2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi bor derece tavsiyeniz varmi ben weewell almistim atesi var biliyorum ama 36 ölçüyor sinir oldum gecen seferde böyleydi atesi yok heralde hava sicak demistim ağustostu ama yok eksik ölçüyor

Iyi bor derece tavsiyeniz varmi ben weewell almistim atesi var biliyorum ama 36 ölçüyor sinir oldum gecen seferde böyleydi atesi yok heralde hava sicak demistim ağustostu ama yok eksik ölçüyor
Canım ben braun kulaktan ölçer kullanıyorum senelerdir de kullanıyorum çok memnunum doğru ölçüyor

Sabah 8 de tekrar surup verdim cok sukur 1 saat uyuduk
Sabaha kadar hic uyumadi 6 dan sonra memede 1 saat o uyudu artik hic bu kadar huzursuz olmazdı yaa keyfi yok cocugun insallah bugun gecer mama bile yemek istemiyor
Kıyamam ben ona ya inşallah bugün rahatlar

Canım uzun süre bir gün yaptı bir gün yapmadı. 3 gün önce tüm damlaları çöpe attım 3 gündür üstüste yaptı inşallah böyle devam eder , siz nasılsınız
Insallah ya amin. .bızde gecen iki gün ust uste yapmıstık uc gundur yapmıyordu bugün sabah yaptı ama hala sancısı devam ediyor aklım almıyor inşallah makatta çatlak vs yoktur

Ben klasik koltuk altından ölçen dijital ölçer den kullaniyorum canım en doğru sonuç koltukaltindan oluyor sanırım olcmesi zor oluyor ama emzirirken olcuyorum kolay oluyor

Değişen birşey yok ki. Sadece önceden kesintisiz doyana kadar 10 dk kadar emerken şimdi 2-3 dk sonra kafasını arkaya atıp memeyle kavga ediyor. Bırak tut şeklinde emiyor ama yine emiyor 10-15 dk. Yutkunma sesi de geliyor, ağzının kenarından süt de sızıyor. Anlamadım neden bu kadar az kilo aldığını :KK43:
ilk anda gelen sütü mü beğenmiyor acaba, fazla hizli veyafazla yavas akiyorsa. benimki böyle yapinca diger memeyi veriyorum, onu kesintisiz iciyor. sonra ilkine donunce kavga etmiyor.

bir sonraki emzirmede farkli memeden mi basliyorsun, ayni memeden mi?

Ben klasik koltuk altından ölçen dijital ölçer den kullaniyorum canım en doğru sonuç koltukaltindan oluyor sanırım olcmesi zor oluyor ama emzirirken olcuyorum kolay oluyor
Benim ki de ondan bende en dogru ordan alınır diye biliyorum ama sanirim bu derece de sorun var hangi marka seninki

Gúnaydı canlar ve onlaein canlari iyi bir gün olmasi dilegiyle kizlar bir sorum var benim kizin kalasında beyaz parcacıklar var bunlar neoluyor anlayamadim bi yardimci olurmusubuz

Gcmis olsun Rabbim kolaylik versin atesi var mi takio ediyomusun calpol onerdiler mi agrisi varsa bir cay kasigi ver istersen bizim haftaya asisi insallah kolay atlatriz
Çok teşekkür ederim canım. Bugün iyiyiz biraz,atlattık galiba ilk gün fazla ağlamadı :dua:ama 2.gün baya mizmizlandi.Ateşini sürekli takip ettim ilk gece uyumadım zaten ateşi olur da görmem diye.2.gün bi sabah bide ikindi ateşi oldu hemşire 4 saatde bir ateşi çok olursa ağrı kesici verebilirsin demişti verdim.Bide "kolunda akıntı alan olabilir hiç dokunma ama bacaklarında şişme olursa kolonyalı pamuk koy bastır ovalama "dedi.Çok şükür şişme falan da olmadı inşallah siz kolay atlatırsınız canim:KK200:

Onur_hira_ela Onur_hira_ela cuma günleri hala dua ediyor musun hepimize canım :) ??
Beboş fırsat vermiyor canım:emir_bebek:
Fırsat verince de mecbur temizlik misafir falan alıyorum. Olmuyor bi türlü.Bi 6 aylık falan olsun yine başlayacağım inşallah :dua:
Bide hâlâ leke oluyor bazen ondan dolayı da içim rahat etmiyor :işsiz:

Ayyy çok mesuttum regli olmadığım için. Hem yoğun hem ağrılı oluyorum ben. Kan değerlerim düşüyor bu kanamalardan. Bakalım doğurunca ağrıların geçer kısmı ne kadar gerçeği yansıtıyormuş. Keza evlenince geçer tam bir fiyasko idi :KK48:
Kizimdan sonra benim agrilar gecmisti. İgne ile ilk iki gunu geciriyordum adet oldugumda ama birak igneyi agri kesici bile almiyordum dogum sonrasi. Bakalim bundan sonra nasil olacak.

Back