• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rofleli_kedi rofleli_kedi @basbelasiyim Efsun64 Efsun64 exixizimm exixizimm

Bugün annemdeydim bir komşusu geldi 8 sene önce sezaryen yapmış sütü yokmuş tam 4 ay her mamadan önce çocuk bırakana kadar emzirmis ve manuel pompayla pompa yapmış. Sütü 4 ay sonra gürül gürül gelmiş ve mamayi birden bırakabilmis. Bebeğini de 2 seneyi aşkın emzirmis zor biraktirmis .İnternette tanımadığımız insanların yaptıklarını okuyoruz ama bu baya iyi tanıdığımız komşumuz . bana çok umut ışığı oldu size de olsun istedim. Emzirmeyi ve pompayi bırakmayın sutunuz hiç gelmese bile devam edin ki hepimizin az da olsa sütü var
Benimki emmiyor ama sagmayi birakmam o zaman :) insallah bizler de sadece aut verebilcegimiz gunleri goruruz :dua:

Yok iste emmiyor bi turlu emmiyor
Cikdircam artık
Memeyi açtığım anda kıyamet kopuyor
Açlıktan öluyor zorla 2-3 çekip bırakıyor

Mama vermedim 4-5 saat ağlamaktan helak oluyor yine de mama almıyor
Atak dönemi mi zaten uyumuyor durmuyor bi de beni istememesi gücüme gidiyor
Durumumuz cok benziyor sutumuz artsin da en azindan biberonla verelim napalim nasip... Suan kv gil geldi sutumu azaltan kadin cok kizginim ama iste bisey olmamis gibi davranmak durumundayim... O da zaten hic vicdan azabi cekiyor gibi davranmiyor......

O sabah 5 krizi bizde 2 gundur gun boyunca hic bitmiyor artik yatip kalkmaktan bel fitigi agrim basladi yine bugun soyle 2 saat uyumadi yani en son sabah 10 gibi 1 saatten fazla uyudu
Gunduz 3 defa 40 dakika uyku var sadece tam 40. Dakikada uyaniyir sonrasi memede gecuyir ana kucaginda ve ciolak iyalaniyir en cok soy birak 1 ay once altini zor alıyordum

Screenshot_20181009-210251_Facebook.jpg
Siz şimdi birde lohusa sacimi görün
Yok canim giz altlarım mor falan degil :KK53:

Durumumuz cok benziyor sutumuz artsin da en azindan biberonla verelim napalim nasip... Suan kv gil geldi sutumu azaltan kadin cok kizginim ama iste bisey olmamis gibi davranmak durumundayim... O da zaten hic vicdan azabi cekiyor gibi davranmiyor......

Ah bu kv ler hele bu dönemlerde nasılsın dese batıyor
Sen düşünmemeye takmamaya çalış

Eki Görüntüle 2196479 Siz şimdi birde lohusa sacimi görün
Yok canim giz altlarım mor falan degil :KK53:

Ne güzel gelin olmuşsun
Şimdi de göz altlarına Atlas kaçtı geçecek merak etme :)

Kızlar göğüs pompası olarak ne kullanıyorsunuz?

E bebek baby plus tekli

Nasılsinz kizlar. Bana yardımcı olurmusun, acilen . Bnm yavrum ishal kac gundur. Ateşi flnda yok hastaneye götürmeelimiyim. Belinden tasmis. Bn usuttugum icin mi boyle oldu yoksa bebegimi yeterinxe giydirmiyorm aslinda kat kat giyiriyorm ama . Smdi duysalar cocuga iyo bakamamis diceklerrr:kızgın::kızgın::kızgın:
Canim isal derken gunde kac kere yapiyo benimkide 2gùnde 1 yaptiginda sulu yeşil yapmisti hatta buraya yazdim birkerede balgamli gibi yapmisti bugynde kopúklú gibiydi cocuk soktoru olan yigenime fotosunu cekip attim normal birseyi yok desi biogaia damla kullan dedi kullanmaya başladim

Back