- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.701
Benim gibi bebesi uyuyup diziye takilan deli yoktur ama dimiçok kara kışlar gördüm ben yine pes etmedim... gece kuşlarına gelsin :)))![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi bebesi uyuyup diziye takilan deli yoktur ama dimiçok kara kışlar gördüm ben yine pes etmedim... gece kuşlarına gelsin :)))![]()
Ben buldum 6 tane ictim 2 ya da 3. De benm de gogsumden sut akti ama sagdigimda sonuc ayniydi iki gun icebildim sarimsaktan artti saniyordum sutum ama bgn yine az cikti dun sarimsak yutup uyunama ragmen anlayamadim bana etki eden ne simdi :)) motilium a devm edicem.ben de arada bir sarimsak da yutarim insallah fayda goruruz :))Kızlar @basbelasiyimexixizimm
Efsun64
rofleli_kedi ilaç diye ne kadar tercih edersiniz bilmiyorum ama motilium bende inanılmaz etki yaptı ilk kez bir şey etkiledi saka gibi.
Ayyy gece gece bana ne moral ne moral oldun anlatamamOoo yavru sen buzdolabınamı giriyorsun akşamlarıMaşallah çok genç duruyorsun.
Sağol kuzucumMaşallah o huysuz oğluna ve anasına![]()
Aşkla bakan ana oğula maşallah
Kız bu bebiş nasıl çakiye dönüşür? Yerim ben onu bal suratMinik kuzular benim beboş profil resmimde :))) Dayanamadım :)))
oyy boncuk gözlü maşallah
Ayni yerde bir kaç poz öncesi haykırıp ağlarken kuzumMaşallah prense hicte huysuz gõrünmüyo kuzum![]()
İlk haftalarda benimde yokmuş. Sürekli memeler fora ve pijama ile gezdiğim için kimse beni çekmemiş. İlk farkettiğimde herkese söylendim.ONTK
Nesrinay86
Minik kuzular
Yemyesilbirdeniz
exixizimm
bulasiksuyu E Egepam
secondlife P Pikapii
Maşallah size ve kuzularınıza
Nil Sevi’nin saçlara bayıldım söylemeden geçemeyeceğim
Benim hiç resmim yokmuş hep başkalarıyla çekmişler benden eser yok fotoğrafların içinde
Koşturmaktan resim, çocuk gelmemiş aklıma
Neyse yarın dışarı çıkarsak insan gibi bir resim çekilirsem atarım ben de inşallah heves ettim
Canim hicbir boya boyandigi ilk gun ki gibi kalmaz. Muhakkak yikandikca akar ve acilir, dipten kendi sacin geldiginde kafanda 2 farkli renkle dolasirsin. Zaman gecti sıkıldın artik boyamayayim dediginde de kendi rengine dönmen imkansiz. Cunku renkler kalici degil dedigim gibi. Kendi rengine donmen icin sacin uzayarak renkten kurtulman mumkun. Bu da nerden baksan 2 yil demek. Bence dogalsin, hic bulasma. Hic boya yapmamış birine ombre mantikli. Baska renge gecis daha alistira alistira oluyor. Usta ellerde ombre sacta 2 renk gibi durmaz. 2 ton acigina ombre yapmak istiyorum dersen sacin guneste acilmis gibi guzel olur. Ombre iki renk degil, saca didik atarak yapildigi icin renk gecisi cok yumusak, kendi renginden diger renge gecis belli etmiyor. Su da var, seninki gibi uzun saca 300 den asagi ombre yapmazlarUçlarda farklı renk tonunu kendimde sevmiyorum. Sıkılırsam kahverengime dönerim herhalde. O kızıl gibi akmıyor değilmi canım?
Canim gecmis olsun ilk defa duydum. Insallah problem olmaz baska. Peki tedaviye yonelik birsey yapabiliyorlar mi?Anneler selam
Moralim bozuksizinle paylaşmak istiyorum 52 günlük olduk bugün kontrole gittik kızımın nefes alma sorunu vardı hırıltısı emerken boguluyordu vs. Ben gaz sorunu var diye ona bağlamıştım. Fakat kızımın çene geriliği varmış yanı çenesi olması gerekenden küçük.
Bize normal gelmişti ama doktorumuz yapısal yada kalıtsal mi araştırmamız gerekiyiir dedi
Emerken rahat emedigu icin de kilomuz sınırdaydı
Çocuk genetik bölümüne gideceğiz
İnsallah sonumuz yoktur doktor degerlendirevek
Kanli ishal icin yapilan bir asi diye biliyorum. Asi reddi yapan aileler ve suriyeli cocuklarin tasidigi hastaliklardan dolayi asiyla kurulduğumuz hastaliklar hortlamaya basladi. Yaptırırsan daha iyi olur gibiBen de ucretten dolayi yaptirmasammi diyorum durumlar iyi degl ama rota nasil bir hastalik yakalanirda beni neler bekler yaptiran cok mu az mi gibi seyleri bilmiyorum ilerde pisman olmak da kotu napsam bilemedim bana akil verir misiniz kizlar
Cok gecmis olsun canim. Lokal anestezi cok da uzun sureli kalmaz sanki vücutta. Ezbere konusmak gibi olmasin ama ben 24 sa vermez sonra devam ederdim sankiHamileliğimin 28. Haftasında alt göz kapağımın içinde şalazyon oluştu malum hamilelikten etkili bir ilaç kullanamadım ve şimdi ameliyatlık bir hal aldı.
Salı sabahı lokal anestezi ile kesip çıkaracaklar onu gözümün içinden
Doktora ne kadar süre ile emzirmemeliyim diye sordum pek anlaşılır cevap vermedi
Anesteziden sonra sizce kaç kere sütü sağıp dökmeliyim, etkisi ne kadar sürer?
Geçiyor canım bizimki de 2 gun2 gece sürdüFotolar harika agustos anneleri ve cocuklari cok guzel :)) masallah size baktim benimde hic birlikte resmim yok hep oglani cekmisim yarin bende bir foto cekiniyim sizin sayenizde birlikte fotomuz olcak :) iki gundur cok huysuz dun asi olduk gece aglamazdi aglasa gene iyi bir anda ciglik atmaya basliyor gecici bir surec diyin kizlar
Bende burdayım canım selamlar gazman anneleriArtık bebeler çok sakin sanırım geceleri kimse olmuyor artık buralarda :) benim gazmanım dışında :)
Teşekkür ederi teyzesi :)Ay masallah öperim o uykulu gòzleri
Biz nedendir bilmiyoru saat başı uyandık hatta yarım saatte uyandığımız da olduArtık bebeler çok sakin sanırım geceleri kimse olmuyor artık buralarda :) benim gazmanım dışında :)
Neye uyandı sancısı mı vardı yoksa aşı mı olmuştu? Bu arada kaka durumu nasıl oldu :)Biz nedendir bilmiyoru saat başı uyandık hatta yarım saatte uyandığımız da oldutelefonu elime alamadım bile bayıldım resmen
Damlalar nasıl oldu iyi gelmiştir inşallah?Bende burdayım canım selamlar gazman anneleri![]()
Bizde 5tennsinra kivranmaya basladik ellerinyuzunde hig mig hic dumruyor ya donenceyle yarim saatboyaladim uyudum artikBiz nedendir bilmiyoru saat başı uyandık hatta yarım saatte uyandığımız da oldutelefonu elime alamadım bile bayıldım resmen