- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 31
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.981
Canim ben hipp combiotic kullaniyorum ikizlerime kabizlik falanda yasamadik benimkilerde ara ara cok iştahsiz içiyorlar hatta artik cogu zaman ilk başlarda kabul etmiyolar biberonu verene kadar canim çıkıyor memeyide uykuleyken emiyorlar ha bide unutmadan benimkiler 3 gunde bir iki gunde bir kaka yapmaya basladiklarinda çok tedirgin olmustum kabiz oldular diye fakat cok normal endişelenme biz ilk dogduklarinda 25 cc ile basladik sonra yavas yavas arti 2 bucuk aylikken 60 70 90 cc değişiyordu ilk isteklerini kontrol et aç diye ağlıyorsa mamayi ver doymadiysa yine ver ben öyle yaptim hipp cok iyi bir mama umarim senin bebegiede yarari olur ve sorun yaratmazCanim yukarıya yazdım etiketleyemedim seni, sende kullandığın mamayı yazar mısın, Dr gidiyorum bisey yok denilip geri geliyoruz psikolojim bozuldu artık içecek mi icmeyecek mi doydu mu doymadı mi demekten
bebeğinizi sağlıkla büyütün inşaallahGöğüs ucum hiç yok içe çökük , sütümde az tabi emmeyince, silikon uç aldım kaç tane bazen biraz aliyor bazen kesinlikle almiyor baş bas ağlıyoremziremiyorum o yüzden mama veriyorum iki bucuk aylık suan, birkaç mama değiştirdim hepsinde kabız oldu, simdi Aptamil comformil kullanıyorum bununla iki gunde bir yapmaya basladi , ilk bir ay iştahı çok iyiydi şimdi mamayi zorla iciriyorum resmen kafasını sağa sola salliyor, 4770 kilosu şuan Dr kilo basina 150 CC dedi 720 yapıyor biz ancak 450 içiyoruz cogu zaman hazırladığım mamayı içmeyince döküyorum , gecelerin hem ağlayarak uyanıyor verincede içmiyor icsede zorla, siz hangi mamayı kullanmistiniz böyle kilo alır mı sizce niye böyle bilmiyorum bir aylikken bile 60 icen çocuk şimdi 60 i zor bitiriyor
Durduk yerde canim atma sicrama seklindeydi dogumum sezeryanla acil oldu bir saat kadar kuvozde kaldi sıkıntı yok solunumla alakali diyerek yanima verdiler 36 haftalik olunca bir sure kuvozde kalabilir denilmisti. Ben fark ettim ellerini havaya kaldirip indiriyordu ayaklari titriyordu annelere soyledim gayet normal seslerden korkuyor yeni dogdugu icin irkiliyor dediler cocuk doktoru kontrole geldi ona soyledim biraz gorunce nöbet geciriyor diyerek tip fakultesine yolladilar bebegimi orada yapmamis 4 gun kaldi sadece gozetim altinda tutulmus taburcu oldup eve geldigimizde de devam ediyordu ozellikle uykuya dalacagi zaman yapiyordu hatta bazen okadar siddetli oluyordu ki uykuya dalamadan uyanip agliyordu. biz rahat edemedik egg cektirdik egg de epilepsiye bakiliyor epilepsi cikmadi zamanlada baya baya azaldi simdi arada hâlâ yapiyor ne oldugunu da bulamadik..Maşallah kuzuna canım ayrıca çok geçmiş olsun. Durduk yere mi istemsiz hareketler oluyordu vücudunda, yoksa kucakta, arabada falan mı. Daha önce bunları da duymuştum ben
Nasıl bisey canım şu vakumlu olan mi ucu mavi? Bende aldım onu anlık az bişey cikariyor bende bebek alıncaya kadar yine iceriye kaçıyorbebeğinizi sağlıkla büyütün inşaallah
benim de ilk zamanlarda meme ucum yoktu silikon uçlar kullandım ama hem oğlum sevmedi hem de hijyenini sağlamak zor oluyordu araştırma yaparken lansinoh’ un meme ucu çıkarıcı aparatını buldum emzirme öncesi onu kullanmaya başladım yaklaşık 1 ay kadar meme ucum normale döndü bıraktım tavsiye ederim
İnşallah canim uc aylik kontrolde kaç cikacak bakalim inşallah kilo alımı normaldir.Canim ben hipp combiotic kullaniyorum ikizlerime kabizlik falanda yasamadik benimkilerde ara ara cok iştahsiz içiyorlar hatta artik cogu zaman ilk başlarda kabul etmiyolar biberonu verene kadar canim çıkıyor memeyide uykuleyken emiyorlar ha bide unutmadan benimkiler 3 gunde bir iki gunde bir kaka yapmaya basladiklarinda çok tedirgin olmustum kabiz oldular diye fakat cok normal endişelenme biz ilk dogduklarinda 25 cc ile basladik sonra yavas yavas arti 2 bucuk aylikken 60 70 90 cc değişiyordu ilk isteklerini kontrol et aç diye ağlıyorsa mamayi ver doymadiysa yine ver ben öyle yaptim hipp cok iyi bir mama umarim senin bebegiede yarari olur ve sorun yaratmaz
şöyle bi şey canım valla bıkmadan usanmadan her emzirme öncesi kullandım ben bayağı faydasını gördüm bebeğin 2 ayını doldurmuş artık emmeyi öğrenmiştir nasıl alana kadar geri içine kaçıyor anlamadım bir de instagramda annesütüdoktoru diye bir doktor var çok yardımcı oluyor ona da danışabilirsinNasıl bisey canım şu vakumlu olan mi ucu mavi? Bende aldım onu anlık az bişey cikariyor bende bebek alıncaya kadar yine iceriye kaçıyorsen nasil başardın
Canım mercimek tanesi kadar bile uç yok içe cokuk benim, işte o aparatla deniyorum ama uc çıkmıyor doğru duzgun bebegim sürekli aranıyor bişey tutmak için tutamadigında ağlamaya başlıyorEki Görüntüle 2216315
şöyle bi şey canım valla bıkmadan usanmadan her emzirme öncesi kullandım ben bayağı faydasını gördüm bebeğin 2 ayını doldurmuş artık emmeyi öğrenmiştir nasıl alana kadar geri içine kaçıyor anlamadım bir de instagramda annesütüdoktoru diye bir doktor var çok yardımcı oluyor ona da danışabilirsin
canım instagramdaki önerdiğim doktora da bir danış istersenCanım mercimek tanesi kadar bile uç yok içe cokuk benim, işte o aparatla deniyorum ama uc çıkmıyor doğru duzgun bebegim sürekli aranıyor bişey tutmak için tutamadigında ağlamaya başlıyor
Sağol canım çok tesekkur ederim takibe aldım dm den yazdim.canım instagramdaki önerdiğim doktora da bir danış istersen
Bizim donencemiz yok da kaç aya kadar kullanılıyor ki geçmi kaldık almak için bide yatmaktan nefret ediyo ana kucağındada durmuyor artık artırıyor kendini aşağı sapsikIlk cocukta bende oyleydim konusacak bisey bulamiyordum kitap okusam gozumun icine bakmak istiyordu bebek cocuk buyudukce agzim durmaz oldu evde surekli bi hareket bol konusma var. Ben renkli hayvan figurleri varya onlardan aldim cingirakli pek.ilgisini cekmiyor bi sure sonra sıkıliyor ama oglumdan kalan zeka kartlari var bi kac tane onlari kullaniyorum biraz bide dönencede bi yarim saate yakin duruyor
Çok ilginç ya ama neyseki birşey yokmuş çok şükür, doğum anında irkilmiş olabilir, erken doğmuş dışarıya alışamamış olabilir, aksi bir durum olsa mutlaka çıkardı, inşallah tamamen kaybolur o hareketler annesi, Allah esirgesin hepimizin yavrusunuDurduk yerde canim atma sicrama seklindeydi dogumum sezeryanla acil oldu bir saat kadar kuvozde kaldi sıkıntı yok solunumla alakali diyerek yanima verdiler 36 haftalik olunca bir sure kuvozde kalabilir denilmisti. Ben fark ettim ellerini havaya kaldirip indiriyordu ayaklari titriyordu annelere soyledim gayet normal seslerden korkuyor yeni dogdugu icin irkiliyor dediler cocuk doktoru kontrole geldi ona soyledim biraz gorunce nöbet geciriyor diyerek tip fakultesine yolladilar bebegimi orada yapmamis 4 gun kaldi sadece gozetim altinda tutulmus taburcu oldup eve geldigimizde de devam ediyordu ozellikle uykuya dalacagi zaman yapiyordu hatta bazen okadar siddetli oluyordu ki uykuya dalamadan uyanip agliyordu. biz rahat edemedik egg cektirdik egg de epilepsiye bakiliyor epilepsi cikmadi zamanlada baya baya azaldi simdi arada hâlâ yapiyor ne oldugunu da bulamadik..
Canim benimde gogus uclarim hic yoktu pompoyla sagarak cikarttim suanda memeyi emiyor baslarda sagip verdim gogus uclarim cikincada kendisini verdim ugrasmak lazimGöğüs ucum hiç yok içe çökük , sütümde az tabi emmeyince, silikon uç aldım kaç tane bazen biraz aliyor bazen kesinlikle almiyor baş bas ağlıyoremziremiyorum o yüzden mama veriyorum iki bucuk aylık suan, birkaç mama değiştirdim hepsinde kabız oldu, simdi Aptamil comformil kullanıyorum bununla iki gunde bir yapmaya basladi , ilk bir ay iştahı çok iyiydi şimdi mamayi zorla iciriyorum resmen kafasını sağa sola salliyor, 4770 kilosu şuan Dr kilo basina 150 CC dedi 720 yapıyor biz ancak 450 içiyoruz cogu zaman hazırladığım mamayı içmeyince döküyorum , gecelerin hem ağlayarak uyanıyor verincede içmiyor icsede zorla, siz hangi mamayı kullanmistiniz böyle kilo alır mı sizce niye böyle bilmiyorum bir aylikken bile 60 icen çocuk şimdi 60 i zor bitiriyor
Hangi pompayi kullandin canım bende avent elektrikli var sanki hic çekmiyor bu yüzden ucuda cikarmiyorCanim benimde gogus uclarim hic yoktu pompoyla sagarak cikarttim suanda memeyi emiyor baslarda sagip verdim gogus uclarim cikincada kendisini verdim ugrasmak lazim
Benim oglumda yatmaz kucak istiyor ama garip bi sekilde donenceyi seviyor buyukte bu zamanlar almistik ayaga kalkana kadarda kullandikBizim donencemiz yok da kaç aya kadar kullanılıyor ki geçmi kaldık almak için bide yatmaktan nefret ediyo ana kucağındada durmuyor artık artırıyor kendini aşağı sapsik
Ay canim cok gecmis olsun nasil anlasildi peki duzelir miymisBugün kontrolümuz vardı çok moralim bozuldu oğlumun boynunda egrilik varmış fizik tedaviye başlayacağız
dönencenin gözlerde şaşılığa neden olduğunu okumuştum. bir mesajınızda zeka geliştirici kartlardan bahsetmişsiniz ilgisini çekiyor mu? oğlum göz teması kurmak istiyor nesnelere bakmaktan ziyadeBenim oglumda yatmaz kucak istiyor ama garip bi sekilde donenceyi seviyor buyukte bu zamanlar almistik ayaga kalkana kadarda kullandik
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. sağlık ocağında mı fark edildi?Bugün kontrolümuz vardı çok moralim bozuldu oğlumun boynunda egrilik varmış fizik tedaviye başlayacağız
Geçmiş olsun canim yegenimde olmustu, masaj yapilarak düzeldi, bende şüphelenmiyorum değil bu aralar takmistim kafaya, benimkide hep sagina yatıyor sola cevirmek istiyorum inatlasiyor israrla sağa çevirip uyuyor, hatta sağ tarafi duzlesti, en son gittigim Dr farketti duzlesen kısmı ama boyunla ilgili bisey demedi, diğer tarafa sesli ilgi çeken oyuncak falan koy bir sure soluna yatır hep dedi, ama boynunu isterse solada çevirebiliyor, nasil farkedildi senin?Bugün kontrolümuz vardı çok moralim bozuldu oğlumun boynunda egrilik varmış fizik tedaviye başlayacağız