- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 103
- 31
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #78.861
Aksamdan 6 dan 7ye 8 e kadar sonra ara ara uyuyup uyanip yatiriyorum hic bigunleri bigunlerini tutmuyo bi bakiyorum ayni saatte 5 dkda uyuyolar bi bakiyorum ayni saatte uyutmaya calisiyorum 4 saat uyumuyolar simdide diger bebegim uyumuyor biri yatiyor digeri kalkiyoUyutmak icin gec kaliyor olabilir misin? Bebekler uyku saatini gecktirdiginde huysuz oluyor ve uyumuyorlar.
Evet çok şükür :)Hadi ya zor süreçler geçirmişsin ama çok şükür kuzucuğun kucağında
Saat 10 dan 12 ye kadar genelde uykulari cok hafif bu uyku düzenini nasil oturtucam bilmiyorum bazen uyumalarini geciktiriyim saati saatine olsun diyorum anlamiyolarki ağlayip huysizlaniyolar ayakta dolastirarak uyutuyorum bi kac kere öyle yapmiyim dedim yok anacim morarana kadar ağliyolar kiyamiyorum. Kayinvalimle bakiyorum bizde yatili kaliyor fakat geceleri çoğunluk ben uyutuyorum ikisinide.Tek başına mı bakıyorsun? 3-4 ten önce ne zaman uyuyorlar en son?
Saat 10 dan 12 ye kadar genelde uykulari cok hafif bu uyku düzenini nasil oturtucam bilmiyorum bazen uyumalarini geciktiriyim saati saatine olsun diyorum anlamiyolarki ağlayip huysizlaniyolar ayakta dolastirarak uyutuyorum bi kac kere öyle yapmiyim dedim yok anacim morarana kadar ağliyolar kiyamiyorum. Kayinvalimle bakiyorum bizde yatili kaliyor fakat geceleri çoğunluk ben uyutuyorum ikisinide.
Amin canim insallah allah uykuzuz yorgun geceler icin güc ve sabır versinAllah yardımcın olsun inşallah
İlk defa evde iki küçük bakıyorum zormuş
Biri sussa biri zırlıyor
Küçüğü büyükle aynı yerde bırakıp iş yapamıyorum
Sürekli mıncıklama peşinde
Rabbim düzene oturtsun inşallah hepimizin hayatını en kısa sürede
Amin canim insallah allah uykuzuz yorgun geceler icin güc ve sabır versinsenin büyük kac yaşinda benimde ikisi oğlan babalari cok yaramazmis kücükken ona cekmisler geralde
Senin işin daha zormus işte anne olmak böyle bi mucizeBen de 16 yaşında ve 3.5 yaşında 2 kız
10 yaşında bir erkek
2 aylık da bir kazandibim varo da kız teyzesi
İki büyük okulda
İki minnak evde
Allah bağışlasın evlatlarını
Yaramaz da olsalar bizimler sağlıklı olsunlar inşallah geçecek bu günlerde
Biberon kullandığın süreceKizlar biz mamaya gectik ya, biberonlari kullanmadan once kaynatiyorum, kac ay boyle kaynatmak gerekiyor?
iybd slfkGunduzunuz nasil geciyor? Uyanikken iletisim kuruyormusun gece oda aydinlik mi ? Eşin destek olmuyormu karni tokken yatip bir iki saat dinlensen tek basina mi yaptik bu bebeleri annenin verimli ve zinde olabilmesi ayrıca saglam psikoloji icin dinlenmesi sart.
Asilari yaptilarmi canim[/QUOT
Yaptılar canim sorma ateş yaptı bizde kızım burnu akıyor bişe asi olunca sanırım bağışıklığı zayıf düştü hala hafif ateşi var burnu akıyor insallah atlatırız
Cok sağol canim dinlenmeyim onlar iyileşsinler yeterki böyle hiç tadım yok küçücük burnundan sumukler akıyorGeçmiş olsun kuzucuklara her fırsatta dinlen cnm seninki de can
iybd slfk
Gündüzümüz cok yoğun geçiyor zaten gece geç uyuyor sabah geç kalkıyoruz, eşim işten geldikten sonra oyalıyor ama 11 de yatıyor, gece geç vakitlerde kendi sesimizi duyar kalkar bi bakınır 10 dk geri yatar
Yanı belli olmaz bi bakmışım cok yardımcı oluyor ama bazen yorgun olunca hiç kalkmaz yerinden
Geçen oda karanlık loş ışık oluyor, konuşmuyorum uyutmaya çalışırken. Dün 3 tane asi olduk. Hafif ateş devamEdiyor 37 lerde, kızım uyuduktan sonra da ben diken üstünde uyudum uyandım.
Burnu tıkalı cok Az emiyor abisi hasta antibiyotik başladık, zaten kızımın Doğumdan yana tanısı konulmayan bi solunum sikintisi var simdi bide akmaya başlayınca daha cok sıkıntılı. Cok ama cok moralim bozukbirde sen tecrübelisin az emdiği icin dün hiç kaka yapmadi kızım alakasi olabilir mi?
2 ay 5 gunluguz
İnşallah canımONTK benim patronumun abisi bi böbrek alındı çoğu organlarına bulaşmış dediler
Kemoterapi radyoterapi aldı 9 sene bitti
Tümör kalan yerler var ama çalışıyor gayet iyi su anda
Sizinki de iyi olacak Allah’ın izniyle
Sağol kuzum aminnCok agir canim Allah yardimciniz olsun sifa versin insallah
Öyle canım Allah büyük dua edip bekliyoruzONTK Canım benim Allah yardımcınız olsun
Ne gelirse Mevla’dan yapacak tek şey dua etmek
Ol der ve olur
Ümidinizi kaybetmeyin
Kakanin az emmeyle alakasi yok. Benimki cok emiyor ama bazen uc gunde yapiyor. Her emme oncesi burnu tikaliysa serum fizyolojik ile ac en azindan cekmesen bile sıkıp birak. Rahatliyorlar. Asi sonrasi huysuzluklari normal. Hem sende deneyimlisin bak ikinci cocuk :) hos her cocuk farkli hic birbirlerine benzemiyorlar.iybd slfk
Gündüzümüz cok yoğun geçiyor zaten gece geç uyuyor sabah geç kalkıyoruz, eşim işten geldikten sonra oyalıyor ama 11 de yatıyor, gece geç vakitlerde kendi sesimizi duyar kalkar bi bakınır 10 dk geri yatar
Yanı belli olmaz bi bakmışım cok yardımcı oluyor ama bazen yorgun olunca hiç kalkmaz yerinden
Geçen oda karanlık loş ışık oluyor, konuşmuyorum uyutmaya çalışırken. Dün 3 tane asi olduk. Hafif ateş devamEdiyor 37 lerde, kızım uyuduktan sonra da ben diken üstünde uyudum uyandım.
Burnu tıkalı cok Az emiyor abisi hasta antibiyotik başladık, zaten kızımın Doğumdan yana tanısı konulmayan bi solunum sikintisi var simdi bide akmaya başlayınca daha cok sıkıntılı. Cok ama cok moralim bozukbirde sen tecrübelisin az emdiği icin dün hiç kaka yapmadi kızım alakasi olabilir mi?
2 ay 5 gunluguz
Caniim allah yardimciniz olsun, acil sifa versin insallahÖyle canım Allah büyük dua edip bekliyoruz
Sen bilirsin canm ☺Arkadas cok rahat aglamadi bile dedi sorun olmamis yani uroloji dr u da 6 aydan sonra diyince daha erken yaptirmak istemedim
Bende yaptırayım o zamanAglamaz olur mu.. Emin ol 2 3 gune geçiyor 1 haftada tamamen iyileşiyor. Krem fln suruyorsun zaten. Hic pişman olmadm bn. İyiki yaptirmsm kucukkn olmasi bir avantaj hem anne hem bebej icin bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?