• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uçlarda farklı renk tonunu kendimde sevmiyorum. Sıkılırsam kahverengime dönerim herhalde. O kızıl gibi akmıyor değilmi canım?
Bende hiç boya yok kendi doğal saç rengim 2 tel beyazım var onlarıda umursamıyorum bide üstler koyu kahve aşağılara doğru bal köpüğümü diyolar ne o renk. Senin yüzünüde açar bence kuaförde perukler varya onlarla dene hangisini beğenirsen ona boyat bence şeker

Anneler selam
Moralim bozuk :KK43: sizinle paylaşmak istiyorum 52 günlük olduk bugün kontrole gittik kızımın nefes alma sorunu vardı hırıltısı emerken boguluyordu vs. Ben gaz sorunu var diye ona bağlamıştım. Fakat kızımın çene geriliği varmış yanı çenesi olması gerekenden küçük.
Bize normal gelmişti ama doktorumuz yapısal yada kalıtsal mi araştırmamız gerekiyiir dedi
Emerken rahat emedigu icin de kilomuz sınırdaydı
Çocuk genetik bölümüne gideceğiz
İnsallah sonumuz yoktur doktor degerlendirevek
İnşallah sonuçlar güzel çıkar canım inşallah zamanla kilo aldıkça büyüdükçe düzelir çok geçmiş olsun

ONTK ONTK Nesrinay86 Nesrinay86 Minik kuzular Minik kuzular @Yemyesilbirdeniz @exixizimm @bulasiksuyu E Egepam @secondlife @Pikapii
Maşallah size ve kuzularınıza
Nil Sevi’nin saçlara bayıldım söylemeden geçemeyeceğim

Benim hiç resmim yokmuş hep başkalarıyla çekmişler benden eser yok fotoğrafların içinde
Koşturmaktan resim, çocuk gelmemiş aklıma
Neyse yarın dışarı çıkarsak insan gibi bir resim çekilirsem atarım ben de inşallah heves ettim
At bidenem şöyle 4 yavrunu etrafına alıp çek gözümüz gönlümüz açılsın:KK68:

Bu oğluş çok anacı eyvah eyvah :) resmen aşk yaşıyoruz valla alıp içime sokasım var bu veleti:KK70:
Pufffff buyuk cok babaci dogdugundan yana onun omzunda uyurdu bende aglardi buda tam tersi babaya gidince duruyor ama beni gorunce basiyor bagirtiyi keske buda babaci olsaydi :işsiz:

Aklıma takılan ne biliyor musun
Genel anestezi alıp doğum yapıyoruz ayılır ayılmaz emzirmeye başlıyoruz
Sütü sağıp dökelim yapmıyoruz
Lokal anestezi ile farkı ne acaba?
Bir yerde 3. Saatte sütü sağıp dökmek yeterli yazıyordu öyle mi acaba?
Ben lokalde aldim genelde aldim ayilir ayilmaz bebegide emzirdim sadece biraz fazla uyudu bebek gene sen bir iki sagim dok istersen

Hamileliğimin 28. Haftasında alt göz kapağımın içinde şalazyon oluştu malum hamilelikten etkili bir ilaç kullanamadım ve şimdi ameliyatlık bir hal aldı.
Salı sabahı lokal anestezi ile kesip çıkaracaklar onu gözümün içinden
Doktora ne kadar süre ile emzirmemeliyim diye sordum pek anlaşılır cevap vermedi
Anesteziden sonra sizce kaç kere sütü sağıp dökmeliyim, etkisi ne kadar sürer?
Çok geçmiş olsun canım benim ufak bir ameliyat deilmi? Allahım birdaha göstermesin. Lokal anestezi sezeryanla aynı olmuyormu biz hemen sonrasında emzirdik ya o yüzden kadın doğuma bi sorsana canım

Ben de ucretten dolayi yaptirmasammi diyorum durumlar iyi degl ama rota nasil bir hastalik yakalanirda beni neler bekler yaptiran cok mu az mi gibi seyleri bilmiyorum ilerde pisman olmak da kotu napsam bilemedim bana akil verir misiniz kizlar
İlk çocuğuma yaptırmamıştım sorun çıkmadı. Yine yaptırmayacaktım ama çocuk doktorumuz (ilk kızımı da ona götürüyordum) artık virüslerin değişime uğradığını falan söyledi. Bu sefer yaptırıyorum. Aşıyı eczaneye getirtip sağlık ocağında vardırabilirsin burada söyledi bana hemşiremiz. Özel hastaneden daha hesaplı olabilir sadece aşıya para vermek. Bilgi almanı öneririm

Allah razı olsun canlarım
Süte zarar gelmeden atlatırım inşallah
Yaşayıp göreceğiz artık

Bu arada Nesrinay86 Nesrinay86 ben olsam saçlarıma hiç kimyasal birşey sürmezdim çünkü saçların çok güzel. Farklılığı kesimle de yakalayabilirsin
Canım uzunluğunu kestirmeye kıyamam, sadece kestim dedim eşim işten erken çıkıp geldi, yüreğime indi dedi. Ben de kıyamam, hele benim kızın saçını gör, poposunun aşağısında dümdüz saçları. Her gün tarayıp örmekten kollarım yoruluyor ama makas değdirmiyor, çiçek yapraklarıyla nefes aldığı gibi ben de onlarla nefes alıyorum diyor. Yani uzunluğa kıyamayız. E Egepam , Minik kuzular Minik kuzular ve @etka31112 ve sen deneyimliler olarak aynı sonuca vardığınıza göre ben süper akıllılık yapmayayım en iyisi, oturayım oturduğum yerde. E Egepam , 300 çok fazlaymış onu ombreye vereceğime 700 keratine veririm , 8-9 ay yıkayıp çıkınca fön çekilmiş gibi gezerim güzel güzel. O da 6 saat alıyor, şimdilik gidemem, bebek kokuya dayanmaz yanımda götürsem bile

Back