2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daralırsam kullanırım. Büyük kızıma 9 aylıktı kullandım biraz.

erkek bebekler için tavsiye edilmiyor kullanmayı düşünmüyorum ama yürüme arkadaşları oluyor onlardan düşünüyorum (güvenli bulursam)
Ben buyuk ogluma 5 aylikti baslamistim kullanmaya cok kucak istiyor bebegim dort gozle zamanini bekliyordum bende

erkek bebekler için tavsiye edilmiyor kullanmayı düşünmüyorum ama yürüme arkadaşları oluyor onlardan düşünüyorum (güvenli bulursam)
Yurume arkadaslari ancak ayaga kalmaya basladiginda kullanilir canim ama ben pek guvenli oldugunu dusunmuyorum acikcasi gozetim altinda hatta tam arkasindayken kullanilur ancak

Yurume arkadaslari ancak ayaga kalmaya basladiginda kullanilir canim ama ben pek guvenli oldugunu dusunmuyorum acikcasi gozetim altinda hatta tam arkasindayken kullanilur ancak
ben de internetten baktım mağazadan incelemedim henüz o yüzden dedim canım güvenli bulursam diye yoksa kullanmayı düşünmüyorum benim oğlanda kucak istiyor mama sandalyesine koyup işimi öyle yapıyorum o da yanımda duruyor sohbet ediyorum biraz oyalıyor

Ben buyuk ogluma 5 aylikti baslamistim kullanmaya cok kucak istiyor bebegim dort gozle zamanini bekliyordum bende
Çok erken değil mi ya 5 ay?? Büyük kızıma kullanmayacağım demiştim ama Çan’ıma tak etti 9 aylık olunca aldım basit bir şey. O da artık geç kaldığımızdan mıdır nedir sanki kızın boyu uzun geldi devrilecek gibi geldi bana. Çok az bindi velhasıl

Bende her zaman kesinlikle kullanmam diyordum zararli oldugunu söyluyorlar ama bebegim hem kilolu hem hep kucak istiyor yatmaktan nefret ediyor ben kendim aşıri zayifladim 46 kiloya dustum kollarim sancisindan gece uyuyamiyorum oyuzden düsunuyorum yürüteci biraz daha büyumesini en azindan yere basabilmesini bekliyorum..

Çok şükür canım inşallah birdaha hastalık falan atlatmazlar.
Insallah canim benim icin cok yipratici bir dönemdi dogum yaptim kucagima verdiler atmalari fark edince nörolojik nöbet geciriyor bebeginiz diyerek geri aldilar baska bir hastaneye kuvoze yolladilar suan bile en ufak seyde korkuyorum lohusaligim cok kötü gecti insallah bebeklerimiz cocuklarimiz hic hastalik aci görmezler..

Amin gecmis olsun rabbim bebekleeimizi korusun

Lohusayken insan zaten korkarak geçiriyor günlerini. Benim oğlumda bazı şeyler atlattı şükür hersey yolunda şimdi. Evhamlar hiç bitmiyor şimdi büyüdüler artık tek derdimiz aşıları olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…