- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #78.361
Mutlaka kilosunu takip et sık sık da emzir bi sorun olacagini sanmiyorum.Ay inşallah daha rahat şimdilik bıkac gundur uykuları uzadı hafıf kılo ins kılo vermezde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka kilosunu takip et sık sık da emzir bi sorun olacagini sanmiyorum.Ay inşallah daha rahat şimdilik bıkac gundur uykuları uzadı hafıf kılo ins kılo vermezde
Alır alır merak etme sen. Emzir sürekli hem sütün sahada artar ne güzel.Sureklı emzırıom suanda bakalım inş yeterlı kılo alırda boyle devam ederız
Maşallah sizeBizde 2 aylık olduk.
Allaha emanetler canim. Yarin obur gun birakip ise baslayacaz.. nasil yapacaz bilmiyorum ya. 2 sa kahvaltiya gittiğimde bile cok ozledim. Döndüm geldim nasil seviyorum, opuyorum kokluyorum. Eltim sasirdi ay bu nasil sevmek diyorBen birakip cikmaya bi cesaret edemiyirum.yaa ya cok aglarsa ya bogazina bisey kacar mudahale edemezse diye uyumaya bile gitmiyirum nokcak brnim halım
insallah canim benim,insallah hepimizinki bolbol olur2 saatte 20 ml bazen daha az malesef en bana bakma ben napiyorsam arttiramiyorum insallah seninki bol bol olur
amiiiinnn sagolasin canim benim❤Maşallah prensese rabbim evlatlarımızı korusun kollasın![]()
Eşim seviniyor oğlumun güçlü bir annesi var diye bazende herseyin oğlun olmuş bana artık sormuyorsun bir kahve yapayımmı falan diyebide ilk çocukta böyle olduysan ikincide tamamen beni görmezsin sen diyo
![]()
Cok tesekkur ederiz canim benim ❤ ay bilemedim cok zor dogurdum minnosumu,kolay kolay veremem herhalde kimselere teyzesiAy masallah bu nasıl tatlı bişe talip mı olsak acaba kızınıza![]()
Regenesis alicam ben.hamileyken onu kullaniyordum.doktor vermedi ama yinede basliycam.dermanim kalmadiBenimki de vermedi
cok sagol canim benim.bunu duymak rahatlatti beni bi nebze.ben mama takviyesi de yapiyordum gunde.veya sol göğsümü sagip biberonla veriyordum.biberona alisir diye korkuyorum ama napim baska carem yokMaşallah Allah esirgesin. Benim eltim 21 ay tek göğüsle emzirdi diğer gogusunu almadı 3 cocuguda çünkü tuzluydu 3 aylık olunca fark ettiler ve mama bile vermedi yetti o memedeki sütü hiç sıkıntı etme kendine![]()
Kiz oyle deme heves ettim o kadar. Biz zaten tek bir kez tatile cikmiyoruz. Antalya tatili ayri, haftasonu kacamaklari ayri. Resmi tatil p.tesiye cumaya geldi mi hemen kaciyoruz bir yerlere. Deneyip gorecem, insallah Malatya kadar kotu degildir.Orkisde belki malatyada ki gibidir turizmin olmadigi yerde otelciligin iyi olacagini pek sanmiyorum acikcasi eger ki olursa biz kis tatili yapocaz ama iki gunluk nigde nevsehir 4.5 saat buradan ama yaza kesin antalyaya gidiyoruz o yuzden ben kis icin sadece termal olsun dedim ama su kriz bitmezse yakinda evden cikamiicaz o auri
Ben arkadaşımdan duydum beğenmişler balayına oraya gitmişlerdi ordan da nevsehire.Kiz oyle deme heves ettim o kadar. Biz zaten tek bir kez tatile cikmiyoruz. Antalya tatili ayri, haftasonu kacamaklari ayri. Resmi tatil p.tesiye cumaya geldi mi hemen kaciyoruz bir yerlere. Deneyip gorecem, insallah Malatya kadar kotu degildir.
Vaaay super o zaman sevindim sagol canimBen arkadaşımdan duydum beğenmişler balayına oraya gitmişlerdi ordan da nevsehire.
Ne bilim canim sonucta malatyayla maras kiyaslanamaz beklentin yuksekse begenmezsin diye soyledim sonucta o kadar yol geleceksinizKiz oyle deme heves ettim o kadar. Biz zaten tek bir kez tatile cikmiyoruz. Antalya tatili ayri, haftasonu kacamaklari ayri. Resmi tatil p.tesiye cumaya geldi mi hemen kaciyoruz bir yerlere. Deneyip gorecem, insallah Malatya kadar kotu degildir.
Ben genede bı sabah sorayım başkasına sana haber ederim.Vaaay super o zaman sevindim sagol canim
benim kiziminda saci arkadan dokulmustu onler duruuordu 4 aylikken kuafore goturup makine ile kestirdik oglaninda dokulme baslayinca kestirecegiz. Dokuldukce kakasindan sac cikmasi artiyir yutuyor cunku. Zarari yok ama surekli dokulecegine ayni boyda yeniden cikmasi daha mantikli bence.Günaydın kızlar nasılsınız kafamda deli fikirlerkızın saçı konaktan
Ne uyumasi cnm. Kerata is basinda yineHerkes uyumakta sanırım :))
Zeka kartlarını nerden aldin canimUzmanlar bebeklerin herşeyi anladığını söylüyorlar. Bir yetişkin gibi konusun diyorlar. Öyle bebeksi konuşmakta doğru değilmiş. İçeri geçerken ben içeri gidiyorum şu işim çar bu işim var ve geleceğim şeklinde konuşmak gerekirmiş. Ben tüm gün evde sanki yaşitım var gibiyim :)))) bugün zeka kartlarım geldi onlarla aktivite yaptık mesela. Çok güzeller. Çok sevdi. Her gün bşr masal okuyorum ama böyle ifadeler ile mimiklerimi kullanarak bayılıyor buna :) şarkı açıyorum netten kırmızı balık, pazara gidelim, mini mini bir kuş vs hareket ile ona söylüyorum. Gülüyor hoşuna gidiyor. Ve anlıyor. Dışarı bir çıksam bir kaç tane daha görseli fazla masal kitapları alacağım. Zeka gelişimi en çok 0-3 yaş aralıgında gelişirmiş.
Canim kac kilo senin evlatBizde 2 aylık olduk.
Bizdede ayni sorun var bugun denemek icin 2 defa mama versim cocugun midesi sisti ben rahatsiz oldumKızlar hellpp doktor tavsıyesıyle mamayı bıraktık sadece memeyle devam edıyoruz.. Doyduğunu ac olmadıgını nasıl anlarım.. Sütüm var ama emerken uyuyakaluyo hep
Ben kucaga alirken degilde yatirirken dikkat ediyorum ama kafasini hep saga dogru ceviriyorValla Bnm ile kucak seviyor. Ve sanki kafasının sol tarafı düzleşmiş geldi bana![]()
Yetip yetmediğini anlamıyorumkı az çiş yapıyor bıde nasıl artarkı acabaBizdede ayni sorun var bugun denemek icin 2 defa mama versim cocugun midesi sisti ben rahatsiz oldum![]()