2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmesi için neler yapıyorsun? Ben hastanedeki emzirme danışmanıyla çözmüştüm sorunumu, doktora gitmeme gerek kalmamıştı
Canim emzirme danismanina gittim emmesinde problem yok krem yazdir yaralarini gecirmeye calis dedi fito bephantol lansinoh dextrocin garmastan pomaf hepskji denedim hafifletti ama geçirmedi daha sonra dil veya dudak bagi olbilir dediler bugun kbb doktoruna gittik ust dudaginda bag varmis ama operasyon gerektiren bisey degilmis dudagijni tam acamdigi icin bastirip yara yapıyormuş

Gunduzleri cogu zamman gogus klkaniyla dolasiyorum o yumusatiyo acisi azaldi gibu ama gecmedi cocuk doktoru da kontrol etti dudak bağını biraz daha buyugunce emmedeki acisi hafifler dedi 49 gunluk olduk insallah duzelir

Garmastan bir ayda etki etti, keşke 1-2 kullanımda olsaydı. Hatta o kadar çok şey yaptım ki hangisi etki etti bilmiyorum

Kizlar daha once yazdigim gibi ben ms hastasiyim. Oglumu emziriyorum ama son gunlerde cok kilo kaybettim, ms yuzunden herseyi yemem mumkun degil, bir de gaz yapan yiyecekleri simdi yemiyorum. Son gunlerde bas donmem de oluyor. Emzirmeyi birakmak istiyorum, ms atagim olucak diye korkutorum cunku cok yoruldum. Doktorumla konustum belki emzirmeyi birakman daha iyi dedi. Zaten oglumda bu ay sadece 700g aldi. Size sorum nasil sutumu cabuk keserim, cunku terapim var onun yuzunden formulu ve meme sutunu karistiramam, sadece formulu vermem gerekiyor. Yardimci olun kizlar lutfen.

Kizar slm uzun zamandır yazamiorum 8 gündur oglum hastanede yatiyor oksuruk hiriltiyla geldik kanında çok yüksek mikrop enfeksiyon çıktı yatış yapıldı cok sukur enfeksiyonu düştü kontrol amaçlı kardiyolojiye falan gorunduk orda koroner damarı normale göre biraz geniş çıktı ama yapısal olabilirmiş yanı son 1 aydır hastalık vs bunlarla urasiorum 2. Buçuk aylık çocuk bi sürü damardan ilaç aldı morelim sıfır biroance taburcu olalım diyé beklioruz inş çıkarız normal hayatimiza döneriz. Umarim herkes iyidir daha güzel hbrlerle gorusmek üzere. .

Canım kanguruya koyunca eVde ağlıyor ama dışarı çıkar çıkmaz uyuyor az önce ağlamalarına dayanamadım yine çıkardım yarım saat uyudu , sen de dene dışarıyı bence
Yarın tavsiyene dinleyip deneyeceğim canım. Bakalım nasıl tepki verecek...

Birdeeee bunlar şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar sanki agızlarını yuzlerini yediklerimin kuzucukları
Hem de ne oynatmak. Kurallarim var benim diyor galiba

Sling bana sıkıcı geldi acikcasi ben bunaldim kanguru daha ferah
Aslında bana da bunaltici geldi de doktordan sadece slinge izin çıktı. Deneyelim dedik. Bakalım sonumuz ne olacak :)

Senin kız resmen karakterini ortaya koyuyor desene
Şimdiden alistiriyor galiba beni. Beni daha neler bekliyor acabaa

Amin canim benim insallah gececek kocaman kocaman evlatlariniz olacak insalah hep boyle kalacak hallaeri yok ya kendimi oyle telkin ediyorum bende iki gun sonra bizi begenmeyecekler

Cok gecmis olsun canim cok merak ettim seni Allah acil sifalar versin minige gececek insallah

Doktordan neden sadece slinge izin çıktı canım??? Bebiş kaç aylık ve sling ne marka??

Çok teşekkür ederi azimle emzirmeye çalışacağım

Arada sagi p biberonla vermeyi mi denesen canim acaba sutun tadindan vs olabilir mi benim bi ara kokuyirdu hatirlarsan
Evet canım hatırladım ama azıcık sağıp onu da kontrol ettim her zamanki gibi kokuyor. Biberonla vermeyin diyorlar bakalım aşmaya çalışacağız şu süreci

Evet canım hatırladım ama azıcık sağıp onu da kontrol ettim her zamanki gibi kokuyor. Biberonla vermeyin diyorlar bakalım aşmaya çalışacağız şu süreci
Cano ilk bebekte sadece emzirmeye cabalayan mamaya aldanmayan anne cok az kaldi heleki sezaryen olupda bu isin icinden cikarsin insallah sen benim oglumda bi gogsume karsi tepki basladi insallah korktugum basima gelmezde o gogsumu birakmaz

Maşallah size çok tatlısınız

Cano ilk bebekte sadece emzirmeye cabalayan mamaya aldanmayan anne cok az kaldi heleki sezaryen olupda bu isin icinden cikarsin insallah sen benim oglumda bi gogsume karsi tepki basladi insallah korktugum basima gelmezde o gogsumu birakmaz
Çok teşekkür ederim canım moral oldun bana :) inşallah bırakmaz canım o kadar acıya zorluğa katlanıp emzirmeye çalışıyoruz inşallah devam edebiliriz . Tecrübeli anneler söyleyecektir değişik pozisyonları varmış canım o memeyi kabul etsin diye ama ben net bilmiyorum

Gecmis olsun canim allah sifa versin bir an once evinize cikarsiniz

Çok geçmiş olsun, bu konuda bilgim yok ama arkadaşlar yardımcı olacaktır. Allah sağlık versin

Reactions: D-E
D-E canim goguslerine soguk kompres yap agridigi zamanda masajla gecirmeye calis yavas yavas da emzirmeyi birak artik o zaman cok uzuldum ama her serde bi hayir vardir cok gecmis olsun. Bu arada esim veteriner hekim o bile ineklere soguk buz gibi suyla meme yikatir dusun koca koca ineklerin sutunu kesme metodu da boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…