- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #77.281
Gezegenli olandan siparis verdim insallah ilgilenir benim yaramazEvet gece tavanda donuyor ay yildiz gezegen vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gezegenli olandan siparis verdim insallah ilgilenir benim yaramazEvet gece tavanda donuyor ay yildiz gezegen vs
Cocuga gore degisir bir sey diyemem cnm :) ben solomom baby aldim guzel :)Arkadaşlar kızım çok gazlı biliyorsunuz birçok şey denedim şimdi acaba kanguru alsam mı diye düşünüyorum sever mi acaba rahatlatır mı? Ne dersiniz alırsam da hangi markayı alayım
Bence çekicek sabah 5ten sonraki krizlere yardimci oluyor en cok .Gezegenli olandan siparis verdim insallah ilgilenir benim yaramaz
O sabah 5 krizi bizde 2 gundur gun boyunca hic bitmiyor artik yatip kalkmaktan bel fitigi agrim basladi yine bugun soyle 2 saat uyumadi yani en son sabah 10 gibi 1 saatten fazla uyuduBence çekicek sabah 5ten sonraki krizlere yardimci oluyor en cok .
Seneye yine boyle sohbetler edebilecek miyiz acaba burda :)Evet maşallah hızla büyüyor yavrular seneye bu zamanlar ne tatlı olurlarrr şimdiden hayal ediyorum yerim yerimmm
Benimki emmiyor ama sagmayi birakmam o zaman :) insallah bizler de sadece aut verebilcegimiz gunleri goruruzrofleli_kedi @basbelasiyim
Efsun64
exixizimm
Bugün annemdeydim bir komşusu geldi 8 sene önce sezaryen yapmış sütü yokmuş tam 4 ay her mamadan önce çocuk bırakana kadar emzirmis ve manuel pompayla pompa yapmış. Sütü 4 ay sonra gürül gürül gelmiş ve mamayi birden bırakabilmis. Bebeğini de 2 seneyi aşkın emzirmis zor biraktirmis .İnternette tanımadığımız insanların yaptıklarını okuyoruz ama bu baya iyi tanıdığımız komşumuz . bana çok umut ışığı oldu size de olsun istedim. Emzirmeyi ve pompayi bırakmayın sutunuz hiç gelmese bile devam edin ki hepimizin az da olsa sütü var
Durumumuz cok benziyor sutumuz artsin da en azindan biberonla verelim napalim nasip... Suan kv gil geldi sutumu azaltan kadin cok kizginim ama iste bisey olmamis gibi davranmak durumundayim... O da zaten hic vicdan azabi cekiyor gibi davranmiyor......Yok iste emmiyor bi turlu emmiyor
Cikdircam artık
Memeyi açtığım anda kıyamet kopuyor
Açlıktan öluyor zorla 2-3 çekip bırakıyor
Mama vermedim 4-5 saat ağlamaktan helak oluyor yine de mama almıyor
Atak dönemi mi zaten uyumuyor durmuyor bi de beni istememesi gücüme gidiyor
Gunduz 3 defa 40 dakika uyku var sadece tam 40. Dakikada uyaniyir sonrasi memede gecuyir ana kucaginda ve ciolak iyalaniyir en cok soy birak 1 ay once altini zor alıyordumO sabah 5 krizi bizde 2 gundur gun boyunca hic bitmiyor artik yatip kalkmaktan bel fitigi agrim basladi yine bugun soyle 2 saat uyumadi yani en son sabah 10 gibi 1 saatten fazla uyudu
Bugün zaten çok yoruldum, ayyy bir de ne göreyim GÖBEK mi o bağımsızlığını ilan eden. Tamam çok zayıf değildim belki de, Dümdüz karnım vardı be yaaa
Selam :)Selam ey ahali...
O uyku neden beboşlar uyuyunca kaçıyor? Evren benimle dalga geçiyor![]()
Lansinoh tekliKızlar göğüs pompası olarak ne kullanıyorsunuz?
Durumumuz cok benziyor sutumuz artsin da en azindan biberonla verelim napalim nasip... Suan kv gil geldi sutumu azaltan kadin cok kizginim ama iste bisey olmamis gibi davranmak durumundayim... O da zaten hic vicdan azabi cekiyor gibi davranmiyor......
Kızlar göğüs pompası olarak ne kullanıyorsunuz?
Canim isal derken gunde kac kere yapiyo benimkide 2gùnde 1 yaptiginda sulu yeşil yapmisti hatta buraya yazdim birkerede balgamli gibi yapmisti bugynde kopúklú gibiydi cocuk soktoru olan yigenime fotosunu cekip attim normal birseyi yok desi biogaia damla kullan dedi kullanmaya başladimNasılsinz kizlar. Bana yardımcı olurmusun, acilen . Bnm yavrum ishal kac gundur. Ateşi flnda yok hastaneye götürmeelimiyim. Belinden tasmis. Bn usuttugum icin mi boyle oldu yoksa bebegimi yeterinxe giydirmiyorm aslinda kat kat giyiriyorm ama . Smdi duysalar cocuga iyo bakamamis diceklerrr![]()
Ederiz herhalde belkide daha rahat oluruz kuzucuklarr diş çıkarıp yürümeye başladıklarındaSeneye yine boyle sohbetler edebilecek miyiz acaba burda :)
Benim yengeminde hic sutu olmuyormus 4 cocugunun 4 de mamayla buyudu simdi masallahlari var hic canini sıkma her serde bir hayir her hayirda bir ser vardir. Moralini yuksek tut bebekler her seyi hissediyorTesekkur ederiz teyzesi
Tesekkur ederim canimBenim yengeminde hic sutu olmuyormus 4 cocugunun 4 de mamayla buyudu simdi masallahlari var hic canini sıkma her serde bir hayir her hayirda bir ser vardir. Moralini yuksek tut bebekler her seyi hissediyor