2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah barekallah güzel sütün oluyor demek ki
Makine varsa sağ hemen at biraz dolaba
Hastalık olur birşey olur kullanırsın
Ben bugün gözümden operasyon geçirdim doktor sakinleştirici verdiği için sütünü sağ dök dedi
Dolaptaki sütlerim kurtarıcı oldu bana
Göğsüm yara olduğunda dolaptan verdim bir öğün bile dinlenince toparlanıyor göğüs
Bol bol varken at azıcık dolaba üzerine tarih de yaz zamanı geçmeden bitir

Ben başladım canım
Akşam 6 dan sonra yemiyorum
Bol su, süt çayları yatana kadar
Topik açarsan koşa koşa gelirim

Suan gobegime bakarak sana evet diyorum ama emzirirken olur mu o isler daha erken degil mi canim

Aynen canım bende sürekli cekiyorum hergun buyuyolar gün geçtikçe daha da farklı olucak :)

Sadece dengeli beslenicez zaten diyet değil .Yani sizi bilmem ama ben tatlı ve hamur işi yiyorum su an
Aynen bende oyle besleniyorum 3 ogun yemekse 3 ogunde abur cubur yiyorum ama tamamen sut olsun azalmasin diye benimkisi cok kilo aldim ya yanlarim cikmis cok pis dar kot falan giyince pörtluyorlar

Eki Görüntüle 2196479 Siz şimdi birde lohusa sacimi görün
Yok canim giz altlarım mor falan degil
cok guzel saclarin ya hic bu kadar uzun sacim olmadi. Suan bisey yapamadigindan canim o ayni sac makyaji yapsalar daha guzel olursun annelikte insana ayri bi guzellik katiyor cunku her ne kadar suan pasakli olsakta

T TubaSude Minik kuzular olduk 3 kişi yok mu arttiran :) önümüzdeki salı başlıyoruz

Rejimler hep Pazartesi başlar halbuki

Alayım diyorum bende. Sütüm arttı mamayı kesmek istiyorum artık.
Ben de denemek için ebebek ten aldım baby&plus elektrikli çok memnun kaldım çok güzel süt çekiyor fiyatı da çok uygun

Sağol canım Allah razı olsun

Rejimler hep Pazartesi başlar halbuki

Ben de denemek için ebebek ten aldım baby&plus elektrikli çok memnun kaldım çok güzel süt çekiyor fiyatı da çok uygun

Sağol canım Allah razı olsun
Salı da biter :) bu sefer ideal kiloya inene kadar durmicaz insallah

Salı da biter :) bu sefer ideal kiloya inene kadar durmicaz insallah

Kendime bir maşallah diyorum
Ben çok iradeliyimdir bu konuda
Kaçamak yapmam saatimi geçirsem ağzıma lokma atmam
Çok güzel rejim yaparım
Ama yürüyüş yapamayacağım sanırım
Bebiş benden başka kimse de kalmıyor ve susmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…