- 18 Nisan 2018
- 537
- 855
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.041
Canim emzirme danismanina gittim emmesinde problem yok krem yazdir yaralarini gecirmeye calis dedi fito bephantol lansinoh dextrocin garmastan pomaf hepskji denedim hafifletti ama geçirmedi daha sonra dil veya dudak bagi olbilir dediler bugun kbb doktoruna gittik ust dudaginda bag varmis ama operasyon gerektiren bisey degilmis dudagijni tam acamdigi icin bastirip yara yapıyormuşGeçmesi için neler yapıyorsun? Ben hastanedeki emzirme danışmanıyla çözmüştüm sorunumu, doktora gitmeme gerek kalmamıştı
Gunduzleri cogu zamman gogus klkaniyla dolasiyorum o yumusatiyo acisi azaldi gibu ama gecmedi cocuk doktoru da kontrol etti dudak bağını biraz daha buyugunce emmedeki acisi hafifler dedi 49 gunluk olduk insallah duzelirBenim de daha yeni iyileşti diyebilirim. Silikon göğüs uçlarıyla emziriyorum hala. İkisi de yarılmıştı, kan sızıyordu. Bağırmayayım diye elimi ısırdığım çok oldu. Çok şükür düzelince emzirmenin keyfine varabildim
Garmastan bir ayda etki etti, keşke 1-2 kullanımda olsaydı. Hatta o kadar çok şey yaptım ki hangisi etki etti bilmiyorum@Toprak_kr bende Çelik var çok da memnunum neden Çelik düşünmüyorsun ki
Camlarda sogur hemen
Ben sabah 11 de su koydum
Saat 5 de hala ılıktı su
T Tazeminimalanne benim doktor daha doğum sonrası taburcu olurken garmastan yazmıştı göğüs yarası için
Eğer hiç geçmiyorsa al
Duş almadan yarım saat -1 saat önce sur
Sonra duş alınca yıkayınca çıkar 1-2 kullanımda etkili diye okumuştum
Kizar slm uzun zamandır yazamiorum 8 gündur oglum hastanede yatiyor oksuruk hiriltiyla geldik kanında çok yüksek mikrop enfeksiyon çıktı yatış yapıldı cok sukur enfeksiyonu düştü kontrol amaçlı kardiyolojiye falan gorunduk orda koroner damarı normale göre biraz geniş çıktı ama yapısal olabilirmiş yanı son 1 aydır hastalık vs bunlarla urasiorum 2. Buçuk aylık çocuk bi sürü damardan ilaç aldı morelim sıfır biroance taburcu olalım diyé beklioruz inş çıkarız normal hayatimiza döneriz. Umarim herkes iyidir daha güzel hbrlerle gorusmek üzere. .Asi yaptiran arkadaslar, atesi saat basi takip edin. Birden yukseliyor. Benimki tum gun uyudu atesi yoktu, asidan 18 sa sonra atesi yukseldi. Ates düşürücü verin ama 38 i bulduysa ayrica ustunu soyun. Ben askili ince badi bıraktım ustunde, eklem yerlerini kollarini bacaklarini ve alnink islak pamukla sildim o sekilde düştü. Usutmemeye de dikkat etmek lazim. Zaten banyo yasak o yuzden ilik dusu hic soylemiyorum size. 1 sa kadar ugrastim ben atesi düşsün diye. 37 nin altina inince ince tulum giydirdim ustunu ortmeden biraktim. Cok giydirir ve orterseniz ateş dusmez hatta daha cok cikar. Aman diyim
Bu aradaNesrinay86 da asiya gitmis olmali. Bir de Tzadkiel uzun zamandir yok mu bana mi oyle geliyor
Yarın tavsiyene dinleyip deneyeceğim canım. Bakalım nasıl tepki verecek...Canım kanguruya koyunca eVde ağlıyor ama dışarı çıkar çıkmaz uyuyor az önce ağlamalarına dayanamadım yine çıkardım yarım saat uyudu , sen de dene dışarıyı bence
Hem de ne oynatmak. Kurallarim var benim diyor galibaBirdeeee bunlar şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar sankiagızlarını yuzlerini yediklerimin kuzucukları
Aslında bana da bunaltici geldi de doktordan sadece slinge izin çıktı. Deneyelim dedik. Bakalım sonumuz ne olacak :)Sling bana sıkıcı geldi acikcasi ben bunaldim kanguru daha ferah
Şimdiden alistiriyor galiba beni.Senin kız resmen karakterini ortaya koyuyor desene
Amin canim benim insallah gececek kocaman kocaman evlatlariniz olacak insalah hep boyle kalacak hallaeri yok ya kendimi oyle telkin ediyorum bende iki gun sonra bizi begenmeyeceklerAllah yardimcimiz olsun cok gerildigim anlarda diyorum ki Allahim bana sabir ver lutfen çünkü bazen tukendigimi hissediyorum hayat oyle bi sey ki bazen gücün oluyor kafan oyle sacma seylerle doluyor ki o olan gücunde gidiyor o yuzden kalbimize serinlik kafamiza rahatlik bedenimize saglik versin Allah bu gunlerde gececek tadini cikarmamiz gerek cunku ne buyugun ne kucugun simdiki zamanlari asla geri gelmicek. Iste ben bu sekilde telkin ediyorum kendimi :)
Cok gecmis olsun canim cok merak ettim seni Allah acil sifalar versin minige gececek insallahKizar slm uzun zamandır yazamiorum 8 gündur oglum hastanede yatiyor oksuruk hiriltiyla geldik kanında çok yüksek mikrop enfeksiyon çıktı yatış yapıldı cok sukur enfeksiyonu düştü kontrol amaçlı kardiyolojiye falan gorunduk orda koroner damarı normale göre biraz geniş çıktı ama yapısal olabilirmiş yanı son 1 aydır hastalık vs bunlarla urasiorum 2. Buçuk aylık çocuk bi sürü damardan ilaç aldı morelim sıfır biroance taburcu olalım diyé beklioruz inş çıkarız normal hayatimiza döneriz. Umarim herkes iyidir daha güzel hbrlerle gorusmek üzere. .
Doktordan neden sadece slinge izin çıktı canım??? Bebiş kaç aylık ve sling ne marka??Yarın tavsiyene dinleyip deneyeceğim canım. Bakalım nasıl tepki verecek...
Hem de ne oynatmak. Kurallarim var benim diyor galiba
Aslında bana da bunaltici geldi de doktordan sadece slinge izin çıktı. Deneyelim dedik. Bakalım sonumuz ne olacak :)
Şimdiden alistiriyor galiba beni.Beni daha neler bekliyor acabaa
Çok teşekkür ederi azimle emzirmeye çalışacağımSağol canım Allah razı olsun
Memeyi bırakmak istedikleri dönemler olacak canım
O dönemlerden birini yaşıyor olabilirsiniz
Sakın pes etme biberon verme
Benim kızıma da bübchenin bebe yağı alerji yaptı aynen böyle oldu
Artık yağlamıyorum
Evet canım hatırladım ama azıcık sağıp onu da kontrol ettim her zamanki gibi kokuyor. Biberonla vermeyin diyorlar bakalım aşmaya çalışacağız şu süreciArada sagi p biberonla vermeyi mi denesen canim acaba sutun tadindan vs olabilir mi benim bi ara kokuyirdu hatirlarsan
Cano ilk bebekte sadece emzirmeye cabalayan mamaya aldanmayan anne cok az kaldi heleki sezaryen olupda bu isin icinden cikarsin insallah sen benim oglumda bi gogsume karsi tepki basladi insallah korktugum basima gelmezde o gogsumu birakmazEvet canım hatırladım ama azıcık sağıp onu da kontrol ettim her zamanki gibi kokuyor. Biberonla vermeyin diyorlar bakalım aşmaya çalışacağız şu süreci
Maşallah size çok tatlısınızFotoğraflarıma baktım da bebişimle en yakın fotoğrafımız 2 hafta önceye aither gün babasıyla fotoğrafları var beyefendinin, ama benim sürekli memeler açık dolaşmamdan fotoğraf da çekemez olmuşuz
Çok teşekkür ederim canım moral oldun bana :) inşallah bırakmaz canım o kadar acıya zorluğa katlanıp emzirmeye çalışıyoruz inşallah devam edebiliriz . Tecrübeli anneler söyleyecektir değişik pozisyonları varmış canım o memeyi kabul etsin diye ama ben net bilmiyorumCano ilk bebekte sadece emzirmeye cabalayan mamaya aldanmayan anne cok az kaldi heleki sezaryen olupda bu isin icinden cikarsin insallah sen benim oglumda bi gogsume karsi tepki basladi insallah korktugum basima gelmezde o gogsumu birakmaz
Aynen sipalar:) daha küçücük boylariyla nasil da bilmisler simdiden ilerleyen zamanlari hic düşünemiyorum :)Amin canim benim insallah gececek kocaman kocaman evlatlariniz olacak insalah hep boyle kalacak hallaeri yok ya kendimi oyle telkin ediyorum bende iki gun sonra bizi begenmeyecekler
Uzun zamandır bir filmin sonunu göremedimBiz netflix üyeliğimizi kapattık nası olsa izleyemiyoruz diye, daha ömür boyu izleyemezmişiz gibi geliyor
Gecmis olsun canim allah sifa versin bir an once evinize cikarsinizKizar slm uzun zamandır yazamiorum 8 gündur oglum hastanede yatiyor oksuruk hiriltiyla geldik kanında çok yüksek mikrop enfeksiyon çıktı yatış yapıldı cok sukur enfeksiyonu düştü kontrol amaçlı kardiyolojiye falan gorunduk orda koroner damarı normale göre biraz geniş çıktı ama yapısal olabilirmiş yanı son 1 aydır hastalık vs bunlarla urasiorum 2. Buçuk aylık çocuk bi sürü damardan ilaç aldı morelim sıfır biroance taburcu olalım diyé beklioruz inş çıkarız normal hayatimiza döneriz. Umarim herkes iyidir daha güzel hbrlerle gorusmek üzere. .
Çok geçmiş olsun, bu konuda bilgim yok ama arkadaşlar yardımcı olacaktır. Allah sağlık versinKizlar daha once yazdigim gibi ben ms hastasiyim. Oglumu emziriyorum ama son gunlerde cok kilo kaybettim, ms yuzunden herseyi yemem mumkun degil, bir de gaz yapan yiyecekleri simdi yemiyorum. Son gunlerde bas donmem de oluyor. Emzirmeyi birakmak istiyorum, ms atagim olucak diye korkutorum cunku cok yoruldum. Doktorumla konustum belki emzirmeyi birakman daha iyi dedi. Zaten oglumda bu ay sadece 700g aldi. Size sorum nasil sutumu cabuk keserim, cunku terapim var onun yuzunden formulu ve meme sutunu karistiramam, sadece formulu vermem gerekiyor. Yardimci olun kizlar lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?