2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P Pikapii kakanız ne durumda canım
Canım biz doktorumuza sorarak biogaia başladık. 3 gün oldu. 3 gundur kaka yapıyor fakat gazı arttı. İçinde ayçiçek yagi var o rahatsız ediyor sanirim. Gece aglamayan minnoş ağlayarak uyanıyor o yüzden sanırım ben de @Pikapii gibi tüm damlaları çöpe atacağım.

Kizimdan sonra benim agrilar gecmisti. İgne ile ilk iki gunu geciriyordum adet oldugumda ama birak igneyi agri kesici bile almiyordum dogum sonrasi. Bakalim bundan sonra nasil olacak.
Ayyy hadi darısı başıma. Bende 6 saatte bir ağrı kesici alıyorum 3 gün. Zaten bir hafta sürüyor ve çok yoğun. Bir dönem doğum kontrol hapı kullanmıştım. Bu regl ise ben ne yaşıyormuşum demiştim. Tüm kan değerlerim alt üst oluyor.

Ben hiç ilaç damla vs kullanmıyorum canım kendi haline bırakmak en guzeliymiş gerçekten en azından geç te olsa yapabiliyor şükür üşüttü mü acaba üç gündür çıkardığı gazın haddi hesabı yok ama hala bacakları çekerek ağlıyor sıcak havlu çok işe yarıyor bizde

Ben de aynen öyle yapıp değiştiriyorum. Bıraktığım memeden başlıyodum ama bu durumlardan sonra ortalık karıştı allah ne verdiyse gidiyoruz :) Şaka bir yana canım çok sıkkın ay sonuna kadar telafi edebiliriz inşallah kiloyu..

Insallah ya amin. .bızde gecen iki gün ust uste yapmıstık uc gundur yapmıyordu bugün sabah yaptı ama hala sancısı devam ediyor aklım almıyor inşallah makatta çatlak vs yoktur
İnşallah canım düzenlerinin oturması biraz zaman alacak sanırum

sütüm geldikten sonraki hafta bebek sadece 80 gr almıştı. süt fazlalığından memeler şiş olunca bebek düzgün kavrayamamis, fazlaca onsut icmis. kakasi koyu yesil ve sanciliydi ama genel olarak durumu iyiydi. aglama sızlama yoktu fazla, meger açmış kontrolde ogrendik. sebebini bulurssn eminim basit bir cozumu vardir. ayni memeyi vererek cozmustuk hemen.

Al benden de o kadar, hayatımda görmediğim değerleri hamileliğimde gördüm adet olmadığım için üstelik ben hiç kan ilacı kullanmamıştım. Şimdi de Doğumda kaybettiklerimi telafi edene kadar adet olmasam ne iyi olacak

Bebekle ugrasiyorum gecrn hafta griptik hala ustumuzde var sizden uzak olsun sen nasilsin canim cocuklar nasil

Bebiş de mi grip oldu?
Çok geçmiş olsun size kuzum

Biz de de Öykü Duru’nun burnu akmaya başladı bugün
Bebişin tepesine tünedi sürekli yanlarında olmak zorundayım
Odadan çıktığım an kucaklamaya çalışıyor
Yanaklarını sıkıyor bir yandan da kapıya bakıyor geliyor muyum diye
Çok eğleniyoruz

Ya benim kızın kakası da yeşil, sıvı ve hep gaz çıkarır gibi zort zort sesleri eşliğinde yapıyor. Yani bu sesleri duyup koku alıyorum. Bezini açınca manzara tarif ettiğim şekilde. Doktorun çok takacağını sanmıyorum. Kilosu normaldi bu zamana kadar. 4 gün sonra 3 aylık olacak. Bir ara sarı bez dolusu kakaydı. Son 3-4 haftadır böyle. Üşümediğinden Emin’im giydiriyorum çünkü. Sizin durum da böyle miydi??

Ayy umarım olmazsın ben olmayacağıma öyle çok inanmışım ki şok oldum

Benim kadar olmadi şukur ama burnu falan tikandi temizlemeye calisiyorum biraz asabi kendisi :) Valla canim onunde saygiyla egiliyorum ben 1 tanesiyle basedemiyoeum ruh gibiyim uykum var uyuyamiyorum dolanmaktan ayak bileklerim.agriyor artik ben senin o cirlin kizini severim masallah prensese :)

Saol canim cok gecmis olsun bizde kolayca atlatiriz ins

evet koyu bir yeşil, tarif ettigin gibi gazli. bir de birkac gun kaka yapmamisti. normalde kilo alimi iyiyse ve cocukta gaz yapmiyorsa yesil kaka sorun degil, ama sizinki bariz laktoz fazlalığından dedi. zaten ertesi hafta duzelince kaka sariya dondu ve o gunden beri duzenli gunde en az 2 defa kaka yapiyor.

Bu kız ne zaman gündüz uyuyacak sorunsuz uyutup yatiriyorum uyuduğu 10 dakika .pazartesi ilk kez ve son kez 1.5 saat uyudu ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…