2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah’ım acil şifalar versin çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah çok geçmiş olsun

Sorma ben eşime evlenmeden önce bana böyle diyorlar istersen evlenmeyelim falan demiştim

Bende yeni taktırdım canım. Rahinde kayma yapıp hamile kalma korkusu çok fazla.bnm yeni olduğu için kanama var su anlık. Daha adet olmadımm
Benim ilki kaydı canım bu ikinci taktirali 1 ay oldu kontrolde yerindeydi insallah orda kalır

Alıntı yapmaya çalıştım inşallah olmuştur. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Kardesim üçüncü ameliyatını oldu hortumlar taktılar diğer böbrekte iflaf etmesin diye. İdrarıyla vucudundaki iltihap tumorleri temizliyorlar çok şükür iyi tepki verdi temizlenmeye başlamış. Böyle devam ederse ameliyatlar başlayacak tumörler ve 1 böbreği alınacak ama doktorlar hiç iyi konuşmuyor ömrünü biraz uzatıyoruz sadece diyorlar biz umidimizi kesmedik konduramıyoruz ölemez daha çok genç hala hastanede yatıyor ve bisüre daha yatacak inşallah sağlığına kavuşarak eve döner. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın hepimizin yavrularını korusun.

Canim çok üzüldüm ya Allah şifa verir insallah. Ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum. Dualarim kardesin için. Rabbim Şafi isminin hurmetine şifa verir insallah

rabbim şifa versn ins

Allahim hem kendisine hem sizlere sabir versin o mucize gerceklessin ve sagligina kavussun insallaaahhh

Oyyyy kuzummmm çok çok üzüldüm. Allah şifa versin. Bizi de habersiz koyma. Dualarımız sizinle

Cok cok gecmis olsun canim dualarimiz sizinle allah sifasini versin

Canım benim çok üzüldüm
Rabbim Şafii ismiyle acil şifa versin inşallah

ONTK
Canım çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle. Rabbim şifa versin.

Allah yardimciniz olsun, kurtulur insallah.

Çok üzüldüm canım Allah şifa versin sizlere de sabır versin inşallah,

Çok geçmiş olsun canım ne denir gerçekten bilmiyorum Allah sabır versin inşallah bi çaresi vardır

ONTK çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.

ONTK canim cok geçmiş olsun rabbim şifasınıda sabrinida verir inşallah dualarim sizlerle rabbim yar ve yardimciniz olsun

Rabbim şifalar versin annene size güç versin bir evlat büyütmek kolay değil

Allah’ım acil şifalar versin çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah çok geçmiş olsun

2-3 saat nasıl tutuyorsun uyutmadan şaşırdım doğrusu. Benimki uyanınca sabah, peşine bir uyku patlatıyor mutlaka :))) ama sadece sabah. Bazen de emip tekrar uyuyor. Güne öğlende başlıyor
Ne guzel sansliymissin benimki onsurecte uyusada bes dk uyuyor ona yetiyor ve aksam ediyor o uykuyla o nedenle uyutmuyorum. Ana kucaginda ve oyun halisinda oyalaniyor. Yuzustu koltuga yatiriyorum orada debeleniyor derken vakit geciyor.

Süt birikmiştir , mastitin bir önceki aşaması bu , tıkanıp akamayan sütler nedeniyle enfeksiyon oluşursa mastit oluyor. Bol bol emzirmekle sağmakla rahatlayabilir, geçmiş olsun
Hadi yaa sağayım ben o zmn .zaten sık emziriyorum.yalniz sisik degil g9gus ama 2 gun once ates ve üşüme yapti.

Canım bize de çocuk doktorumuz 6 ay dedi ama çocuk hareketleniyor belki emeklemeye başlıyor o zaman daha zor oluyormuş ben de dönmeler başlamadan bir iki hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum
Insallah canim iyi olur sorunsuz atlatiriz hepimiz

Hayirli olsun canim darisi bize :)

Cok agir canim Allah yardimciniz olsun sifa versin insallah

Ozaman damarlarindan birileri dolmus bendede arada oluyor tam bosaltamiyor demekki
Aynen zaten tamamen hic boşalmıyor kaldigi memeden devzm etmemr ragmen birakinca sıkıyorum hala geliyor sut.cok sütlü decdegilim göğüslerim yumuşak yani gece uyuyunca dolup sert olur.gunduz surekli emer yumuşak oluyor.birde göğsünün ucunda beyaz birsey oluştu nokta gibi epeydir var..buda onunla mi ilgili.hastanede ebelere gösterdim gecer dediler ama duruyor.mastit icin hangi bölüme gidiliyor

Hangi doktora gidildigini bilmiyorum ama o beyaz nokta acaba cikis noktasimi tikali istersen bir arastir

T TubaSude canım Istanbul'da aktif olarak sayfaya giren sen ben ve @Tzadkiel dışında kimse yok sanırım. Yaparız buluşma şimdi antalya ılıktır ben 1 haftadır serin diye dışarı çıkamadım

Başakşehir deyim ben buralar da serinledi artık
Biz zayıflayalım güzelce çıtır çıtır buluşuruz ilkbahar da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…