- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.921
1:30 uyuyan ben 6:20 de kalktım, darısı nöbettekilerin başına kızlar, nasıl seviniyorsam sevinçten uykum kaçtı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah sorunsuz atlatirsiniz dualarimiz sizinleAnneler sağolun Dualarinzi eksik etmeyin yarin kbb doktoru görecek ilk olarak sonrasında genetik
İnsallah sorunsuz atlatırız bu durumu![]()
Masallah canim sana uyku gercekten kendine getiriyor vucudu masallah bizde en guzel gecemizi gecirdik uyumakatan basim.agrimis darisi basiniza insallahBen 2-3 gündür hiç su içmiyorum , hava soğuyunca su içemiyorum hemen olmayan bademciklerim ağrımaya boğazım yanmaya başlıyor. Ama şu var ben çaya doyumsuzum , günlük iki litreyi çay olarak içiyorumdur. Aynen, gece uyumadan önce süt bitti bitecekti, sabah kalktım taş gibi hatun olmuşum.
Bende uyumaktan yorulmusum dun gokyuzunde mi bisey vardi acaba annere uyku dagitan noel baba falan1:30 uyuyan ben 6:20 de kalktım, darısı nöbettekilerin başına kızlar, nasıl seviniyorsam sevinçten uykum kaçtı![]()
Bu gece en fazla bir buçuk saat uyumuşumdurHerkes uyudu mu ne guzellllll![]()
Biz daha uyku ve emme düzeni oturtamadik nezaman emmek isterse emiyo nezaman cani isterse uyuyo2.5 aylik olduğunda uyku rutini oluşturmaya basladik hala fireler versekte genel de duzene girdi ama hic bir gece birbirini tutmuyor
Aksam 7.30 8 arasi dus, yaptirirsa masaj, mama.meme ve şarkı soyleyip emziriyorum yada yataginda salliyirum ama.genelde meme de uyuyor
Bazen mamasini daha erken istiyor 7 gibi yada daha erkende olabiliyor
8de girdigim.odadan bazen yarim saatte bazen 2 satte cikmadigim oldu ama.istikrarla cikmadim.uyumasada
Karanlik oda ve hafif kiyafet bence rahat uykunun sirri
8 de uyuyup 02 de uyandigi da oldu
10a kadar uyumayip her saat basi uyandigida hala da oyle ama 8de uyutmazsam artik huysuzlaniyor uyku istiyor
Yoksa 10da beraber uyuyalim gece daha uzun uyur mu diye de dusundum yok ne kadar erken uyursa o kadar derin ve uzun uyuyor
Normalde 7 de uyutun diyorlar ama babasiyla hic zaman geciremez ozaman diye ben en erken 8 dd giriyirum uyutmaya
bu gaz belasından kurtulamadıkça uyku düzeni zor biz e2.5 aylik olduğunda uyku rutini oluşturmaya basladik hala fireler versekte genel de duzene girdi ama hic bir gece birbirini tutmuyor
Aksam 7.30 8 arasi dus, yaptirirsa masaj, mama.meme ve şarkı soyleyip emziriyorum yada yataginda salliyirum ama.genelde meme de uyuyor
8de girdigim.odadan bazen yarim saatte bazen 2 satte cikmadigim oldu ama.istikrarla cikmadim.uyumasada
10a kadar uyumayip her saat basi uyandigida hala da oyle ama 8de uyutmazsam artik huysuzlaniyor uyku istiyor
Yoksa 10da beraber uyuyalim gece daha uzun uyur mu diye de dusundum yok ne kadar erken uyursa o kadar derin ve uzun uyuyor
Normalde 7 de uyutun diyorlar ama babasiyla hic zaman geciremez ozaman diye ben en erken 8 dd giriyirum uyutmaya
Geçen hafta gitmiştik bizim sorunumuz kaka ve gaz , damlalar da çok fayda etmiyor zaman gerekiyor sanırımDoktora falan göturdunmu canım banada öyle oluyor sureklı ağlıyo gıbı
Gece en son o kucağımda pilates topunda sallanıyordukSu saat oldu kac kere kalktim sallamaktan ben sallaniyorum artik biraktigim an basiyor bagirtiyi uykusuzluktan deli olucam
Ağzından bal damlıyorNe kadarlik oldu canim baktim geri geldim yarin 2 aylik oluyormus
Bi hafiflicek merak etme 1 hafta icinde sakonlesevek
Biz iki ayı bitirdik üçüncü aydayiz ama kaka gaz problemi aynı hızla devam ediyor canım hatta bazen daha beterAğzından bal damlıyor![]()
Nasıl amin dedim bilemezsin1:30 uyuyan ben 6:20 de kalktım, darısı nöbettekilerin başına kızlar, nasıl seviniyorsam sevinçten uykum kaçtı![]()
İnşallah tüm yavrular sakinleşirBiz iki ayı bitirdik üçüncü aydayiz ama kaka gaz problemi aynı hızla devam ediyor canım hatta bazen daha beterinşallah senin yavrucak sakinleşir
![]()
İnşallahİnşallah tüm yavrular sakinleşir![]()
Ben de başta öyleydim sonra ben uyuyana kadar bizimki tekrar uyanınca 3 dk.da tekrar uyuyabilmeye başladımBence de al bi dene en fazla ictiginle kalırsın :) zararı olan bi şey değil sonuçta
Rahat batması yaşıyorum canım
Bünye alışık ya gece kalkmaya dalana kadar zaman geçiyor![]()
İnşallah tüm yavrular sakinleşir![]()
Biz de yaklaşık 2 hafta fena gaz çekmiştik ben 2 kat çorap ve kiraz cekirdeginde fayda buldum. Kiraz cekirdeginden isitici satıyorlar cekirdek kısmını ısıtıp kilifinda karnında tutuyorsun. Ben bunu hamileliğin başında öğrendiğim için yazın yediğimiz kirazlarin cekirdeklerini biriktirip temizlemis kurutmustum . ısıtıp karnına koyunca benimki rahatlamıştı bence sıcak su torbası da aynı görevi görür.İnşallahçok zorlanıyorum artık ..sırf bu ilk aylar yüzünden ikinci çocuğu katiyyen düşünmüyorum doğum da neymiş canım
Ben de bizim gece kuşunun uykusunu geri çekmeye çalışıyorum .normalde 00.30da uyuyordu iki gündür 23.30a geldi .Her hafta 1 saat geri çeksem 21.00 yeterli .Çünkü o 8de uyusa da ben en erken 10da uyuycam o zaman benim uykudan 2 saat kaybim var2.5 aylik olduğunda uyku rutini oluşturmaya basladik hala fireler versekte genel de duzene girdi ama hic bir gece birbirini tutmuyor