- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.941
4 ay 16 günlük yavaş yavaş kısalıyor uykuları bundan 1 hafta önce 4 part uyuyordu 3e düşürdüBenimki de öyleydi. Beş gün sonra beş aylık olacak bu durum değişti. Sizinki ne kadarlık??
eşim obez sınıfında ben de az değilim genetik yatkınlık oluyor mu obezitede?Anne sütü alan obez olmaz. Yarıyor demek ki maaşallah.
Yanilmiyorsam var genetik yatkinlik ama suan anne sutuyle olmaz muhtemelen ilerleyen donemlerde dikkat edilmesi lazimeşim obez sınıfında ben de az değilim genetik yatkınlık oluyor mu obezitede?
Oluyor.eşim obez sınıfında ben de az değilim genetik yatkınlık oluyor mu obezitede?
KatılıyorumYanilmiyorsam var genetik yatkinlik ama suan anne sutuyle olmaz muhtemelen ilerleyen donemlerde dikkat edilmesi lazim
Katılıyorum
Daralırsam kullanırım. Büyük kızıma 9 aylıktı kullandım biraz.Bu arada kizlar yurutec kullanmayi dusunuyor musunuz? Dusunuyorsaniz ne zaman
erkek bebekler için tavsiye edilmiyor kullanmayı düşünmüyorum ama yürüme arkadaşları oluyor onlardan düşünüyorum (güvenli bulursam)Bu arada kizlar yurutec kullanmayi dusunuyor musunuz? Dusunuyorsaniz ne zaman
Daralırsam kullanırım. Büyük kızıma 9 aylıktı kullandım biraz.
Ben buyuk ogluma 5 aylikti baslamistim kullanmayaerkek bebekler için tavsiye edilmiyor kullanmayı düşünmüyorum ama yürüme arkadaşları oluyor onlardan düşünüyorum (güvenli bulursam)
Yurume arkadaslari ancak ayaga kalmaya basladiginda kullanilir canim ama ben pek guvenli oldugunu dusunmuyorum acikcasi gozetim altinda hatta tam arkasindayken kullanilur ancakerkek bebekler için tavsiye edilmiyor kullanmayı düşünmüyorum ama yürüme arkadaşları oluyor onlardan düşünüyorum (güvenli bulursam)
ben de internetten baktım mağazadan incelemedim henüz o yüzden dedim canım güvenli bulursam diye yoksa kullanmayı düşünmüyorum benim oğlanda kucak istiyor mama sandalyesine koyup işimi öyle yapıyorum o da yanımda duruyor sohbet ediyorum biraz oyalıyorYurume arkadaslari ancak ayaga kalmaya basladiginda kullanilir canim ama ben pek guvenli oldugunu dusunmuyorum acikcasi gozetim altinda hatta tam arkasindayken kullanilur ancak
Çok erken değil mi ya 5 ay?? Büyük kızıma kullanmayacağım demiştim ama Çan’ıma tak etti 9 aylık olunca aldım basit bir şey. O da artık geç kaldığımızdan mıdır nedir sanki kızın boyu uzun geldi devrilecek gibi geldi bana. Çok az bindi velhasılBen buyuk ogluma 5 aylikti baslamistim kullanmayacok kucak istiyor bebegim dort gozle zamanini bekliyordum bende
Sonuclarda epilepsiden suphelenipmisti cok sükur cikmadi yavas yavas azaldi ellerde ayaklarda ve boyunda atmalar oluyordu suan daha iyi cok sükur..Maşallah yavruna. Çok geçmiş olsun canım eee şimdi nasıl bebiş iyimi?
Çok şükür canım inşallah birdaha hastalık falan atlatmazlar.Sonuclarda epilepsiden suphelenipmisti cok sükur cikmadi yavas yavas azaldi ellerde ayaklarda ve boyunda atmalar oluyordu suan daha iyi cok sükur..
Insallah canim benim icin cok yipratici bir dönemdi dogum yaptim kucagima verdiler atmalari fark edince nörolojik nöbet geciriyor bebeginiz diyerek geri aldilar baska bir hastaneye kuvoze yolladilar suan bile en ufak seyde korkuyorum lohusaligim cok kötü gecti insallah bebeklerimiz cocuklarimiz hic hastalik aci görmezler..Çok şükür canım inşallah birdaha hastalık falan atlatmazlar.
Amin gecmis olsun rabbim bebekleeimizi korusunInsallah canim benim icin cok yipratici bir dönemdi dogum yaptim kucagima verdiler atmalari fark edince nörolojik nöbet geciriyor bebeginiz diyerek geri aldilar baska bir hastaneye kuvoze yolladilar suan bile en ufak seyde korkuyorum lohusaligim cok kötü gecti insallah bebeklerimiz cocuklarimiz hic hastalik aci görmezler..
Lohusayken insan zaten korkarak geçiriyor günlerini. Benim oğlumda bazı şeyler atlattı şükür hersey yolunda şimdi. Evhamlar hiç bitmiyor şimdi büyüdüler artık tek derdimiz aşıları olur inşallah.Insallah canim benim icin cok yipratici bir dönemdi dogum yaptim kucagima verdiler atmalari fark edince nörolojik nöbet geciriyor bebeginiz diyerek geri aldilar baska bir hastaneye kuvoze yolladilar suan bile en ufak seyde korkuyorum lohusaligim cok kötü gecti insallah bebeklerimiz cocuklarimiz hic hastalik aci görmezler..