2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyutmak icin gec kaliyor olabilir misin? Bebekler uyku saatini gecktirdiginde huysuz oluyor ve uyumuyorlar.
Aksamdan 6 dan 7ye 8 e kadar sonra ara ara uyuyup uyanip yatiriyorum hic bigunleri bigunlerini tutmuyo bi bakiyorum ayni saatte 5 dkda uyuyolar bi bakiyorum ayni saatte uyutmaya calisiyorum 4 saat uyumuyolar simdide diger bebegim uyumuyor biri yatiyor digeri kalkiyo

Tek başına mı bakıyorsun? 3-4 ten önce ne zaman uyuyorlar en son?
Saat 10 dan 12 ye kadar genelde uykulari cok hafif bu uyku düzenini nasil oturtucam bilmiyorum bazen uyumalarini geciktiriyim saati saatine olsun diyorum anlamiyolarki ağlayip huysizlaniyolar ayakta dolastirarak uyutuyorum bi kac kere öyle yapmiyim dedim yok anacim morarana kadar ağliyolar kiyamiyorum. Kayinvalimle bakiyorum bizde yatili kaliyor fakat geceleri çoğunluk ben uyutuyorum ikisinide.

Allah yardımcın olsun inşallah
İlk defa evde iki küçük bakıyorum zormuş
Biri sussa biri zırlıyor
Küçüğü büyükle aynı yerde bırakıp iş yapamıyorum
Sürekli mıncıklama peşinde
Rabbim düzene oturtsun inşallah hepimizin hayatını en kısa sürede

Amin canim insallah allah uykuzuz yorgun geceler icin güc ve sabır versin senin büyük kac yaşinda benimde ikisi oğlan babalari cok yaramazmis kücükken ona cekmisler geralde

Amin canim insallah allah uykuzuz yorgun geceler icin güc ve sabır versin senin büyük kac yaşinda benimde ikisi oğlan babalari cok yaramazmis kücükken ona cekmisler geralde

Ben de 16 yaşında ve 3.5 yaşında 2 kız
10 yaşında bir erkek
2 aylık da bir kazandibim var o da kız teyzesi
İki büyük okulda
İki minnak evde

Allah bağışlasın evlatlarını
Yaramaz da olsalar bizimler sağlıklı olsunlar inşallah geçecek bu günlerde

Senin işin daha zormus işte anne olmak böyle bi mucize allah bağislasin hepsini

Kizlar biz mamaya gectik ya, biberonlari kullanmadan once kaynatiyorum, kac ay boyle kaynatmak gerekiyor?

iybd slfk
Gündüzümüz cok yoğun geçiyor zaten gece geç uyuyor sabah geç kalkıyoruz, eşim işten geldikten sonra oyalıyor ama 11 de yatıyor, gece geç vakitlerde kendi sesimizi duyar kalkar bi bakınır 10 dk geri yatar
Yanı belli olmaz bi bakmışım cok yardımcı oluyor ama bazen yorgun olunca hiç kalkmaz yerinden
Geçen oda karanlık loş ışık oluyor, konuşmuyorum uyutmaya çalışırken. Dün 3 tane asi olduk. Hafif ateş devamEdiyor 37 lerde, kızım uyuduktan sonra da ben diken üstünde uyudum uyandım.
Burnu tıkalı cok Az emiyor abisi hasta antibiyotik başladık, zaten kızımın Doğumdan yana tanısı konulmayan bi solunum sikintisi var simdi bide akmaya başlayınca daha cok sıkıntılı. Cok ama cok moralim bozuk birde sen tecrübelisin az emdiği icin dün hiç kaka yapmadi kızım alakasi olabilir mi?
2 ay 5 gunluguz

Biz de dün aşı olduk
Benim kızım sürekli uyku halindeydi gündüz bu gün de daha fazla uyudu ve şu an da uyuyor
Ayrıca kaka sayımız da azaldı
Ama benim kızım emiyor
Acaba aşı yüzünden azalma olmuş olabilir mi?

İnşallah canım

Kakanin az emmeyle alakasi yok. Benimki cok emiyor ama bazen uc gunde yapiyor. Her emme oncesi burnu tikaliysa serum fizyolojik ile ac en azindan cekmesen bile sıkıp birak. Rahatliyorlar. Asi sonrasi huysuzluklari normal. Hem sende deneyimlisin bak ikinci cocuk :) hos her cocuk farkli hic birbirlerine benzemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…