2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnn sifira vyrsan da konak derisiyle alakali yine gecmez ben zeytinyagiyla yagladim biraz bekleyip erkek taragiyla taradim ve yikadim gecti simdilik
Yok konak için değil cnm konak saçının yarısını döktü tararken o yüzden konpleaini mi kessem dedim

K kuzuyolda canm zeytin yagina karbonat karistirip sacina surup taramistik biz banyo oncesinde konak icin
Yapıyorum cnm hatta babe şampuan kullanıyorum

Kizlar size bir sorum olacAk, bebegim 10 ekimde 2 aylik oldu. Siz bebeklerinizle ne tur aktiviteler yapiyorsunuz, yoksa hala mi kucuk, cunku bennim bebegim mamayi yedikten 10dk sonra mizmizlanmaya basliyor ve sonra da agliyor hic durmuyor onunla ne yapacagimi bilmiyorum. Ne zaman biraz oturmaya baslayacak cunku gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.
Mamadan sonra gazını çıkarıyor musunuz. Belki gazı vardır yoksa doyunca ya uyuyorlar ya da mutlu oluyorlar. Belki gazı vardır da muzmızlanıyordur. Biz sadece konuşuyoruz oyuncaktan bir şey anlamıyor

Bu arada biz dede Konak varmış ben anlamamıştım deri soyuluyor sanıyordum. Chmartesi doktor söyledi. Zeytinyağ sürüp yıkayın geçer ya da Konak için şampuanlar varmış.

Bizde 2 aylık olduk.

Eklentiler

• upload_2018-10-15_16-50-28.jpeg
    upload_2018-10-15_16-50-28.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar hellpp doktor tavsıyesıyle mamayı bıraktık sadece memeyle devam edıyoruz.. Doyduğunu ac olmadıgını nasıl anlarım.. Sütüm var ama emerken uyuyakaluyo hep
Bende sormuştum doktoruma, emer emer sonra kafasını çeker geriye doğru ve uyumaya devam eder demişti. Nasıl bıraktırdı kilo alımı iyimiydi bu ay kaç kilo ya da gram almış?

Kızlar hellpp doktor tavsıyesıyle mamayı bıraktık sadece memeyle devam edıyoruz.. Doyduğunu ac olmadıgını nasıl anlarım.. Sütüm var ama emerken uyuyakaluyo hep
Zaten bebek belli ediyor canım kendini. Aç bebek ağlıyor ve uyumuyor. Tok bebek uyur gece gündüz farketmez

Uzmanlar bebeklerin herşeyi anladığını söylüyorlar. Bir yetişkin gibi konusun diyorlar. Öyle bebeksi konuşmakta doğru değilmiş. İçeri geçerken ben içeri gidiyorum şu işim çar bu işim var ve geleceğim şeklinde konuşmak gerekirmiş. Ben tüm gün evde sanki yaşitım var gibiyim :)))) bugün zeka kartlarım geldi onlarla aktivite yaptık mesela. Çok güzeller. Çok sevdi. Her gün bşr masal okuyorum ama böyle ifadeler ile mimiklerimi kullanarak bayılıyor buna :) şarkı açıyorum netten kırmızı balık, pazara gidelim, mini mini bir kuş vs hareket ile ona söylüyorum. Gülüyor hoşuna gidiyor. Ve anlıyor. Dışarı bir çıksam bir kaç tane daha görseli fazla masal kitapları alacağım. Zeka gelişimi en çok 0-3 yaş aralıgında gelişirmiş.
Merhaba, zeka kartlarınızı nereden aldınız acaba?

Emmek yoruyordur canim onu kilo takibi yap yakinsan asmye cisli bezine bak mutlaka sık sık emzir sanmam ac kalacagini insallah

Bende sormuştum doktoruma, emer emer sonra kafasını çeker geriye doğru ve uyumaya devam eder demişti. Nasıl bıraktırdı kilo alımı iyimiydi bu ay kaç kilo ya da gram almış?
Ya ben bastanberı hıc sadece meme vermemiştim cesaret edıp cok gaz problemı baska olunca dr a göturdum mamayı eksık vermeme ragmen kılosu baya iyi çıktı. Bu ay sadece meme ver dedi yeterlı kılo almazsa ben yazarım mama.. Üç gundur sadece meme verıyorum emerken süreklı uyuya kalıyor eskısı gıbı çişte yapmıyo . Açlıktan kan şekerimi düşüyor dıye korktumda memede her sıktıgımda süt cıkıyor ama velet memeye gelınce uyuyo

Kızlar ben kilo alımı sınırda olduğu için mama öğün sayısını arttırırdım artık gündüzleri de uyuyor Bebeğim.açlıktan uyumuyormuş yavrum. Sütüm az sağıyorum sonra kaşıkla veriyorum. Ne yapayım bu da benim şansım
Bizde berkinde hata yaptık o konuda dil bağı varmış yoruluyor içmiyormuş biz doydu zannediyorduk 1 saat sonra ağlayınca veriyorduk emziği meğer mama istediği için emzik tutuyormuş
Şimdi de sadece açken emzik alıyor diyorum acıkmış acemilik mi dersin ne dersen işte :(

Bizde berkinde hata yaptık o konuda dil bağı varmış yoruluyor içmiyormuş biz doydu zannediyorduk 1 saat sonra ağlayınca veriyorduk emziği meğer mama istediği için emzik tutuyormuş
Şimdi de sadece açken emzik alıyor diyorum acıkmış acemilik mi dersin ne dersen işte :KK43:
Bizimkisinde sütümün doyurmamasınsan. Emzikte almıyorki

Ya ben bastanberı hıc sadece meme vermemiştim cesaret edıp cok gaz problemı baska olunca dr a göturdum mamayı eksık vermeme ragmen kılosu baya iyi çıktı. Bu ay sadece meme ver dedi yeterlı kılo almazsa ben yazarım mama.. Üç gundur sadece meme verıyorum emerken süreklı uyuya kalıyor eskısı gıbı çişte yapmıyo . Açlıktan kan şekerimi düşüyor dıye korktumda memede her sıktıgımda süt cıkıyor ama velet memeye gelınce uyuyo
Aç çocuk ağlar canım. Bir düştü iki düştü hep mi aynı olur. Doktorda aynı şeyi diyorsa bırak mamayı. Boşver emin ol aç çocuk basar yaygarayı

Eskıden aşırı işiyodu gunde üç kıyafet değiştirdiğimş biliyom sırtına kdar ıpıslqk olurdu şimdı az işiyor 4-5 değiştirıyom ıkı gundur
Iyi bence dr dediyse korkma en bastan olmasi gerekn buydu bebegim cok gazli ve huysuz diyordun mamadan kaynakliydi muhtemelen oda gecer bak gorursun insallah sutun yeterli olur

Back