2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dorduncu ay aşilari nasil gecti biz yarin yaptiricaz nobet tutucam insallah ates olmaz
Canim bizim dorduncu ay asimiz bol bol uyku yapti geceye kadar hic ateslenmedi bende ilac vermedim bekledim ama uyumadim iyikide uyumamisim gece 3 de atesi yukseldi ve dusuremedim mecbur ilac verdim. Bize ikinci ay asisida agir gelmisti ozamanda ates olmustu

o zaman herseyi bu kadar arastirmiyordum kim ne derse onu yaptim mama ver dediler verdim sonuc memeyi birakti yurutec dediler koydum cok huysuzdu cunku onunla oyalaniyordu. Aaa sen daha kullanmadin mi biz 4 aylikken yirtece basladik soyle boyle derken bizde kullandik cok sukur ki bi sorun olmadi cocukta

Mama sandalyesinde oturamaz benim oglum daha normal oturamiyor bi saga bi sola devriliyor

Kizlar merhaba bu gruba ilk kez yazıyorum Eylül annesiyim ekimde sayilir, eylulun sonuydu cunku, ben bebeğimi sadece mamayla besliyorum, aranızda sadece mama verenler var mı?

Bizimde 2. Ay aşimizda 38 buçugu gormustuk o yüzden cok korkuyorum bende ilac vermek zorunda kaldim umarim hafif atlatirlar

Kizlar merhaba bu gruba ilk kez yazıyorum Eylül annesiyim ekimde sayilir, eylulun sonuydu cunku, ben bebeğimi sadece mamayla besliyorum, aranızda sadece mama verenler var mı?
Merhaba canim benimde ikizlerim var ve mama veriyorum ağirlikla emziriyorumda 6. Ayda tamamen kesmeyi düsunuyorum hatta bugun asi olacaklar etkileri gecsin irmik yapip vericem yavas yavas sonrada sebze

Benim kızım hiç uyumuyor. 15 dk uyuyup uyuyup kalkıyor gündüzleri. Sizde durum nasıl
Benim kızım da aynı 2-3 kere deniyoruz uyumayı onlarda bu şekilde sonuçlanıyor bir arkadaş başka bir forumda paylaşmıştı, karartıcı fon perde almış odasına, oda karanlık olduğu için bebiş daha çok uyumaya başlamış. Bende denemeyi düşünüyorum

Merhabalar canim benimde buyuk oglumu sadece mamayla buyuttum hic mi emziremedin bi sorun mu var mamayla ilgili
Göğüs ucum hiç yok içe çökük , sütümde az tabi emmeyince, silikon uç aldım kaç tane bazen biraz aliyor bazen kesinlikle almiyor baş bas ağlıyor emziremiyorum o yüzden mama veriyorum iki bucuk aylık suan, birkaç mama değiştirdim hepsinde kabız oldu, simdi Aptamil comformil kullanıyorum bununla iki gunde bir yapmaya basladi , ilk bir ay iştahı çok iyiydi şimdi mamayi zorla iciriyorum resmen kafasını sağa sola salliyor, 4770 kilosu şuan Dr kilo basina 150 CC dedi 720 yapıyor biz ancak 450 içiyoruz cogu zaman hazırladığım mamayı içmeyince döküyorum , gecelerin hem ağlayarak uyanıyor verincede içmiyor icsede zorla, siz hangi mamayı kullanmistiniz böyle kilo alır mı sizce niye böyle bilmiyorum bir aylikken bile 60 icen çocuk şimdi 60 i zor bitiriyor

Maşallah kuzuna canım ayrıca çok geçmiş olsun. Durduk yere mi istemsiz hareketler oluyordu vücudunda, yoksa kucakta, arabada falan mı. Daha önce bunları da duymuştum ben

Merhaba canim benimde ikizlerim var ve mama veriyorum ağirlikla emziriyorumda 6. Ayda tamamen kesmeyi düsunuyorum hatta bugun asi olacaklar etkileri gecsin irmik yapip vericem yavas yavas sonrada sebze
Canim yukarıya yazdım etiketleyemedim seni, sende kullandığın mamayı yazar mısın, Dr gidiyorum bisey yok denilip geri geliyoruz psikolojim bozuldu artık içecek mi icmeyecek mi doydu mu doymadı mi demekten

Allah yardimcin olsun canim ben ilk evolvia kullandim ilcedeyiz bulamayonca aptamil normal olandan kullandik ben tamamen yanlis yonlerme yuzunden mama verdim suan ikinci bebgim gayetde guzel emziriyorum. Mamada kabiz yapmiyor ama bebeklerin bagirsaklari alisana kadar bu tur gec kaka yapmalar olabiliyor bizde 4 yalik civari kakayi normale cevirebildik. Mamanon tadini mi begenmiyor acaba biberonda degistirebilirsin bizde mamayi yememe gibi bi sorun olmadi 60 mli gunde kac kez aliyor

Emziremidigim için o kadar cok üzülüyorum kı, biberon avent kullanıyorum beğenmese ilk ayda bu biberonu kullandı ,ilk Aptamil 1 kullanmıştım gayet iyi içiyordu ama bir hafta on gün biz uyarmadigimiz sürece kaka yapmadı, kulak çubuğu ile uyardık bildiğin top top taş gibi kaka çıkardı , mamayi mi sevmiyor desem bazen lıkır likir ictigi de oluyor, mama degistirmeye korkuyorum, tam bilmiyorum ki canim eskiden not alıyordum kağıda artık daralinca yazmamaya basladim, üç saat bekliyorum iyice aciksin içer diye yine aynı malesef, 8 kere ancak iciyor

Cabim ben artik kaka sorununu mamaya bagliyorum marka fark etmez buyuk oglum hic kendisi yapmazdi hep biz yaptirirdik hayatimda lavman gormemistim onunlada tanistik uzun sure yapmayinca katilasmistir tabiki bebekte genel olarak istahsizlik var sanirim ama 2.5 aya gore fena degil sanirim bu miktar diger mama kullanan arkadaslarda soyleyecektir mama kutusinun uzerinde gunluk almadi hereken miktar ne yaziyor ayina gore canim

Dr kilo basina 150 demişti 720 içmesi gerekiyor bu hesaba gore, mama kutusunun üzerinde de 720 diyor canım iki aylık bebege, üç aylikta 750 diyor, iki buçuk aylık olduk biz, mama kullananlar yazarsa sevinirim deidgin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…