• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegin gazi icin hangi damla kullaniyorsunuz ve faydasini ne derecede gordunuz.bir de damlayi doktormu yazmali yoksa kendimiz de alabiliyor.muyuz

Ben 2-3 gündür hiç su içmiyorum , hava soğuyunca su içemiyorum hemen olmayan bademciklerim ağrımaya boğazım yanmaya başlıyor. Ama şu var ben çaya doyumsuzum , günlük iki litreyi çay olarak içiyorumdur. Aynen, gece uyumadan önce süt bitti bitecekti, sabah kalktım taş gibi hatun olmuşum.
Masallah canim sana uyku gercekten kendine getiriyor vucudu masallah bizde en guzel gecemizi gecirdik uyumakatan basim.agrimis darisi basiniza insallah

2.5 aylik olduğunda uyku rutini oluşturmaya basladik hala fireler versekte genel de duzene girdi ama hic bir gece birbirini tutmuyor

Aksam 7.30 8 arasi dus, yaptirirsa masaj, mama.meme ve şarkı soyleyip emziriyorum yada yataginda salliyirum ama.genelde meme de uyuyor
Bazen mamasini daha erken istiyor 7 gibi yada daha erkende olabiliyor
8de girdigim.odadan bazen yarim saatte bazen 2 satte cikmadigim oldu ama.istikrarla cikmadim.uyumasada
Karanlik oda ve hafif kiyafet bence rahat uykunun sirri
8 de uyuyup 02 de uyandigi da oldu
10a kadar uyumayip her saat basi uyandigida hala da oyle ama 8de uyutmazsam artik huysuzlaniyor uyku istiyor

Yoksa 10da beraber uyuyalim gece daha uzun uyur mu diye de dusundum yok ne kadar erken uyursa o kadar derin ve uzun uyuyor
Normalde 7 de uyutun diyorlar ama babasiyla hic zaman geciremez ozaman diye ben en erken 8 dd giriyirum uyutmaya

2.5 aylik olduğunda uyku rutini oluşturmaya basladik hala fireler versekte genel de duzene girdi ama hic bir gece birbirini tutmuyor

Aksam 7.30 8 arasi dus, yaptirirsa masaj, mama.meme ve şarkı soyleyip emziriyorum yada yataginda salliyirum ama.genelde meme de uyuyor
8de girdigim.odadan bazen yarim saatte bazen 2 satte cikmadigim oldu ama.istikrarla cikmadim.uyumasada
10a kadar uyumayip her saat basi uyandigida hala da oyle ama 8de uyutmazsam artik huysuzlaniyor uyku istiyor

Yoksa 10da beraber uyuyalim gece daha uzun uyur mu diye de dusundum yok ne kadar erken uyursa o kadar derin ve uzun uyuyor
Normalde 7 de uyutun diyorlar ama babasiyla hic zaman geciremez ozaman diye ben en erken 8 dd giriyirum uyutmaya
Biz daha uyku ve emme düzeni oturtamadik nezaman emmek isterse emiyo nezaman cani isterse uyuyo

bu gaz belasından kurtulamadıkça uyku düzeni zor biz e :( ona rağmen en geç 11 de muhakkak uyur ama geceler kötü:(

Su saat oldu kac kere kalktim sallamaktan ben sallaniyorum artik biraktigim an basiyor bagirtiyi uykusuzluktan deli olucam
Gece en son o kucağımda pilates topunda sallanıyorduk :KK53: dünkü kadar şiddetli gaz atağı yaşamamıştık. Emmedi bile helak oldu ağlamaktan , kanguru ve pilates topu biraz rahattı , birlikte duşa girdik sustu çıkınca yine cayır cayır :( sabaha yakın kaka yaptı şimdi biraz daha rahat

Bence de al bi dene en fazla ictiginle kalırsın :) zararı olan bi şey değil sonuçta

Rahat batması yaşıyorum canım
Bünye alışık ya gece kalkmaya dalana kadar zaman geçiyor :KK70:
Ben de başta öyleydim sonra ben uyuyana kadar bizimki tekrar uyanınca 3 dk.da tekrar uyuyabilmeye başladım:D bi de ilk doğduğunda hiç durmadan ık ık ık diye ses çıkartıyordu gece uyuyamiyordum bisi oldu sanıp artık aglamadikca uyuyorum en azından gözümü acmiyorum :))

İnşallah tüm yavrular sakinleşir :KK43:

İnşallah :KK43: çok zorlanıyorum artık ..sırf bu ilk aylar yüzünden ikinci çocuğu katiyyen düşünmüyorum doğum da neymiş canım
Biz de yaklaşık 2 hafta fena gaz çekmiştik ben 2 kat çorap ve kiraz cekirdeginde fayda buldum. Kiraz cekirdeginden isitici satıyorlar cekirdek kısmını ısıtıp kilifinda karnında tutuyorsun. Ben bunu hamileliğin başında öğrendiğim için yazın yediğimiz kirazlarin cekirdeklerini biriktirip temizlemis kurutmustum . ısıtıp karnına koyunca benimki rahatlamıştı bence sıcak su torbası da aynı görevi görür.

Ben de bizim gece kuşunun uykusunu geri çekmeye çalışıyorum .normalde 00.30da uyuyordu iki gündür 23.30a geldi .Her hafta 1 saat geri çeksem 21.00 yeterli .Çünkü o 8de uyusa da ben en erken 10da uyuycam o zaman benim uykudan 2 saat kaybim var :D

P Pikapii canım sana tavsiyem cingirakli oyun halilarindan al 2 aylikken dikkatini çekiyor onda 15 dk falan oynuyor ama eller ayaklar hafeket halinde olduğu için gazını port port atıyor

Back