- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 31
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.021
Gecmis olsun canim bende 2 gun once yaptirdim 4. Ay aşisini eve geldigimizde acayip huysuzlandilar atesleri cikmak üzereyken calpol şurup verdim ates olmadi şükur bizim 2. Ayda cok yuksek oldu ates 38 bucugu gormustuk sadece bi cay kasigi calpol vermistim ve kiyafetlerini cikarip alnina koltuk altina ve bacaklarina ilik suyla islatilmis bez koymustum düşüp tekrar yukseliyordu bunlari tekrarla ertesi gunde ates vardi sık sık takip et bizim anca 2. Günun sonunda normale dondulerKızlar aşılar ateş yaptı 37.6 şuan ne yapmalıyım ilk kez başımıza geliyor, 2. ay aşılarında ateş olmamıştı
Nasıl geçti canım geceniz? Kuzucuk iyimi ?0.1-0.2 derece oynuyor sabit sayılır yani canım. Üstünde atlet ve uzun kollu çıtçıtlı body ve patikli pantolon var, çorap giydirmedim ayrıca.
İyi çok şükür canım gece de ateş devam etti sabaha düşürdük şükür. Yine kontroldeyim ara ara :) üstünü açık yatırdım inşallah hasta olmaz kuzumNasıl geçti canım geceniz? Kuzucuk iyimi ?
İnşallah canım ilk günü atlattınız gerisi kolayİyi çok şükür canım gece de ateş devam etti sabaha düşürdük şükür. Yine kontroldeyim ara ara :) üstünü açık yatırdım inşallah hasta olmaz kuzum
Ben 3 damla veriyorum. Aç tok ona dikkat etmiyorum açıkçası. İki emzirme aralığında orta bir yerde veriyorumKizlar slm umarım hepiniz iyisinizdir, 4. Ayda başlanan demir ilacinı aç karinamı veriosunuz hemşire 4 damla yeter dedi doktor randevuma daha var oyuzden kafam karişti internette çocugun kilosuna göre verin vs yazio bu durumda 4 az degilmi
Canım bize dr umuz 6 damla dedi sanırım kilo ile orantılıKizlar slm umarım hepiniz iyisinizdir, 4. Ayda başlanan demir ilacinı aç karinamı veriosunuz hemşire 4 damla yeter dedi doktor randevuma daha var oyuzden kafam karişti internette çocugun kilosuna göre verin vs yazio bu durumda 4 az degilmi
Canım benim kızımda dört ayı yeni doldurdu doktor anne sütü almadığı için erken başlayacağız ek gıdaya dedi ve günde yarım meyve püresi iki kez de muhallebiye başladık biz. Ama yogurt için erken daha 6.ay da başlaniyor yogurda bildigim kadarıyla. Ama muhallebiye başlayabilirsin sendeYok canim benimkiler premature doğdu gelişimimiz o yüzden biraz geriden geliyor boyle ac kalincada cok üzüluyorum
Bizde mamayla besleniyoruz ama dr baslatmadi bize erken dediCanım benim kızımda dört ayı yeni doldurdu doktor anne sütü almadığı için erken başlayacağız ek gıdaya dedi ve günde yarım meyve püresi iki kez de muhallebiye başladık biz. Ama yogurt için erken daha 6.ay da başlaniyor yogurda bildigim kadarıyla. Ama muhallebiye başlayabilirsin sende
Benim oğlumun da kilo alımı yavaş iki aydır bizde ek gıdaya başladık az az veriyorum ama aynı gün farklı bişey tatdirmiyorum doktor öyle dedi yoğurt da verebilirsin dedi bana 4 ay 18 günlük oğlum.Canım benim kızımda dört ayı yeni doldurdu doktor anne sütü almadığı için erken başlayacağız ek gıdaya dedi ve günde yarım meyve püresi iki kez de muhallebiye başladık biz. Ama yogurt için erken daha 6.ay da başlaniyor yogurda bildigim kadarıyla. Ama muhallebiye başlayabilirsin sende
Benim oğlum d vitamini haricinde vitamin almıyo canımKızlar bebişlere vitamin ilacı kullanıyor musunuz?
Demir ilacı ne kullanıyorsunuz canım?İyi akşamlar bizde mamayla beslendiğimiz için dr ek gıdaya başlayalım dedi ilk hafta meyve püreleri ilk gün 1 çay kaşığı kadar hergün 1 kaşık artarak. 2. Hafta sebzeler +meyve 3. Hafta yoğurt . Bismillah dedik başladık. Demir ilacıda başladık 8damla. Ama ilk başlarda 2 damla verip kabızlık yada huysuzluk olmassa artırırız dedi.Allah hepimizin yatdımcısı olsun
Onun içinde hem şeker hem paraben var canım araştırdın mı?Ferrumhausman verdi dr
Aynen dr verdiğinde farketmedim ama eve gelince fark edip aradım içerisindeki paraben ve şeker miktarı bebepe herhangi bir zarar vermez merak etme dedi. Ben sırf buyüzden d vit. Değiştirmiştim ozaman evet değiştirelim değip wellcare almıştım.Onun içinde hem şeker hem paraben var canım araştırdın mı?
Kizlar iyi bir demir damlasi bulan varsa adini versin olur mu