2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde mamayla besleniyoruz ama dr baslatmadi bize erken dedi
basbelasiyim bu grupta mama ile beslenenler var baya, eylul annesiyim sonu olduğu için Ekim sayılir, bir hafta sonra üç aylik olacagiz, sarece mama ile besleniyoruz, ama mamayı içmekte çok zorlanıyor, ilk bir ay çok güzel içiyordu, şimdi mamayı içerken kafasini sağa sola sallıyor diliyle itiyor bazen öğüruyor biberonu verince, yedi saat boyunca hiçbir şey içmedigi oluyor , öyle bir açlık ağlamasida yok Dr kilo başına 150 CC dedi 720 CC içmesi geekiyiry ortalama biz üçyuzü dört yüz ancak içiyoruz o da zorlamayla Dr gidiyoruz degisen bişey yok cok üzülüyorum sinirlerim harap oldu, sizlerde nasıl içme durumu, birde biberon agzindayken sürekli alttan ikiniyor çıkarmak istiyor, biberonu mu değiştirsem ne yapacağımı bilmiyorum

Benim oglunda 1 aydan fazla oldu istahsiz malesef onun ayindakiler her sefer 150 cc mama yerken o hala 90 da uyurken guzel mama yiyor okadar ben artik takmiyorum.biberonda dr browns kullaniyorum

Benim oglunda 1 aydan fazla oldu istahsiz malesef onun ayindakiler her sefer 150 cc mama yerken o hala 90 da uyurken guzel mama yiyor okadar ben artik takmiyorum.biberonda dr browns kullaniyorum
Geceleri daha zor yiyor canım, ikinmalari artiyor dr gidiyoruz çaresiz dönüyorum iyi değilim cidden surekli ağlıyorum bu duruma mizildaniyo agliyor uyanıyor mama yapiyiruk yemiyor bir saat boyunca icircem diye uğraşıyorum, size ne diyor Dr, kullandığın biberon tam olarak hangisi bende alayım diyorum ama bilemedim genis ağız dar agiz standart falan diyor netten bulup resmini atabilir mısın, ben avent kullaniyorum şuan, umut iste

Aynen çare bulursan yazıver canım.

Evet sordum canım görümcemin kızına da bu damlayı vermiş başka dr. Güvenilir yani ama istersen sende sor doktoruna.

Ben damla olanı aldım canım, şurup biraz daha büyük çocuklar içinmiş galiba

Ama doktoruna yada bir eczacıya miktarını sorarak kullan canım.
Tesekkur ederim canim gelsinde bi sorayim muhendisinoglu kiloyla orantili demis ama bakicaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…