2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu senin cimcimemiii maşallah prenseseee 1 yıl korunacam canım bakalım. Senin nasıl gidiyor kızlar yoruyormu annelerini sen nasılsın?
Sagol canım. Yoruyolarda ama deyerler kucuğum buyuk kizima bakdığımda uslu cok şukur buyuk kızım baya yaramaz sankı bebek o. Butun günü iygi isdiyor coğu zamanı aglayıp mizildanarak geciriyor.

Bende emzirip altını deişip alışverişe gittim kaç kere çocuğu evde bırakıp. Arada olur öyle canım bakacak birileri varsa
Sonucda bizimde befes almağa ihtiyacımız var ama benim emziripde burakıp gitmek şansim yok yarım saaten bir emiyor sık sık.

Bizde 5tennsinra kivranmaya basladik ellerinyuzunde hig mig hic dumruyor ya donenceyle yarim saatboyaladim uyudum artik
Ben de anakucağına koydum orada söyleniyor şimdi 6 dan beri hiç uyumadı, zaten pes ettim 6 san sonra boşa çaba sarfetmiyorum uyumuyor çünkü

Ftm41 canim sen sagip biberonlanda veriyirsun demi ne zamansir boyle yaoiyorsun bide biberon ucun nasil bende yaralar iyilesene kadar sagio biberon vereyim diyirum ama birdaha meme reddi olursa duye de cesaret edemiyorum

Hepimize lazim demekki terapi gibi gelir vallahhi keske olsa toplanip hamama mi gitsek

At tabi ana kralice olarak gel aramiza

Kizlar normalde bizim dilimizin altında olan ince uzun normal gibi olan kisim bebeklerde oluyor mu benim bebeğimin dilinin altinda hic birsey yok normal mi emmekte cok zorlaniyor diliyle alakali bir problem mi acaba pazartesi kbb doktoruna goturecegim

Ftm41 canim sen sagip biberonlanda veriyirsun demi ne zamansir boyle yaoiyorsun bide biberon ucun nasil bende yaralar iyilesene kadar sagio biberon vereyim diyirum ama birdaha meme reddi olursa duye de cesaret edemiyorum
Ben sadece alişverişe gittigimizde cok oyalanirsak veriyoeum birde bazen gece uyanmasigi zamanlarda veriyordum benim biberonum ebebekten aldigim pompanin biberonu canim

Canım süte pek geçmiyor lokal anestezi bildiğim kadarıyla. Rusyada öyle diyorlardı türkiyede bilmiyorum. Çok geçmiş olsun canım benim

Teşekkürler fıstık o senin güzelliğin evet arada çok fark var ilk resimlere bakınca anlıyor insan hiç büyümeyecekler gibi duruyorlardı. Çok şükür bu günlerimize

Canım süte pek geçmiyor lokal anestezi bildiğim kadarıyla. Rusyada öyle diyorlardı türkiyede bilmiyorum. Çok geçmiş olsun canım benim

Aklıma takılan ne biliyor musun
Genel anestezi alıp doğum yapıyoruz ayılır ayılmaz emzirmeye başlıyoruz
Sütü sağıp dökelim yapmıyoruz
Lokal anestezi ile farkı ne acaba?
Bir yerde 3. Saatte sütü sağıp dökmek yeterli yazıyordu öyle mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…