2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gerizekalının biri gecenin bu saatinde bilmediği insanın ziline 2 kez üstüste basarak bebeğimi uyandırdı ve bu gece 1de zorla.uyutmustum .vallahi bela okumamak için zor duruyorum içim gıdır gıdır ediyor !!! Beyinsiz!!!

Neye üzülüyorsun kuzum başından beri oyleyiz üzülme Allah sağlık sıhhat versinm alışınca bir süre sonra tekrar uyumayabilir yetmiyor diye düşünme alışınca uyumuyorlar

Yetip yetmediğini anlamıyorumkı az çiş yapıyor bıde nasıl artarkı acaba
Günlük cisli bez ağırlığı 5 yumurta ağırlığında ise doyuyordur diyorlar böyle takip edebilirsin canım. Emzirdikce ve pompa yaptıkça artar

Ayy bizde de firin var hamur makinesinin sesi insanlarin bagirma sesi tamir duzen degisikligi sesi ustune kokular aahhh ...

Sureklı emzırıom bakalım cocugum ac kalmasında artar inşallah bıkac gune. Ana yuregı dayanmıyor kndımı zor tutuyom
Doktor mamayi kes dediğine göre doyuyordur canım ne kadar mama alıyordu ki?

Uzulme canm ben de cok uzuluyordum birkac gundur pek takilmiyorum buna sagip buzdolabinda biriktirip 60 cc olunca iciriyorum ben de

2 gece önce bize de oldu neyseki zilin sesi dusuk bizim kapılarda kapali olunca atlas duymadi ama ben esimin sövmesine kalktim
Üst kata gelen sarhosun biri ekmek uzatmis gozu yari kapali esimde sövünce çocuk neye ugrsdigini sasirmis ozur dileye dileye kaçmış

Oturduğumuz apartmanda anhtar cektirmemek icin milletin ziline basan bu sahis sayesinde zili koparttim kurtuldum o zil sesinden gelen arıyor kapidayim diye :)

Kızlar hellpp doktor tavsıyesıyle mamayı bıraktık sadece memeyle devam edıyoruz.. Doyduğunu ac olmadıgını nasıl anlarım.. Sütüm var ama emerken uyuyakaluyo hep
Öncelikle çok sevindim senin ve bebeğin adına. Şöyle bir şey var, sen mamayı bırakıyorsun ama memelerin bundan haberi yok. O yüzden birden değil kademeli kesmeni tavsiye ederim. Kaç öğün veriyorsun bilmiyorum ama hergün bir öğünü kaldırarak bırakmalısın, yoksa gerçekten aç kalabilir. Diğer zamanlarda da bol bol emzirmelisin. Sağlık ocağında tarttırıp üç gün sonra tekrar giderek kilo alımını takip et, üstünde aynı kıyafer ve temiz bez olsun. Çişini takip et, arkadaşlar yazmış günde 5 -6 yumurta yada bir margarin ağırlığında çişli bez alman gerekiyor. Memende sürekli uyuması da normal, mayıştırıyor bence meme. Benimki de uyuyor sürekli. Az ama sık emiyor.

günün toplamında mı bez ağırlığı öyle olacak? o kısmı anlayamıyorum ben

Kızlar dün 2 ay aşısı olduk dünden beri ağlıyor yavrum öyle bi içerli ağlıyor ki dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…