-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.001
Benimki de kusmuştu hemşire birkaç damla bile kaldıysa kardır demiştiKızlar bugün 4. Ay aşılarımızı yaptırdık, rotanın ikinci dozu da beraberinde yapıldı ama hemşire öyle bir ağzına aktardı ki çocuğun yarısı döküldü ağzındanboşa gitmemiştir inşallah aşı faydası olmazsa napacaz bilmiyorum çok sinir oldum
Geçmiş olsun canım ben de bir ara şüphelendim hep sola dönüyordu hatta bütün fotolarda boyun sola eğik durumdaydı. Ultrasonla bakıldı birşey çıkmadı ben de oyuncakları sağ tarafa koydum yattığı herşeyin yönünü değiştirdim düzeldi inşallah sizinki de düzelirBugün kontrolümuz vardı çok moralim bozuldu oğlumun boynunda egrilik varmış fizik tedaviye başlayacağız
Normal Doğum muydu?? Bir arkadaşım bebeğinin başını sağa çeviremediğini fark edip doktora götürdü. Tortokolis mi ne öyle bir teşhis koymuş doktor. Fizik tedaviye götürüyor bebeği, evde masaj yapıyor. Tedavi olur geçer bozma moralini.Allah dermansız dert vermesinBugün kontrolümuz vardı çok moralim bozuldu oğlumun boynunda egrilik varmış fizik tedaviye başlayacağız
İnşallah öyledirBenimki de kusmuştu hemşire birkaç damla bile kaldıysa kardır demişti
Weewel elektrikli vardi kademe kademe arttirip daha cok cekmesini sagliyodum oyle oyle cikti bir ay bittiginde kendi mememi veriyodumHangi pompayi kullandin canım bende avent elektrikli var sanki hic çekmiyor bu yüzden ucuda cikarmiyor
Gecmis olsun benimde oğlum boynunu yamuk tutuyor gibi şuphelenmiyo degilimBugün kontrolümuz vardı çok moralim bozuldu oğlumun boynunda egrilik varmış fizik tedaviye başlayacağız
Çok geçmış olsunnBugün kontrolümuz vardı çok moralim bozuldu oğlumun boynunda egrilik varmış fizik tedaviye başlayacağız
Canim dört ay biraz erken bence mama ve emmeye devam etsinler.. benimki de gündüzleri ve uyanikken emmiyo gün boyu aç durduğu için gece boyu saat başı emmeye kalkıyor.. dün doktordaydik işte ek gıda için mama sandelyesinde oturmaya başlayınca başlayabilirsin dedi her çocuğun gelişimi farklıdır seninkiler mama sandelyesine koysan otururmu???Bebeklerim mama yemek istemiyor artik emziriyorum memeyide istemiyolar iki üc dk bile emmiyorlar biberonuda verene kadar aksam oluyo kasikla verdim ilk kez önceden böyle sorunumuz yoktu napicagimi şaşirdim ikiside öyle mecburen ek gidaya baslicam cünku emmiyorlar ac kaliyorlar yoğurt tattirdim ilk defa bugun bebeklerim 4 aylik kizlar tavsiyelerinize ihtiyacim var kafayi yemek üzereyim
Yok canim benimkiler premature doğdu gelişimimiz o yüzden biraz geriden geliyor boyle ac kalincada cok üzüluyorumCanim dört ay biraz erken bence mama ve emmeye devam etsinler.. benimki de gündüzleri ve uyanikken emmiyo gün boyu aç durduğu için gece boyu saat başı emmeye kalkıyor.. dün doktordaydik işte ek gıda için mama sandelyesinde oturmaya başlayınca başlayabilirsin dedi her çocuğun gelişimi farklıdır seninkiler mama sandelyesine koysan otururmu???
meme reddi mi yapıyorlar acaba?Bebeklerim mama yemek istemiyor artik emziriyorum memeyide istemiyolar iki üc dk bile emmiyorlar biberonuda verene kadar aksam oluyo kasikla verdim ilk kez önceden böyle sorunumuz yoktu napicagimi şaşirdim ikiside öyle mecburen ek gidaya baslicam cünku emmiyorlar ac kaliyorlar yoğurt tattirdim ilk defa bugun bebeklerim 4 aylik kizlar tavsiyelerinize ihtiyacim var kafayi yemek üzereyim
Çok geçmiş olsun canım bizde şükür ateş olmadı ama dr fitil vermişti ateş düşürücü. Size birşey vermedimi? Yavrum ya inşallah dahada yükselmez. Kalın giydirme canımKızlar aşılar ateş yaptı 37.6 şuan ne yapmalıyım ilk kez başımıza geliyor, 2. ay aşılarında ateş olmamıştı
Yok canım aile hekimliğinde oldu aşıları burda öyle malesef, bi çay kaşığı calpol verdim o da işe yaramadı sanırım daha birşey yokÇok geçmiş olsun canım bizde şükür ateş olmadı ama dr fitil vermişti ateş düşürücü. Size birşey vermedimi? Yavrum ya inşallah dahada yükselmez. Kalın giydirme canım
Fazla giydirme canım ben oğlumu aşıdan sonra sadece ince pijamayla yatırdım ne olur ne olmaz nöbet bekledim şükür ateşi olmadan atlattı. Sabitmi duruyor ateşi yoksa değişiyormu?Yok canım aile hekimliğinde oldu aşıları burda öyle malesef, bi çay kaşığı calpol verdim o da işe yaramadı sanırım daha birşey yok
Sadece bi cay kasigi calpol ver canimYok canım aile hekimliğinde oldu aşıları burda öyle malesef, bi çay kaşığı calpol verdim o da işe yaramadı sanırım daha birşey yok
0.1-0.2 derece oynuyor sabit sayılır yani canım. Üstünde atlet ve uzun kollu çıtçıtlı body ve patikli pantolon var, çorap giydirmedim ayrıca.Fazla giydirme canım ben oğlumu aşıdan sonra sadece ince pijamayla yatırdım ne olur ne olmaz nöbet bekledim şükür ateşi olmadan atlattı. Sabitmi duruyor ateşi yoksa değişiyormu?
Memeyi çoktan reddediyorlar ama zorlada olsa emzirmeye calisiyorum mucadele halinde fakat mama iciyolardi artik biberonda istemiyorlar mecburen zorla vermeye calisiyotummeme reddi mi yapıyorlar acaba?