatlarımızda hayırlı olur güzel yerlere gelirler. Ali alıştımı Talha ya? Araları nasıl

Vayy beee maşallah bizim gurup dağılsada popülerliğini kaybetmemiş desene :) ay o kavga gürültü rezillikleri kaç kişi izledi acaba heleki tehditle kendini rezil eden hunili :duduk: belkide onlarda vardır takip edip tehdit edebilmek için bişiler toplayan. Aklıma geldi sinirlendim gene ama ağzımı bozmıcam...

Katılıyorum daha sabırlı ve daha bilinçli bir anne oluyorsun. İnşallah evlatlarımızda hayırlı olur güzel yerlere gelirler. Ali alıştımı Talha ya? Araları nasıl
Ali çok seviyor kardeş demek istemiyor hala direniyor ama o benim canım diyor hafta iki üç kere Talha anne sütü içmediği için üzülüp ağlıyor korktuğum gibi olmadı şükür çok seviyor

X