- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 31
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.041
Ben çok araştırdım canım saşe olanlar da var ama kullanımı zor. Ben purferro damla sipariş ettim bugün hiçbir katkı maddesi yok içinde.Kizlar iyi bir demir damlasi bulan varsa adini versin olur mu
Nerden aldim kuzum guvenilir bi yerse bende alayim ilcedeyim.bulmak zor oluyorBen çok araştırdım canım saşe olanlar da var ama kullanımı zor. Ben purferro damla sipariş ettim bugün hiçbir katkı maddesi yok içinde.
Aynen canım benim bulunduğum yerde de bulmak zor. Botanikecza dan aldım hemen kargoya verdiler. Üstelik piyasa fiyatının da altında. Botanikecza çok güvenilir bir siteNerden aldim kuzum guvenilir bi yerse bende alayim ilcedeyim.bulmak zor oluyor
Ne kadara aldın canım doktora sordun muAynen canım benim bulunduğum yerde de bulmak zor. Botanikecza dan aldım hemen kargoya verdiler. Üstelik piyasa fiyatının da altında. Botanikecza çok güvenilir bir site
Netten alicam canim sen hangisini kullaniyorsun
A evet ordan hamileykende urun almistim ofaya bakayim canim bide bu surup mu damlami ne kadar veriyorsunAynen canım benim bulunduğum yerde de bulmak zor. Botanikecza dan aldım hemen kargoya verdiler. Üstelik piyasa fiyatının da altında. Botanikecza çok güvenilir bir site
Ben daha almadım canım yarıyıl tatilinde memlekete gidince iyi bir doktora gideyim o yazsın hem değerlerine baksın istiyorum burda doktor yok gibi birşey..Sağlık ocağında verileni almadımNetten alicam canim sen hangisini kullaniyorsun
Ben aldım şimdi canim senin attığun resimdede varBen daha almadım canım yarıyıl tatilinde memlekete gidince iyi bir doktora gideyim o yazsın hem değerlerine baksın istiyorum burda doktor yok gibi birşey..Sağlık ocağında verileni almadım
Damlasıda varmış sağol canım aldım botanik eczadanAynen canım benim bulunduğum yerde de bulmak zor. Botanikecza dan aldım hemen kargoya verdiler. Üstelik piyasa fiyatının da altında. Botanikecza çok güvenilir bir site
Burdayım canım iyiyim şükür:) okuyorum da yazabileceğim bir muhabbet geçmedigirlinred iyi misin canim yoksun
Evet sordum canım görümcemin kızına da bu damlayı vermiş başka dr. Güvenilir yani ama istersen sende sor doktoruna.Ne kadara aldın canım doktora sordun mu
Ben damla olanı aldım canım, şurup biraz daha büyük çocuklar içinmiş galibaA evet ordan hamileykende urun almistim ofaya bakayim canim bide bu surup mu damlami ne kadar veriyorsun
Ama doktoruna yada bir eczacıya miktarını sorarak kullan canım.Damlasıda varmış sağol canım aldım botanik eczadan
Bizde mamayla besleniyoruz ama dr baslatmadi bize erken dedi
Benim oglunda 1 aydan fazla oldu istahsiz malesef onun ayindakiler her sefer 150 cc mama yerken o hala 90 da uyurken guzel mama yiyor okadar ben artik takmiyorum.biberonda dr browns kullaniyorumbasbelasiyim bu grupta mama ile beslenenler var baya, eylul annesiyim sonu olduğu için Ekim sayılir, bir hafta sonra üç aylik olacagiz, sarece mama ile besleniyoruz, ama mamayı içmekte çok zorlanıyor, ilk bir ay çok güzel içiyordu, şimdi mamayı içerken kafasini sağa sola sallıyor diliyle itiyor bazen öğüruyor biberonu verince, yedi saat boyunca hiçbir şey içmedigi oluyor , öyle bir açlık ağlamasida yok Dr kilo başına 150 CC dedi 720 CC içmesi geekiyiry ortalama biz üçyuzü dört yüz ancak içiyoruz o da zorlamayla Dr gidiyoruz degisen bişey yok cok üzülüyorum sinirlerim harap oldu, sizlerde nasıl içme durumu, birde biberon agzindayken sürekli alttan ikiniyor çıkarmak istiyor, biberonu mu değiştirsem ne yapacağımı bilmiyorum
Geceleri daha zor yiyor canım, ikinmalari artiyor dr gidiyoruz çaresiz dönüyorum iyi değilim cidden surekli ağlıyorum bu durumaBenim oglunda 1 aydan fazla oldu istahsiz malesef onun ayindakiler her sefer 150 cc mama yerken o hala 90 da uyurken guzel mama yiyor okadar ben artik takmiyorum.biberonda dr browns kullaniyorum
Aynençare bulursan yazıver canım.
Evet sordum canım görümcemin kızına da bu damlayı vermiş başka dr. Güvenilir yani ama istersen sende sor doktoruna.
Ben damla olanı aldım canım, şurup biraz daha büyük çocuklar içinmiş galiba
Tesekkur ederim canim gelsinde bi sorayim muhendisinoglu kiloyla orantili demis ama bakicaz artikAma doktoruna yada bir eczacıya miktarını sorarak kullan canım.
Iyi olmana sevindim canimBurdayım canım iyiyim şükür:) okuyorum da yazabileceğim bir muhabbet geçmedi