2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne aşıymış bu yaa mahvetti bizi ilk defa bu kadar huysuz huzursuz atesli bir gun gece geciriyoruz insallah sabah duzelir hic uyumadi surekli memede kalmak istiyor bende atesten korkuyorum kucagimda sicaktan daha cok cikmasin diye yatiriyorum uyanıyor bu saate kadar böyle gitti
Tuhh ya biz asida olmadik ama bizimkidr agla krizlerine girip uyaniyor simdi sanki derin uyudu gibi ya da yoruldu neden boyle olduki normalde gece uykusu guzel olurdu

Bizim ki 7_8 tane oyle bez cikariyor ama 1 ayda 260 gr almis ben artik gunluk kaka yaparsa doydugunu anlayacagim
Bebeğin 40ından sonra doyma kriteri cisli bezdir. Hele sadece anne sutuyle beslenen cocuk 10 güne kadar kaka yapmayabilir .testlerini yaptırın bence. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir ve ya alerji olabilir bebeginizde

Kızlar canım çok sıkkın yorumlarınızı bekliyorum :KK43:
Kızımın doğum kilosu 3.600 dü. 1. ayında 4.360 kg. Kilo alımı gayet iyi gidiyordu. Sadece anne sütüyle besleniyor. Son 2 haftadır hem kakasını haftada 1 yapması hem de gözle görülür az kilo alımı sebebiyle bugün sağlık ocağına tartıya götürdüm. 2 haftada sadece 50 gr almış 4.410 :KK43: Şuan 44 günlüğüz. Genel olarak bir huzursuzluğu, rahatsızlığı yok. Cop cop emiyor memeyi. Sadece hergün yaptığı kaka haftada 1'e düştü. Sütümle ilgili bir problem mi vardır sizce? 2 hafta sonra 2 ayı dolduğunda alması gereken kilonun kalanını alabilir mi?
Mama başlamak istemiyorum ama mecbur kalacağım galiba 2 haftada 50 gr nedir yaa :KK61:
Insallah kalan kiloyu tamamlar bendede ayni sorun vat:(

Ne aşıymış bu yaa mahvetti bizi ilk defa bu kadar huysuz huzursuz atesli bir gun gece geciriyoruz insallah sabah duzelir hic uyumadi surekli memede kalmak istiyor bende atesten korkuyorum kucagimda sicaktan daha cok cikmasin diye yatiriyorum uyanıyor bu saate kadar böyle gitti
Yatatak emzirsen ten temasi olmadan kuzucuk guvendebolmak istiyor belli ki 2. Ay adimizi oldigumuzda benim kizim cok korktu kolunu bacagini kafasini cok siki tutturdu hemsire galiba 3 gun cocuk sicrayip durup durup agladi

Canım benimki sadece anne sütü alıyor ama çok gazlıydı Gece gündüz doğru düzgün uyumuyordu. Biraz kırkı çıkınca düzeldi. Ben de gaz damlalarını bıraktım her gün kimyon içiyorum rezene içiyorum çok gazı olursa bebeğe de kimyon veriyorum Damla’yı bırakınca rahatladık yani :)) bazen akşamları ağlıyor ama eskisi gibi değil Ama seninki kolikse zamanı dolmadan düzelmeyebilir Benim iki numara kolikti de 3 aylık olduğunda herşey düzene girmişti
Kimyonu nasil hazirliyosun ne kadar veriyosun canim

sütün kalitesi düşük olsa ilk ay da kilo alamazdi sanki. değişen birşey olmalı. artık daha uzun mu uyuyor, geceleri daha az mi emiyor? memede emerken yutkundugunu duyuyor musun? bizimkinin bu aralar istahi azaldi ben de bir kilo kontrol ettiricem.
Değişen birşey yok ki. Sadece önceden kesintisiz doyana kadar 10 dk kadar emerken şimdi 2-3 dk sonra kafasını arkaya atıp memeyle kavga ediyor. Bırak tut şeklinde emiyor ama yine emiyor 10-15 dk. Yutkunma sesi de geliyor, ağzının kenarından süt de sızıyor. Anlamadım neden bu kadar az kilo aldığını :KK43:

Atlas asidan sonra hic ağlamadığı kadar agladi yanaklarindan yaslar suzuldu ahh yaa aksama dogru atesi cikti surup verdim soydum dustu sonra ama uyuyamadi en son 9 gibi yatakta beraber yattik 10a dogru uyudu 11.30da kalktim atesi var yikadim simdi biraz dustu sabaha kadar nobet bakalim insallah cikmaz atesi
Suan nasilsiniz canim

Kızlar canım çok sıkkın yorumlarınızı bekliyorum :KK43:
Kızımın doğum kilosu 3.600 dü. 1. ayında 4.360 kg. Kilo alımı gayet iyi gidiyordu. Sadece anne sütüyle besleniyor. Son 2 haftadır hem kakasını haftada 1 yapması hem de gözle görülür az kilo alımı sebebiyle bugün sağlık ocağına tartıya götürdüm. 2 haftada sadece 50 gr almış 4.410 :KK43: Şuan 44 günlüğüz. Genel olarak bir huzursuzluğu, rahatsızlığı yok. Cop cop emiyor memeyi. Sadece hergün yaptığı kaka haftada 1'e düştü. Sütümle ilgili bir problem mi vardır sizce? 2 hafta sonra 2 ayı dolduğunda alması gereken kilonun kalanını alabilir mi?
Mama başlamak istemiyorum ama mecbur kalacağım galiba 2 haftada 50 gr nedir yaa :KK61:
Canim cok detayli bilgim yok maalesef benim :(

Normalmiş ben son kontrolde rahim hala ince ama gelecek ay olabilirsin demişti. Evet benimde planlarımda 7 8 ay olmamaktı. :KK43:
Ayyy çok mesuttum regli olmadığım için. Hem yoğun hem ağrılı oluyorum ben. Kan değerlerim düşüyor bu kanamalardan. Bakalım doğurunca ağrıların geçer kısmı ne kadar gerçeği yansıtıyormuş. Keza evlenince geçer tam bir fiyasko idi :KK48:

Kimyonu nasil hazirliyosun ne kadar veriyosun canim
Bir çay bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı kimyon koyuyorum biraz bekletip sarısı suya çıkınca bebeğe iki çay kaşığı veriyorum kalanı kendim içiyorum. Ben her gün içiyorum bebeğe çok gazı olunca damla yerine veriyorum.

Bir çay bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı kimyon koyuyorum biraz bekletip sarısı suya çıkınca bebeğe iki çay kaşığı veriyorum kalanı kendim içiyorum. Ben her gün içiyorum bebeğe çok gazı olunca damla yerine veriyorum.
Cok tesekkur ederim :)

Back